ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Despre beneficiile apei de izvor
În lupta pentru sănătatea deplină și viața lungă, ne folosim de toate metodele disponibile. Fierbem apa de la robinet, pentru a o face mai moale, o filtrăm ca să fie acceptabilă pentru băut și gătit, adaugăm oțet de mere sau suc de lămâie pentru ca apa dură să nu dăuneze pielea și părul nostru.

Apa de la robinet este întotdeauna dezinfectată cu clor și tratată cu diferite suplimente și aditivi, ceea ce o face periculoasă de folosit.

Dacă într-adevăr aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, atunci această apă nu vă potrivește, doar pentru spălat rufe și a face curățenie în apartament.

Dacă vreodată în viață ați băut apa de la izvor, probabil că aduceți aminte de gustul ei, această apă vă oferă organismului energia naturii, ea este vie, săturată cu oxigen.

In Rusia există multe izvoare cu apă vindecătoare, însă apa de acolo nu întotdeauna este curată, și prin urmare, potrivită pentru băut. De exemplu, dacă un astfel de izvor este situat aproape de orașe sau întreprinderi chimice, apa din această sursă va fi contaminată cu substanțe toxice nocive. Alegeți izvoarele care se află în zonele de pădure, departe de locuire umană.

Puritatea apei depinde de fenomenele sezonului, viiturile de primăvară și ploile de toamnă. În asemenea perioade nu ar trebui să folosiți apa aceasta pentru băut.

În ceea ce privește păstrarea apei de izvor: ea poate fi păstrată doar o săptămână, după acest termen nu mai este bună de băut. Păstrați apa doar în vase de sticlă și într-un loc răcoros. Nu lăsați apa la cald sau în sticle de plastic, într-un astfel depozit bacteriile încep să se înmulțească.

În rest apa de izvor va contribui la o viață lungă, sănătoasă și deplină.

 

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Joi, 04 septembrie 2014 11:19
Vizualizări: 7369

Citiţi de asemenea

În iunie 2020, în Naryan-Mar din permafrost s-a dezghețat o corabie antică cu o lungime de aproximativ 10 m. Despre fapt...
421
„Viorica-Cosmetic” lansează în premieră pentru Moldova produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis, care promit un ef...
526
Moldova este supusă unei catastrofe ecologice fără precedent. Zilnic, pe rețelele de socializare apar imagini cu păduril...
430