ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dezvoltarea culturii de mediuAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


În prezent, în Rusia va fi dezvoltarea unei mase critice a culturii ecologice. Acest lucru va aduce sume uriaşe de bani în economia noastră. Dar cel mai important - este de vindecare a sănătăţii publice şi a mediului în general. O societate sănătoasă şi de mediu de vindecare va recompensa de 5-10 ori mai mult decât banii pe care vor fi investite în dezvoltarea culturii ecologice.

Frapant exemplu, cel mai mult în dezvoltarea culturii ecologice din Japonia. Atitudinea japonez de natura este foarte sinceră, îngrijirea şi respectuos. Dar multe alte ţări dezvoltate se pot aplica, de asemenea, un util şi atât de necesară exemplu pentru noi toţi, precum şi reciproc avantajoase de a împărtăşi noi tehnologii. Lumea ar trebui să ia cele mai bune pentru a se vindeca societăţii şi mediului, şi nu uitaţi despre Rusă multe progrese şi descoperiri.

Principalele obiective de dezvoltare a mediului:

1. bani trebuie să fie investite în educaţie ale societăţii, culturii ecologice. Cultura de ecologie pentru societate ar trebui să fie întipărite de la grădiniţă la vârsta de pensionare. Ce ar trebui să fie exprimat într-o sinceră şi grija pentru mediul inconjurator si natura.

2. Curăţarea periodică a terenurilor adiacente la locuinţe şi locuri de muncă.

3. Asistenta in dezvoltarea de arbori, arbusti si flori. Neat - aer liber, recreere curat si statiuni.

4. Sortarea gunoi pe un preparat containere special:

incinerate sau incinerate deşeuri alimentare de sticlă Plastic hârtie MSW cutii si alte metale. Toate pneurile trebuie să fie eliminate la centre de primire şi transportate la instalaţiile de prelucrare.

5. Dezvoltare a inspecţiilor de mediu, oficialii de securitate a mediului, fundatii de mediu şi organizaţiile de mediu.

6. Conduită la scară largă de finanţare în curs de desfăşurare pentru dezvoltarea şi introducerea de noi tehnologii pentru a rezolva problemele de mediu. Menţinerea şi student concursuri academice în aceeaşi direcţie. Achiziţionarea şi să aplice cele mai bune tehnologii mondiale si echipamente pentru mediul înconjurător. Nu ignora mediu competitiv pentru cooperarea cu ţările dezvoltate. O atenţie deosebită trebuie acordată de vindecare şi de recuperare a apei şi a aerului, precum şi complete şi responsabile de eliminare a tuturor deşeurilor radioactive.

In ceea ce priveste apele de vindecare a lansat recent un rus bun film documentar - " taina cea mare a apei , ceea ce este foarte clar demonstrat vindecarea corespunzatoare a lacurilor şi a apei, în general,-ultra low câmpurilor electromagnetice cu o puritate anume. Şi apă - este temelia vieţii pe pământ, şi aceasta este principala sarcină pentru rezolvarea unei sănătos şi plin de viaţă de pe pământ.

Tot ce ai nevoie pentru a executa cât mai repede posibil, până când planeta în sine nu este recuperat de la aceşti monştri nemulţumitori, ca noi toţi este cea mai mare parte. Am distrus, şi trebuie să ne vindece. Această datorie uriaşă într-o măsură mai mare civilizaţie. Prin urmare, toate de civilizaţie şi trebuie să înceapă vindecat. Deci, totul va fi corect şi mult mai repede.

Marţi, 19 ianuarie 2010
Vizualizări: 3016

Citiţi de asemenea

În Chișinău sînt tăiați mai puțini copaci sănătoși, dar această problemă încă există, deoarece Asociația ”Spații Verzi” ...
130
"Pădurea este mult mai mult decît vedem", spune omul de știință, ecologul Susan Simmard. Studierea pădurilor pe parcursu...
147
Tenul tânăr, indiferent de vârstă, este visul oricărei femei, dar și preocuparea nr. 1 în industria mondială a frumuseţi...
208
Inginerii italieni au dezvoltat o tehnologie accesibilă de "construire de locuințe din pămînt" împreună cu imprimarea 3D...
316