ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Depresia — numărul doi criminalAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Depresiune Conform calculelor a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, până în 2020, depresia va fi al doilea dupa bolile cardiovasculare, cauza de invaliditate şi în întreaga lume de mortalitate.

Ce este depresia? Splina, splina, boala ros mocasini viata? Nu mai este. În ultimii ani, ea a devenit o epidemie reale. Deoarece depresia îşi pierd capacitatea lor de a lucra aproximativ 200 de milioane de oameni pe an. Această boală este mai periculoasă decât astm şi diabet zaharat. Acest lucru creşte toate boli cronice, şi creşte riscul de rănire.

Pacienţii cu depresie sunt de două ori mai susceptibili de a muri din cauza altor boli. Depresia este cauza celor mai multe sinucideri, care în drumurile europene mai mult de decese. În fiecare zi, 15 persoane cu vârsta de 15 - 24 se omoare din cauza depresiei.

Esenţa bolii constă în faptul că organismul încetează să mai producă substanţele necesare pentru a menţine vitalitatea, iar persoana încetează să se simtă bucurie. El vrea nimic, şi nimic nu îi dă placere.

Aceasta este o "sumbre" de stat este foarte periculos pentru organism. bouts de depresie prelungită reduce sistemul imunitar, slăbirea organismului şi să provoace dezvoltarea de alte boli. Mai mult de jumatate sunt inventate de medicamente - ca antidepresivele si alte medicamente psihotrope.

De ce nici o bucurie atât de dăunătoare pentru organismul uman? De ce depresie este mult mai frecvent în ţările dezvoltate? Şi ceea ce este un motiv pentru creşterea bruscă a depresiei în ultima vreme?

Pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări, ne întoarcem la Cabala, care prevede că raison d'être este de a atinge cele mai înalte starea de fericire, şi principala forţă motrice a condus la această stare este dorinta.

Chiar şi pietre au o dorinţă - ele "vor să" păstreze forma. Plante pentru a ajunge la soare, care caută elemente nutritive din sol. Dorinţe animale dezvoltat mai mult, dar omul are o întreagă gamă de dorinţe. În plus faţă de dorinţele corpului biologic, care le-a apetitului publicului, cum ar fi dorinţa de bani, respectul şi autoritatea, intelectuale - de a dobândi cunoştinţe şi spirituale - să înţeleagă cauza şi sensul.

Pentru o viata normala, o persoană trebuie la unele din aceste dorinţe constant în ea "munca", care este cerut de satisfacţie al acestora şi prefigurat plăcerea corespunzătoare. Numai atunci poate o persoană emerge stimul pentru activitatea fizică şi mentală. Si daca pentru un motiv oarecare, fluxul de dorinţa încetează, apoi se usucă şi umple forţa vieţii umane.

Cabala spune că în prezent este umanitatea intră în etapele finale de dezvoltare, putem spune dincolo de linia de sosire. Am trecut deja de faza de supravieţuire, au devenit mai puternică şi unită în popoare şi state. Am creat o religie şi cultură, ştiinţă şi tehnologie, şi a măsurat clambered întregul glob. Am ieşit în spaţiu şi a inventat Internetul.

Dar toate realizările noastre sunt făcute pentru propria beneficiul lor, iar noi nu sunt interesate de tot ceea ce nu promisiunea de a beneficia sau de placere. Ca rezultat, ne-am stabilit, de asemenea, o închisoare şi a sărăciei, terorismul şi armele de distrugere în masă şi pentru a muta cu încredere în direcţia auto-distrugere, după cum reiese din numeroase proiecţii de oameni de ştiinţă.

Acest lucru ne conduce la interior valorile noastre, pentru care am prezentat o şi care constituie zel sensul vieţii noastre. Deloc surprinzător, mulţi oameni de multe ori nu sunt nici măcar conştienţi au dezamăgit şi să simtă lipsa de stimuli viaţă.

Mai greu decât altele, locuitorii s-au dezvoltat şi prosper relativ ţări. În cazul în care ţările din Asia şi Africa, oamenii pot spera că prosperitatea le va aduce viaţă mai fericită, atunci limitaDane ţările scandinave, printre care sunt de mult apuse fără adăpost şi flămânzi, aşa lipsită de speranţă. A fost acolo că au cel mai mare număr de depresie si rata sinuciderilor pe cap de locuitor.

Cincizeci de ani în urmă, oamenii au crezut că societatea se îndreaptă spre justiţie socială, şi progreselor tehnologice vor face viaţa mai confortabilă şi în condiţii de siguranţă. Ne-am gândit că mai lucrăm şi fac, mai bogat si mai fericit viaţa noastră să devină. Dar astăzi, urmărind inflaţiei, declinul educaţiei şi culturii, creşterea violenţei şi se apropie de catastrofa de mediu, toţi suntem mai preocupaţi de soarta de civilizaţie şi sensul existenţei umane.

Acestea sunt aspecte pe care nici stiinta, nici arta, nici de religie nu poate oferi un răspuns satisface omul modern. Şi vede în această depresiune cauza creşterii Cabala şi sinucidere. La urma urmei, daca o persoana nu mai trebuie să lupte să supravieţuiască şi să îşi apere drepturile în cazul în care nu este obsedat de bani sau de putere, dar mai devreme sau mai târziu, confruntate cu această "eterne" întrebări: Cine sunt si ce ar trebui să trăiesc? De unde am venit şi unde să mă duc după moarte?

Fiecare dintre noi face parte dintr-un singur organism numit umanitate. Cabaliştii spus despre acest lucru încă din timpurile biblice. Însă în prezent, este o dovadă convingătoare a globalizării, a unui spaţiu informaţional unic şi dependenţa totală a tuturor de fiecare şi toată lumea a tuturor.

Ca şi în organism viu, fiecare organ care nu există pentru ea însăşi, dar funcţionează pentru binele întregului organism, fiecare dintre oameni în societate efectuează proprie, o trăsătură caracteristică. Pe această bază, în sensul de existenţa şi fericirea personală a fiecăruia dintre noi este indisolubil legată de viaţa şi fericirea de oricine altcineva.

Că starea în care noi nu simt această privinţă şi vedea pe noi înşine separat de altele, nu este un accident. Este necesar să se asigure că ne dăm seama de separare universal şi încearcă să găsească fericirea pentru el ca un impas impenetrabil. Apoi, realizarea de necesitatea de a se alăture, să vină la el, si sa se simta parte a unui întreg, a ajuns cea mai mare stare de fericire, în care nu va fi nici un loc pentru depresie, sau multe alte fenomene negative.

kabmir.com

Vineri, 06 noiembrie 2009
Vizualizări: 3928

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
110
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
63
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
208
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
178