ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dieta crudă este secretul vieții lungi, tinereţii și sănătăţii.Partea II (+Video) 


Raw-foodista Tonya Zavasta la 53 de ani

 

 

 

Tonya Zavasta s-a născut în Uniunea Sovietică şi ştie ce înseamnă umilinţa, vicisitudinile sorţii și dificultățile nesfârșite cu care zilnic ce ciocneşte persoana cu dizabilități, pe fundalul situației politice precare din țară.

 

Admirând sănătatea tun și atractivitatea altor oameni, ea însăși a trebuit să găsească o modalitate de a-şi rezolva problemele complexe de sănătate. Confruntându-se cu necesitatea de a face mai multe intervenţii chirurgicale pentru a-şi restabili capacitatea de a merge în mod normal, Tonya a început să caute un mod de viață care ar putea s-o sprijine pe calea de recuperare și să compenseze efectele multiplelor operaţii.

Cu aceeași perseverenţă și inteligență cu care a primit gradele ştiinţifice în inginerie și matematică, Tonya s-a cufundat în studiul datelor științifice privind sănătatea și nutriția. Ea s-a convins că dieta divină, descrisă în Geneza 1:29 sau dieta crudă este răspunsul la căutările sale nesfârșite ale sănătăţii şi frumuseţii. Tonya respectă dieta crudă din 1997. Ea a decis să încerce acest mod de viață pentru a face față nu numai cu starea cunoscută de deteriorare generală a sănătății denumită "după patruzeci de ani," dar, de asemenea, pentru a depăşi consecinţele grave în urma administrării preparatelor analgezice.

În cărțile sale și la seminare, Tonya joacă rolul de ambasador al femeilor cu o înfăţişare ştearsă care sunt în căutarea frumuseţii fizice, promovând consumul alimentelor crude ca dietă şi ca stil de viaţă. Dieta alimentelor crude a ajutat-o să treacă curajos prin toate greutățile de caracter personal, să aducă starea generala a sănătăţii şi aspectul său exterior la nivelului inegalat până în prezent şi să inaugureze un nou capitol în viața sa.

Având convingerea fermă că rădăcinile de neîncredere în sine și ca consecință eficiența scăzută, se ascund în sentimentul că omul procedează şi arată nu în cel mai bun mod, Tonya a decis că misiunea ei constă în ajutorul fiecărei femeie, ca ea să arate şi să se simtă frumoasă. Tonya este convinsă, dacă mănânci așa cum este prevăzut de natură, atunci oricine poate arăta deosebit de frumos. Astfel, ideea unei diete crude a fost trecută pe prim-plan având motto-ul: "Dreptul de a fi frumos" care s-a transformat într-o carte cu același nume, desemnată în 2004 cu premiul Cartea Anului la categoria sănătate.

Tonya, şi-a transformat complet viața. Acum, ea doreşte ca alţii să facă acelaşi lucru. În 2002, Tonya a organizat primul din Tennessee, SUA, grup de sprijin al dietei crude. Ea ţine discursuri motivaționale, şi-a întemeiat o companie editorială proprie, a lansat o linie de produse cosmetice naturale, în scopul susţinerii cauzei bune.

Cărțile și discursurile lui Tonya, diferă printr-un simț al umorului, o abordare originală și o recunoştinţă profundă pentru a noua patrie, ceea ce face prezentările ei interesante și convingătoare. În combinație cu cercetările ştiinţifice, experiența personală semnificativă, o ajută să dea speranță oamenilor, îndemnându-i să-ş dezvăluie potențialul. Motivația personală și puterea interioară îi dau putere să depăşească obstacole insurmontabile, demonstrează publicului că dorința de a stabili recorduri personale, fac totul posibilul.

Căile care duc oamenii la dieta crudă sunt diferite. Unii descoperă alimentele crude pentru a face față maladiilor grave, alţii - în scop de a-şi îmbogăți viața lor spirituală. Tonya, la rândul ei, a trecut la dieta crudă, fiind în căutarea atractivităţii fizice. Acum, ea este convinsă că principalul motiv pentru lipsa de frumuseţe, special printre cei care au trecut de patruzeci de ani, rezidă în utilizarea produselor moarte și denaturate și că dieta crudă, este cheia care poate întoarce rasei umane frumusețea fizică.

Viața lui Tony este un exemplu elocvent cum dieta alimentelor crude poate afecta viețile oamenilor. Din frageda copilărie, ea a luptat pentru abilitatea de a se deplasa singură. Recent, după o serie de intervenţii chirurgicale de recuperare la șold, în cele din urmă, Tonya a reușit să câștige această bătălie!

Tonya este căsătorită cu Nick timp de 30 de ani. El îi permite cu generozitate să partajeze publicului povestea vieţii lor. Nick, consideră că adevăratul sens al umorului apare atunci când poți să râzi pe seama glumelor personale, rostite de propria soţie. Ei au un fiu, Nick Jr. de 28 de ani. Ajutorul lui în procesul de pregătire al cărților este de neprețuit.

 

 Сыроедение - секрет долгой жизни, молодости и здоровья. Часть II (+Видео)

 

 

 

 

Site-ul raw-foodistei Tonya Zavasta: http://чудосыроедения.рф/ 


Row-foodistul - teenager de 41 ani Roger Huskey

 

 

 

 

Jim Morris la 75 de ani

 

 

 

 

Un rawfoodist longeviv, care are 108 ani
Partea 1

 

 

 

 

Partea 2

 

 

 

 

Partea 3

 

 

 

 

80/10/10 Proof! The Raw Vegan Debate Is Over!

 

 

 

 

Dar, toate aceste informații nu valorează nimic dacă ele nu sunt aplicate în viaţă. Dieta crudă, sănătatea și tinereţea – totul este foarte simplu. Doar trebuie să acționaţi chiar acum!

 

 

 

 

Sursa: probudilis.ru

 

Vineri, 30 noiembrie 2012
Vizualizări: 2718

Citiţi de asemenea

Pe lacurile zonei ecologice VioPark creat de holdingul Daac Hermes s-au stabilit mai multe lebede. Acest lucru îl demons...
26
1. Nu e voie să pregăti în seră un pămînt prea bogat nutritiv pentru această cultură. Aduceți (chiar din toamnă) gunoi...
280
În Asia, încă din cele mai vechi timpuri, se știa că membrele inferioare îmbătrînesc în primul rînd. În tratatele orient...
356
Astăzi site-ul www.moldovenii.md, dedicat studiului, conștientizării și promovării adevăratei istorii și culturii a Mold...
185