De la depărtare, acest lucru pare o uriaşă pată de petrol, dar când te apropii… E incredibil (Video)

/ Vizionări: 1528

Поразительное «живое» пятно в озере

În apele Oceanului Pacific ce scaldă coasta Californiei, în dreptul oraşului San Diego, a fost observat un fenomen mai puţin obişnuit care a stârnit nedumerire în rândul localnicilor şi înotătorilor din zonă. O pată imensă şi închisă la culoare, asemenea unei uriaşe pelicule de petrol, părea că invadase apele oceanului. Realitatea însă era cu totul alta.

Ceea ce la prima vedere părea o imensă pată de petrol, privită mai de aproape era de fapt un imens banc de hamsii aflat în plin proces de migraţie.

Imaginile au fost surprinse de oameni de ştiinţă de la Institutul de Oceanografie Scripps din San Diego care au nedumeriţi de această migraţie a hamsiilor într-un număr atât de mare.

Câţiva studenţi, colaboratori ai institutului au reuşit să surprindă imagini chiar din mijlocul bancului de hamsii şi astfel putem fi martorii unor imagini de-a dreptul spectaculoase.

Julia Fiedler, Sean Crosby şi Bonnie Ludka au făcut scufundări printre hamsiile migratoare, iar imaginile surprinse ne arată cu ce viteză incredibilă înoată aceşti peştişori argintii.

Specialiştii marini au precizat că de 30 de ani nu mai fusese observat un banc atât de masiv de hamsii în apele de coastă ale Californiei care au o adâncime destul de mică.

 

 

 

 

Sursa: livebiz.ro

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137