ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dieta rurală — sănătatea și frumusețea de la modul de viaţă natural
 

Cu toţii, probabil, am auzit în mod repetat și am văzut că locuitorii de la sate se îmbolnăvesc mai rar, au o sănătate robustă, putere și energie. Ei sunt deseori longevivi, rareori merg la medic și tot aşa de rar administrează medicamente.

Mulți scriitori și poeți nu o singură dată au descris în operele sale frumusețea fermecătoare, naturală și plină de viață a domniţelor provinciale. Astfel a apărut ideea de așa-numita dieta "rurală".

 

 

 

 

Esența ei constă în consumul doar produselor naturale organice cu care se alimentează oamenii la sate. De regulă, sunt fructe, legume şi pomuşoare cultivate în grădina proprie. Produsele de casă diferă de la cele crescute în proporţii industriale, începând cu calitatea materiilor prime și terminând cu forțele şi dragostea fermierului.

Fie lapte, ouă, carne naturală, pește sau pâine - toate sunt pregătite fără adaos cu elemente chimice, coloranți, aditivi, stabilizatori și alte lucruri. În afară de dieta naturală, mult aer curat, mersul pe jos și o activitate maximă. Cu această dietă nu trebuie să ne așteptăm la o pierdere bruscă și severă a greutății. Procesul va fi treptat, dar va continua şi vă va proteja împotriva returnării kilogramelor excesive. În plus, veţi învață organismul dvs. să distingă produsele ecologice de înaltă calitate de la celelalte.

Dieta rurală este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să îmbunătățească sănătatea lor în general, să normalizeze metabolismul, să curăţă organismul de la substanțe toxice și toxine care s-au acumulat la noi după dieta urbană obișnuită preparată în grabă.

Fructele vor furniza organismului vitamine, vor întări organismului. Produsele lactate vor îmbogăți cu calciu.

Iar tratarea după "rețete populare" nu este doar eficientă, dar şi sigură. Încercați să nu treceţi direct la "artileria grea", adresaţi-vă la metodele naționale. De exemplu la dureri în gât încercaţi să faceţi clătiri cu muşeţel sau să consumaţi laptele cald cu unt. Pentru o astfel de dietă organismul vă va mulțumi cu o stare bună de sănătate, vitalitate, energie și rezistență!

 

 

Sursa: rodovid.me

 

Duminică, 16 iunie 2013
Vizualizări: 2418

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
50
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
317
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
233
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
373