ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

drojdie de pâine nedospită este fatal.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Drojdie pâine nedospită (cereale integrale, care nu este acru) este fatală.

Raţiune şi justificare primul.

Noi trebuie să recunosc acum că pâinea acum, pentru mulţi, într-o anumită măsură a devenit deja un simbol mai mult de dorit de fapt produsul. Uneori poţi să auzi că, în lor, dieta limitate, iar dacă nu cineva sa mutat la un alt aliment. Unele instituţii academice chiar oferta alimentare piramidale nu se bazează pe cereale. Si este - este adevărat că de peste mări de cereale utilizate în cantităţi foarte limitate. Paine, în cazul în care foarte diferite. punctul său de vedere, el a amintit de vată în stare proaspătă. În pungi de plastic, astfel pâinea este stocată pentru foarte mult timp. Într-un produs alimentar nu este adecvat, cu excepţia cazului în cazul în care acesta este uscat în prăjitorul de pâine.

Pe de altă parte, de ce uneori oamenii sunt dispuşi să meargă în mod special pentru pâine de la brutărie sau speciale comanda-l de la un anumit oraş sau acolo, sat ...? Şi pâinea - ca o sarbatoare, acesta poate fi doar fericit să mănânce ca o masă principală. ei frumos pentru a ridica, simt miros placut surprinzator. Asiguraţi-vă că - el va fi consumat la ultima crusta. mare atracţie cunoscut la emigranţi pâine de secară acru (bine, şi de hering ...). Amintiţi-vă, aşa cum strămoşii noştri nu au fost imagina viaţa fără pîine - respect şi un premiu special a fost mereu în Rusia. A fost cu adevarat un produs bun venit.

De aceea totul gresit?

Faptul este că - foarte diferite de pâine. El a râvnit pâinea pe care timp de secole a adus de sănătate de oameni - pentru aluat copt constând bacteriilor din acidul lactic şi celule de drojdie. In natura, ele coexistă destul de natural. Aluat pentru această abordare este mai lent din cauza prezenţei de acid lactic. După îndepărtarea de la procesul de bacteriilor din acidul lactic şi coacerea pâinii numai culturi de drojdie, brutari au făcut ridicare rapidă a testului şi perfect aspectul de marfuri coapte. Bravo Dar, aşa cum sa dovedit, ca "pâinea şi" cel mai devastator efect asupra oamenilor. Strong spus? Departe ...

Spre deosebire de un test rapid similare, în procesul de maturizare a testului pe tehnologia veche, drojdie de fermentaţie este necesară, împreună cu lapte acru.

De ce fermentare

Procesul de fermentare folosit de omenire din cele mai vechi timpuri ca o modalitate care să îmbunătăţească calitatea produselor gustul şi creşte în mod semnificativ lor de retenţie. De fapt, procesul de a transforma zahăr în alte substanţe. De exemplu, atunci când celulele de drojdie de alcool fermentat transforma zaharul in alcool. Atunci când bacteriile acidului fermentare lactică transforma zaharul in acid lactic.

seminţe uscate în sine conţine substanţe chimice nocive, care afectează procesul digestiv şi împiedică asimilarea de nutrienţi (Pariza 1996). Cele mai multe dintre ele sunt parte componentă a protecţiei de cereale de la bacterii la facultatea germinativă prematură şi mănâncă-l cu tot felul de animale sălbatice. Este de înţeles - după toate cereale tind să crească şi să posteritate. Având în vedere această protecţie, de cereale poate fi minciuna de ani de zile şi să menţină calitatea sa, de a rămâne în viaţă. (În piramidele egiptene au fost descoperite conservate boabe complet, care mai mult de 2000 de ani şi unele dintre ele chiar germinate ...). Numai după macerare prelungită într-o caldă şi uşor acidulate apa, cereale umflă şi începe să se mişte într-o creştere. Asta ar fi înseamnă că protecţia este scos şi seminţe, pline de vitamine şi alte elemente nutritive sunt gata de utilizare.

Potrivit moderne de cercetare, o astfel de protecţie de cereale este eliminată în proces de fermentare folosind acid lactic bacterii (Reddy Pierson şi 1994). De aceea, în maturizarea lung a acestui aluat de pâine de acid lactic bacterii gestiona de a neutraliza dăunătoare şi împart indigest alt ingredientETS. Nu părea să predigestion produs.

La rumegătoare, în care dieta cereale joacă un rol semnificativ în tractul digestiv are o durată mai mare, iar bacterii în ea au suficient timp pentru a îndeplini funcţiile sale. O persoană are nevoie, pur şi simplu suplimentare de ajutor de acid lactic bacterii, de exemplu, pre-fermentare. Având în vedere faptul că majoritatea bacteriilor din tractul gastro-intestinal face parte din această clasă de bacterii, ar fi logic să presupun că de fermentare a produselor lactate este cea mai adecvată de fermentaţie şi naturale pentru a vizualiza corpul uman.

fermentare acrulactică - într-adevăr o baghetă magică, cu ajutorul unui număr tot mai mare de vitamine din varză acră într-o 20 de ori, a crescut semnificativ digestibilitate proteine de cereale, lapte devine iaurt, produse din must de cvas .... Înţelepciunea strămoşilor noştri prin fierbere este doar invidia. mulţumiri Numai acum, pentru a moderne de cercetare, oamenii încep să înţeleagă profunzimea şi importanţa proceselor de fermentaţie pentru nutriţia umană.

Mecanismul de protecţie de boabe.

Componentele sale individuale sunt:

formulă 1. Acid fitic (fitaţi sau geksafosfat) - Leagă minerale precum calciu, magneziu, fier si zinc ceea ce le face inaccesibile organismului (Reddy Pierson şi 1994). Strămoşii noştri nu au luat aditivi artificiali aceste substanţe şi, probabil, nu suferă de deficit de minerale ...

2. Produse chimice care blochează activitatea enzimelor - protează şi amilază. (Chaven şi Kadam 1989; Reddy şi Pierson 1994) -. Enzime substanţe cum ar fi proteine, care controlează transportul de substanţe nutritive pe tot corpul. În plus, ei sunt catalizatori ai reactiilor biochimice. Enzimele sunt de multe soiuri, şi, prin ele, toate organele corpului de a comunica. Raţionaliza funcţionarea lor pot fi reprezentate ca atare. Ficatul are o serie de enzime în produsele alimentare. Aceasta le converteşte la o altă enzimă, şi trimite-l ca un pancreas element esenţial. Pancreas, la rândul său, îl converteşte într-o enzimă cu totul diferite şi trimite splina reîncărcare. Şi acest lanţ este foarte lungă.

Chimice din cereale şi să înceapă să inhiba activitatea enzimelor naturale ale organismului. Ele fac mâncare foarte greu de digerat. Cu alte cuvinte, utilizarea produselor de făină, cum ar fi fidea, pâine, prăjituri, cereale - de la cereale neproroschennogo sau aluatului non-fermentat (porumb), există un metabolism lent pentru întregul corp şi, prin urmare nu permite organismului să divulge în totalitate lor potenţial. (Aceste cifre - doar vârful iceberg-ului - lumea ştiinţifică este evidenţiat efectele negative de pâine proaspătă asupra microflorei şi sistemul imunitar, dar va fi partea a doua).

Toate acestea sunt absolut, de asemenea, se aplică la seminţe, nuci şi legume. Blocante enzime, de asemenea, există în ele, dar cel mai mare număr este în cereale.

Potrivit cercetării, acid lactic bacterii nu este eliminat complet aceste substanţe chimice din cereale. Cu toate acestea, în cantităţi mici, ele sunt chiar utile ca antioxidanti pentru organism. (Shahidi, F 1997).

Înseamnă că oamenii ar trebui să abandoneze cereale?

Bineinteles ca nu! Cereale, seminţe, nuci, legume sunt alimente excelente pentru om. Să ne amintim de cuvintele KA Timiryazev. "Paine - aceasta este o astfel de aliment care nu poate fi înlocuit cu nimic." Conform piramidei alimentare tradiţionale, şi pe bună dreptate - că de-a lungul culturilor cu cartofi, stau la baza nutriţiei umane. Doar asiguraţi-vă că ţineţi său pre-tratament. Sub rezerva eliminarea conservanţi chimici menţionate anterior,odobnaya alimente bogate în proteine devine legkousvaivaemymi. Dupa fermentare sau germinarea astfel de alimente abia saturate, astfel znzimov stabilite necesare pentru a satura atat de necesare organismului uman şi bunăstarea (Chaven şi Kadam 1989).

De-a lungul mării, stiinta oceanului în acest domeniu de azi este în plină expansiune, creşterea numărului de publicaţii şi de cercetare.

Toate rezultatele confirma angajamentul în întregime corectă a stramosilor nostri este o fermentat Aluat de pâine lactate. Cu cât mai repede aceste vechi traditii reveni la masa noastră - într-adevăr atât de strânse, precum şi saţietate va fi o naţiune.
Stare bună de sănătate la toate!
Scrie Lactobac@Mail.ru Stimate cititor
Vă rugăm să reţineţi că toate drepturile la această publicaţie aparţin autorului
Alexander Soldatov (Canada)


http://skazka.nsk.ru

Joi, 15 noiembrie 2007
Vizualizări: 10089

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
827
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
233
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
351
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
293