Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2010/02/eco_agriculture.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Dogme şi a stereotipurilor despre agricultura
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dogme şi a stereotipurilor despre agriculturaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Stereotip: Agricultură - thankless greu de lucru, o alternativă "chimie" - nu este nevoie să sape - în primăvara şi toamna, fără minerale fertilizarea - cultura nu a crescut. rentabilitatea scăzută a agriculturii şi disperare.


"În rezultatul unei culturi agricole rezonabil, fertilitatea solului şi SĂNĂTATE
oamenii sunt în creştere, şi costul şi efortul sunt reduse. Pământ generos
şi creativitatea. Ea nu poate lipsi populaţia de libertate. Aceasta ne
reuşeşte să lucreze atât de greu pe teren, care să ţină departe de libertatea ei înşişi! "
N. Kurdyumov

"Dăunătorilor principale ale culturii - un om"
Yi Slaschinin

Peste tot, atât în rândul sau rurale locuitorii de la oraş o viziune a stabilit că agricultura este - muncă grea: "Un om este leneş, şi agricultura - că există o modalitate de obţinere a produselor alimentare, pentru care am trebuie să trateze cu munca plicticoasa de la răsărit la amurg - ar putea evolua doar atunci când alte , excitant moduri mai mult, nici mai permite să subziste găsi. "În Biblie ne că, după căderea omului este sortită agricultură:" În sudoarea feţei tale vei mânca pâine ". Online Biblie Centrul "îndeplinesc gândurile trist că sunt inspirate de lectura a Bibliei (ECC 4:1-17):" Munca pe teren, de asemenea, este vanitatea, nu el aduce numai bucurie, dar este opresiune, şi succesul în afaceri şi sporeşte invidia duşmănie între oameni. "Pentru a spune adevărul, doar uita-te la ţăranii, care sunt acum de lucru pe teren - cele mai multe dintre ele sunt epuizate şi oamenii obosiţi, după care lucrează la sol strălucească în ochii lor nu-l poate vedea. Eu însumi, bunica lui de lucru într-un sat din sapat Grădină, instilare şi cartofi sapat, usurinta si nu simti bucuria nu a venit atunci când a trebuit să merg ajuta bunica mea. Dar, aşa că toate rau?


Undeva ani, 6-7 ani în urmă, mi-am schimbat parerea mea pe teren. Dupa ce a citit Anastasia B. Maigret ceva în capul meu apasat, şi m-am uitat la agricultura de pe cealaltă parte. Apoi a venit în mâinile mele o carte NI Smart Kurdyumov Grădină, gradina şmecher. Cartea este scrisă pentru inteligente, adică pentru cei care doresc să lucreze mai puţin, dar obţine mai mult randament. Autor infectează convingerea că totul de pe site-ul poate fi mai simplu, mai uşor şi mai interesant. Dar, după ce aţi citit pamflet şi a planului Fokine Fokine lui "Pentru a terenurilor de ştiinţă, cărţi, Masanobu Fukuoka, Revoluţia un pai, Zhirmunski" Grădină fără chimicale, permaculture şi cred în faptul că agricultura nu este o thankless sarcina grea, dar în loc - aceasta este o creatoare de lucru interesant, cea mai mare din artele care există pe pământ. Şi real talent constă în faptul că atât echipa ferma pe site pentru a face la un nivel minim sau deloc necesare de la persoana şi munca de rutină. Ce fac? Este posibil acest lucru, ma intrebi pe mine, mai ales dacă ai crescut în sat şi nu străin să ştie ce să se hrănească din gradina ta?
Te-am cu încredere deplină să declare: "Este posibil - să se hrănească ei şi familiile lor pe cont propriu, şi încă mai au o mulţime de timp liber şi nu peretruditsya. În plus, eu sunt sigur că, din cauza unei astfel de ferme mici, particulare, care furnizează ele însele şi să vândă surplusul - viitorul planetei noastre. De ce sunt eu sigur de asta? În conformitate cu prima propunere, am susţin în această parte, şi vorbesc despre viitorul Pământului în viitor.


În primul rând, încrederea mea este întărită de ideea mea de lume (viziune asupra lumii), gândurile, experienţele de alţi oameni şi fapte reale. Deci, de ce munca agricultorului considerăXia grele, din zori şi la apus, fără o pauză?

Noi trebuie să sape gradina, de 2 ori pe an (toamna - dupa recoltare şi de primăvară - de a pregăti terenul pentru plantare). Dar, în Natura, de exemplu, în pădure, nici terenuri nu este sapat, dar încă în creştere şi, în plus, este în creştere se răcească. Dumnezeu nu este conceput pentru un om de muncă, cum ar fi sape - există viermi şi a solului microorganisme care pererabytyvayut materiei organice (căzut frunzele şi rădăcinile moarte), astfel că Pământul este ca un burete de mare - el respiră şi absoarbe umezeala uşor. Concluzia este că - sapa nu este necesar, şi pentru plantarea solului proryhlit suficient la o adâncime de 5-6 cm şi este uşor şi rapid făcut cu avionul de tăiere Fokine.


Este necesar să se regulat buruieni buruieni, să păstreze pe pământ curat. La fiecare două săptămâni au buruienilor, sau din cauza buruienilor de plante cultivate nu primesc această putere şi că, de soare, care au nevoie. În plus, se crede că buruienile necesitatea de a distruge totul şi să facă tot ceea ce vă că gradina a fost ingrijit. Dar în natură nu există buruieni. Acest om a venit cu buruieni. Deci, aici - este controlat de creştere a buruienilor. Şi buruienile sunt aşa-numitele vindecatori pentru un motiv. Şi o mică parte din ele trebuie să fie neapărat prezent in gradina ta. Şi pentru a nu peretruditsya prin controlul creşterii buruienilor, mulching pot fi folosite - pentru a ascunde fân sol, paie, frunze şi iarbă, iarba acelaşi, carton, ziare, filme speciale, astfel încât să restricţioneze accesul luminii la buruieni. Şi dacă, în conformitate cu mulci buruieni apar încă (şi vor fi din nou în câteva mai puţin), este convenabil să le buruienilor sub mulci în acelaşi plan de tăiere Fokine.


Acesta trebuie să fie adăpate, fără nimic de apă va creşte. În natura lui Dumnezeu a inventat pentru a păstra apa care cad din cer în sine, în formă de ploaie şi zăpadă. Şi chiar în natura exista avtopoliv, adică umezeala din aer are capacitatea de a condensa pe obiecte rece. Deci, în fiecare noapte într-un sol structurat (aceasta este una ce nu dezgropate), va sunt ude, asa ca pajiştile de iarba verde, chiar dacă toată vara nu există nici o ploaie. Şi totuşi fertilităţii solului este determinată de prezenţa de humus în el, deoarece humus - hrana pentru plante, imunitatea de pe pamant. Un humus - o soluţie coloidală, care include apa, din care practic imposibil să se evapore dintr-un singur sau umiditate. Un exemplu de soluţie coloidală poate servi ca o soluţie de zahăr în apă: în cazul în care zahărul este dizolvat în apă, apoi din nou pentru al plasa în formă pură este foarte problematică. Deci, este un agricultor în humus sol şi suficient de udare poate, practic, nu vă faceţi griji. Este important aici este mulci - mulci reduce evaporarea şi îmbunătăţeşte regimul de temperatura solului. Şi pentru leneşi poate oferi de irigare prin picurare, sau chiar îngropa în sol cu găuri în furtun şi lăsaţi-o să picurare încet prin apă vrăjit.


Este necesar pentru a fertiliza solul, şi roaba cu gunoi de grajd sau compost este foarte dificil pentru a trage, şi fluturat o lopata pentru a le risipi in jurul gradinii, prea tare. Încercaţi să ridice îngrăşământ direct pe paturi. Înainte de plantare sau după recoltare să se dezvolte pe o creasta "îngrăşăminte verzi" Aceste plante, care restaurează fertilitatea solului, cunoscut ca ingrasamant verde. Este hrană pentru viermi şi sol microorganisme, este relaxarea sol cu sisteme de rădăcina lor, etc Pentru acest motiv., Am sărurile Eu nu recomand utilizarea furajelor minerale - viermi, precum şi microorganisme vii, ura-solubil minerale şi plece sau să moară, în cazul în care hrana apă minerală Dar solul fertil de îngrăşăminte nu a avut., în plus, produsele sunt obţinute cu ajutorul lor, au de slabă calitate: apoasă şi perisabile, suportă cu greu că energia vitală pentru un om care poate da fructe cultivate pe sol sănătos bogat în humus. Pentru fertilizare cel mai bine este să utilizaţi îngrăşăminte organice, cum ar fi bio-humus, Sau cele mai recente evoluţii ştiinţifice - EM preparate, care conţin miriade de sol micro-organisme vii. Esenţa a fertilităţii solului este bacteriile "hrănirea şi alte creaturi vii" care trăiesc în sol în cantităţi uriaşe.


În scopul de a subzista, este necesar să se ocupe de o zonă de mare şi, prin urmare, o mulţime de muncă. Pentru familie de 5 persoane de a se furaje, în temeiul gradina ia mai degrabă 4-5 hectar. Toate! Dacă aveţi nevoie de mai mult teren, înseamnă că eşti hrănire pe cineva, să vândă surplusul, sau nu ştiu cum să planul de site-ul dumneavoastră. Şi dacă o sută de părţi 4-5 scăpaţi de la epuizare, pe care îl utilizaţi în mod eficient timpul şi efortul lor, este necugetate şi execută casa la care ati ar trebui sa isi imbunatateasca abilitatile in domeniul agriculturii ecologice.


Dăunători distruge culturile, trebuie să trateze în mod constant cu ei fără pesticide este necesar. Aici, prea confuz. În primul rând, lupta - este greşit. În al doilea rând, daunatori distruge ceva străin de natura, de exemplu, atunci când monocultura, adică o cultura plantelor pădurari zone mari. Acest lucru este exprimat în viu de cartofi. În natură nu există paraziţi, totul este în armonie şi echilibru. Un număr tot mai mare de iepuri, urmat de un număr tot mai mare de lupi şi vulpi, iepuri sau printre epidemia de vin. Adică dacă numărul de dăunători depăşesc limitele admisibile, o persoană poate să profite de aceste mecanisme de gestionare a speciilor dăunătoare. Pentru a combate bolile de plante cea mai importantă - este un sol fertil sănătos, care prevede instalaţii cu o imunitate puternica. În plus, aceste plante chiar paraziţi nu poate distruge. În al treilea rând, este deja cunoscut despre coexistenţa de plante. Dacă puneţi morcovi şi ceapă împreună, creşte mai bine şi morcovi, ceapă şi, cu dăunători este tactil mult mai puţin şi morcovi şi ceapă. Şi acolo sunt combinaţii de plante care inhibă reciproc, iar acest lucru trebuie să ştie, de asemenea. Această canapea inhibă aproape toate plantele cultivate, dar sistemul său rădăcină - un îngrăşământ foarte bun. Şi, în sfârşit, pentru leneşi astăzi sunt proiectate şi vândute de Botanicals ecologică - protecţia împotriva bolilor şi dăunătorilor, care sunt repede descompuse de microorganisme solului şi rău nu au la viermi, albine, animale şi, desigur, omule. Am uitat să menţionez aici despre seminţe. Semănat seminţe hibride importate au fost cultivate în verde, ai doom-te pentru a lupta împotriva bolilor şi dăunătorilor, deoarece aceste seminte vor da pe cei slabi şi improprii pentru plante climatice dumneavoastră. Folositi un soiuri dovedit populare, să ia aceste seminţe, care sunt colectate în zona dumneavoastră, şi cel mai bun mod posibil, colecta seminţele lor. Nu cumpăra o modificare sau seminţe transgenice. mutanţi Legumele sunt periculoase pentru sănătatea ta!

Pentru a nu avea o problemă, principala sarcină a agricultorul nu este o luptă cu probleme şi agricultură. Aceasta este, în primul rând, trebuie să vă păstraţi Pamant. Acest lucru este destul de sarcină este posibil, în special pentru gradinari inteligente. Şi se repetă ideea principală a cuvintelor Fokin VV: "Sarcina principală a agricultor - terenuri pentru a face ... Pământ ar trebui să acorde mai mult decât să luaţi de la ea. Dobânzi şi considerabile - ea va plăti: pentru fiecare în funcţie de deserturi lui. "Eu nu am de gând să lista de argumente pe" greu de pe teren ", deoarece pentru fiecare argument am răspuns mai bun încă,. Citit prima carte Fokine, Fukuoka, Kurdyumov şi Zhirmunski, pe care am menţionat mai sus Sau poti sa te duci doar cu întrebările lor la Club agriculturii ecologice in orasul tau., vizitaţi seminariile noastre.


La om, cele mai multe dintre ele, după ce a studiat la scoala si facultate atrofiat capacitatea de a gândi, şi lucrează de modă veche, din obişnuinţă sau pentru că se predă. Şi acest lucru este gresit. Corect - este gândit să aplice şi să obţine rezultate. Credeam că-cuvânt lucru. Deci, ideea în timp ce lucrează în grădină este complet absentămarea majoritate dintre rezidenţii zonelor rurale. "Ce este acolo pentru că trebuie să lucrăm" - spun ei, şi în acelaşi timp, plângându-se că muncesc din greu şi a copiilor lor scapă rapid de la sate la oraşe. Şi de a le convinge foarte greu, pentru că nu există nimic mai greu în lume decât lumea omului.


În cele din urmă pentru a închide problema cu deşertăciunea şi agricultura nerentabile, citat din cartea Kurdyumov NI Smart Garden ":" Omul de kilograme de fier poate face un kilogram de cuie. Şi natura unui kilogram de seminţe, fără costul forţei de muncă, creează o greutate de de producţie ", - note Yi Slaschinin şi descoperirea parts: un viclean, Marx, dedicandu-" Capital "dovezi ale naturii din valoarea surplusului de muncă la sfârşitul volumului patra explică faptul că sursa reală a surplusului absolut Valoarea - natura, de exemplu, fotosinteza a plantelor.


Robert Rodale a subliniat faptul că utilizarea energiei solare - masa efectivă de plante pe hectar sau pe metru pătrat. Nu este o cultură deosebită, dar - doar un an. Dar sumerienii vechi, persani, indieni şi indienii măsurată recolta Samah. SAM - este de cate ori ai colectat decât însămânţate. Recoltele de grâu au ajuns la SAM-300.


agriculturii noastre, ingrasaminte, de protecţie chimică şi tehnologie - toate acestea invalidează valoare "Excedentul de natura, duce la mai ridicate de producţie şi, în consecinţă, la deteriorarea vieţii. Sunt sigur: putem încerca să remedieze această situaţie pe site-urile noastre.


Aici sunt principiile agriculturii raţionale, ne propun de către cei care au reuşit să folosească natura mai deplin şi de a trăi pentru a ajuta ei înşişi şi oamenii din jur.


Nu săpa SOL inutil
gunoi de grajd. Pentru relaxare şi crearea unor structuri de deşeuri organice utilizarea mulci, compostarea verde,.
Nu pierde mai mult de 5 cm. Nu strica structura, ci pentru a crea stratul de moale sub care a fost la irigare atmosferice.
Acelaşi mod ca şi membrii animale, produse alimentare ŞI Hol SOL animale. Dă materie organică mai mult decât să ia de la ea. compost Creaţi în mod direct pe paturi. Folosiţi orice lucru care poate putrezi.
NU lăsaţi SOL lungă perioadă de timp care este disponibil. "Acest îngrăşăminte verzi. Am fost înainte de cultură: că, până la momentul recoltării unul de altul au crescut.
De la mine personal: de şapte ori mai gândească înainte de incredere Recomandări privind manhours a crescut sau a costurilor de fonduri a. Natura tot ce ai nevoie. Noi pur şi simplu nu învaţă să-l folosească. "

Atunci când o persoană înţelege aceste principii - nu doar îi permite să îmbunătăţească fertilitatea solului şi a culturilor, fără costuri suplimentare, dar economiseşte, de asemenea, putere fizică şi de timp. De lucru pe teren se transformă într-o adevarata placere.


Din PN Rezervă Trofimenko, "Agricultura ecologică - Need for Humanity

Sursă

Joi, 18 februarie 2010
Vizualizări: 4207

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
55
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
229
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
46
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
143