ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Despre beneficiile apei de izvor
În lupta pentru sănătatea deplină și viața lungă, ne folosim de toate metodele disponibile. Fierbem apa de la robinet, pentru a o face mai moale, o filtrăm ca să fie acceptabilă pentru băut și gătit, adaugăm oțet de mere sau suc de lămâie pentru ca apa dură să nu dăuneze pielea și părul nostru.

Apa de la robinet este întotdeauna dezinfectată cu clor și tratată cu diferite suplimente și aditivi, ceea ce o face periculoasă de folosit.

Dacă într-adevăr aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, atunci această apă nu vă potrivește, doar pentru spălat rufe și a face curățenie în apartament.

Dacă vreodată în viață ați băut apa de la izvor, probabil că aduceți aminte de gustul ei, această apă vă oferă organismului energia naturii, ea este vie, săturată cu oxigen.

In Rusia există multe izvoare cu apă vindecătoare, însă apa de acolo nu întotdeauna este curată, și prin urmare, potrivită pentru băut. De exemplu, dacă un astfel de izvor este situat aproape de orașe sau întreprinderi chimice, apa din această sursă va fi contaminată cu substanțe toxice nocive. Alegeți izvoarele care se află în zonele de pădure, departe de locuire umană.

Puritatea apei depinde de fenomenele sezonului, viiturile de primăvară și ploile de toamnă. În asemenea perioade nu ar trebui să folosiți apa aceasta pentru băut.

În ceea ce privește păstrarea apei de izvor: ea poate fi păstrată doar o săptămână, după acest termen nu mai este bună de băut. Păstrați apa doar în vase de sticlă și într-un loc răcoros. Nu lăsați apa la cald sau în sticle de plastic, într-un astfel depozit bacteriile încep să se înmulțească.

În rest apa de izvor va contribui la o viață lungă, sănătoasă și deplină.

 

Sursa

Joi, 04 septembrie 2014
Vizualizări: 2614

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
50
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
320
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
233
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
373