ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

deputaţi Belgorod propune pentru a restabili moşiileAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Proiectul de lege "Cu privire la casele ancestrale în regiunea Belgorod, dezvoltat în cadrul departamentului regional de proprietate şi terenuri relaţii.

Se crede funcţionari, adoptarea documentului va contribui la revigorarea satelor Belgorod. O altă provocare - "promovarea şi dezvoltarea, spirituale şi a patrimoniului cultural istoric al poporului rus şi tradiţiile sale."

Potrivit şefului Departamentului de proprietate şi Land Relaţii Shamaeva Valery, de la începutul anilor 90-IES al infrastructurii rurale nu este în cele mai bune conditii. Întregul complex de servicii - de la educaţie şi de sănătate pentru a-rezidenţiale şi comerciale - disponibile săteni culturale într-o măsură mai mică decât cei care trăiesc în oraş. Scăderea ratelor natalităţii şi migraţia tinerilor în oraşele mai mari duc la îmbătrânirea populaţiei şi penuria de personal calificat.

- Pentru tinerii profesionişti au venit la ţară şi înrădăcinată în sectorul agricol, avem nevoie de a crea condiţii în cazul în care confort social, - spune Valery Shaman. - Necesare pentru acest factor poate fi casele ancestrale şi sate.

Proiectul de lege sugerează că acesta din urmă zi "proprietarii" nu va introduce sistemul de mediu doar proprietăţii funciare, dar se pare că din nota explicativă "la interacţiunea armonioasă cu natura" şi "restabilirea oamenilor ritualurile ancestrale, festivaluri şi meserii. A aterizat economiei ar trebui să ducă în principal membri ai unei familii - iobagi sau muncitori agricoli în proiectul de lege, din fericire, nu există cuvinte. Legii, în funcţie de dezvoltatorii săi, în primul rând, va ridica numeric mici şi îndepărtate de centrele regionale de sate şi cătune Belgorod.

Cu toate acestea, o parte a deputaţilor Dumei regionale supus criticii proiectului. Ei cred că lipsa de claritate a textului poate fi atribuită la mosia familiei de la orice gospodărie agricolă, chiar dacă ei trăiesc un pensionar singuratic, a cărui întreaga economie - trei tese de teren şi doi pui.

Potrivit corespondentului "RG" o sursa din biroul regional de procuror, reprezentanti ai agentiilor percep drept ineficiente şi inutile:

- În regiunea Belgorod lipsită de iniţiative legislative legate de dezvoltarea de ferme, turism rural, şi de construcţii de locuinţe individuale. Pe fondul lor de moşii drept ancestrale arata Frank "puf". Nu accidental clic pe ea pentru a da sat constă dintr-o limbă adăpate în jos, că "stabilite de Guvernul din regiunea Belgorod." Si de aceea dezvoltatorii susţin că nu are nevoie de resurse suplimentare din bugetele locale şi regionale.

Sursă

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 26 februarie 2010 9:40
Vizualizări: 3707

Citiţi de asemenea

Un bărbat din SUA, a chemat dezinsecția. El era îngrijorat  de zgomotele ciudate care veneau din pereți. Credea că ...
707
Talentul rar al fetei a atras atenția oamenilor de știință, muzicienilor și jurnaliștilor...
678
Așa se numește fenomenul în care fulgerul se formează într-un nor de cenușă care se ridică din gura unui vulcan în timpu...
1229
Să ne amintim cum a fost atunci, cînd natura ne-a arătat măreția sa, în proiectul foto al lui Maxim Ciumaș....
350