ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Deciziile pe care le veți regreta cu siguranță la bătrânețe
 

În fiecare zi luăm decizii și facem alegeri. Dar puțini se gândesc cum aceste decizii afectează viața noastră ulterioară. De ce le putem regreta în viitor?

Luând în mod voluntar sau involuntar o decizie, noi toți suntem ghidați de ceva. Cineva de experiență, cunoștințe, sfaturi, intuiție sau pur și simplu de faptul că în alt mod nu se poate. Și întotdeauna ne gândim că procedăm corect, pornind de la gânduri, logică, raționament ce roiește în capul nostru.

Unele hotărâri ne aduc succes și ușurare, bucurie și perspectivă, altele salvează viața, contribuind la dezvoltarea și creația.

Dar există decizii în urma cărora nu putem dormi, pierdem pofta de mâncare, echilibru și liniștea. Nu putem trăi în pace. Deoarece decizia luată incorect, după cum s-a dovedit, mulți ani la rând provoacă doar un sentiment de vină copleșitoare și de furie, supărare legată de membrii de familie, prieteni, colegi, etc. Desigur, vom încerca nu o singură dată să ne convingem înșine că nu e nimic grav, că  atunci nu am avut altă ieșire. Dar toate acestea numai coboară mai adânc în interior regretele noastre și ne otrăvesc restul vieții.

Și apoi, fiind în vârstă, culcați în pat, vom regreta nu o singură dată că am acționat în mod necorespunzător. Si cel mai important lucru, nu am încercat să schimbăm ceva. În parte pentru că am fost tineri, proști, ne-am gândit că vom avea încă multe momente, și noile soluții vor îndrepta toate greșelile.

Dar indiferent de toate încercările, nu putem scăpa de erori. Și dacă totuși ați comis unele greșeli în viață, nu uitați că întotdeauna se poate încerca să le reparați. Principalul lucru – să nu pierdeți timpul și să nu amânați acest lucru la infinit.

Lăsați mândria, egoismul și frica și încercați să schimbați ceea ce vă face să nu dormiți la noapte. Calmul și somnul profund sunt garantați.

Și pentru a vă motiva, vă recomandăm sa citiți lista erorilor standarde,pe care  comit 99 % din toți oamenii, însă puțini dintre ei observă cum ele îngreunează viețile noastre.

Deci lista acțiunilor pe care le veți regreta cu siguranță la bătrânețe

1 . Vei regreta că prea mult timpul petrecut în fata televizorului, vizionând seriale fără sfârșit, emisiuni și reality show.

2 . Vei regreta că ai făcut o prioritate de top în lumea virtuală a rețelelor sociale, aruncându-se cu capul în concepții greșite despre sine și prietenii.

3 . Vei regreta că nu ai dus un mod de viață sănătos, permițând  obiceiurilor să preia controlul asupra ta.

4 . Vei regreta că ai văzut puțin și nu te-ai bucurat de frumusețea lumii reale, trăindu-și viața în grabă și agitație.

5 . Vei regreta că ai crezut puțin și nu ai aspirat la cunoașterea de ceva mai mult.

6 . Vei regreta că rareori ai întâmpinat răsărit și apus de soare, justificându-se cu tot felul de probleme și preocupările importante.

7 . Vei regreta ca ai fost prea încătușat, înfricoșat, serios în conformitate cu standardele general acceptate de comportament corect, decent, reușit în societate.

8 . Vei regreta că te-ai maturizat prea repede și nu ai încercat uneori să rămâi copil, chiar și la 40 de ani.

9 . Vei regreta că nu ai apreciat prietenii tăi și puțin timp ai petrecut împreună.

10 . Vei regreta că ai fost prea sensibil, plin de resentimente, furios și suspicios.

11 . Vei regreta că a avut puține contacte cu familia, copii, rude te-ai certat cu ei, că rareori ai rostit cuvinte de dragoste și nu ai spus cât de dragi îți sunt.

12 . Vei regreta că puțin ai râs, te-ai bucurat și te-ai distrat.

13 . Vei regreta că ai apreciat foarte  sensibil acțiunile și cuvintele altora.

Dansează ca și în cazul în care nimeni nu se uită la tine. Cânte ca și cum nimeni nu te aude. Iubește ca și cum nimeni nu te-a trădat și trăiește de parcă pământul este un paradis. Mark Twain.

14 . Vei regreta că nu a dezvolta talentul și ai uitat de visele tale din copilărie și hobby-uri .

15 . Vei regreta că puțin ai călătorit și ai explorat lumea.

16 . Vei regreta că ai avut prea mult frică.

Privind trecutul, îmi amintesc povestea despre un om bătrân care pe patul de moarte a spus că viața lui a fost plină de probleme, majoritatea dintre care nu s-a întâmplat niciodată. Winston Churchill.

17 . Vei regreta că ai avut prea multe îndoieli și te-ai subestimat, nu ai îndrăznit să faci prea multe.

18 . Vei regreta că nu a comis-o nebunie, nu a contestat lumea și circumstanțe. Nu ai luptat și ai depus armele. Ai admis să pleci în tăcere.

19 . Vei regreta că ai fost obsedat de lucruri materiale. A irosit o mulțime de energie, sănătate și timp pentru achiziționarea gadget-urilor și brandurilor la modă .

20 . Vei regreta că nu a spus principalul lucru!

Marţi, 27 mai 2014
Vizualizări: 4252

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
777
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
202
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
325
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
273