ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

După câțiva ani de căutări reciproce, s-au reunit din nou cu stăpâna lor

Această poveste este capabilă să emoționeze chiar și cei mai insensibili. Câinele a dispărut timp de câțiva ani, dar apoi s-a reîntâlnit cu stăpâna sa. Momentul întâlnirii a fost atât de emoționant încât chiar și martorii aleatori nu au putut să-și stăpânească lacrimile.

Voluntarii au găsit un câine epuizat pe stradă. S-a decis să se scrie despre el pe rețelele de socializare și să se publice fotografii pentru a găsi cât mai curând posibil noi stăpâni pentru el. Câinele nu era doar foarte subțire, avea diverse afecțiuni, astfel că nimeni nu dorea să-l ia în casa lor.

Voluntarii au început să realizeze că nu va fi ușor să găsească rapid o nouă casă pentru animal atunci când au primit un apel de la o femeie. La telefon, femeia a povestit că câțiva ani în urmă i-a dispărut un câine foarte asemănător cu fotografia publicată pe rețelele de socializare.

Angajații adăpostului au privit cu scepticism posibilitatea ca noul lor protejat să fie câinele pierdut acum câțiva ani al femeii, dar totuși au organizat o întâlnire între persoană și animal.

Toate îndoielile au dispărut imediat ce câinele a observat femeia. Animalul a alergat imediat la stăpâna sa și și-a arătat toată bucuria de a o vedea. Să privești această întâlnire fără lacrimi a fost imposibil.

Această poveste este o ilustrație strălucitoare a faptului că nu trebuie să-ți pierzi niciodată speranța prea devreme. Femeia și iubita ei și-au găsit unul pe celălalt și acum câinele își va începe o viață cu totul nouă, în care va avea confort, grijă și iubire.


ABONAȚI-VĂ
Joi, 22 februarie 2024 20:00
Vizualizări: 273

Citiţi de asemenea

Tom Brown, inginer la pensie, personal a salvat de la dispariție 1200 de soiuri de mere. Pasiunea sa constă în căutarea ...
90
Complexul budist Maixi Shan este situat în provincia Gansu, în nord-vestul Chinei. Este un complex arhitectural uimitor,...
185
Oamenii au construit o nouă cuib pentru barza... ...
214
"Amplasat în sectorul forestier Lazarevskoye al Parcului Național Sochi. Singurul dolmen monolitic rămas pe Caucaz,...
316