ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ea are 64 de ani și este un exemplu viu de ce trebuie să ducem un stil de viață sănătos (+Foto)

Lilian Muller este un scriitoare, model de fitness profesionist, antrenoare, actriță. Ea are 64 de ani. De 40 de ani mănîncă doar crudități. Vegetariană de la 27 de ani. N-am fumat și n-am consumat alcool niciodată. Un exemplu viu de ce trebuie să ducem un stil de viață sănătos.

"Am aflat pentru prima dată despre Lilian Mueller acum 15 ani, cînd eram la librărie și am dat peste cartea ei "mă simt minunat să fiu frumoasă după 40" (Feel Great, be Beautiful over 40). În carte ea vorbește despre utilizarea unui nivel ridicat de conținut de alimente vegetale proaspete în dieta ei și 100% alimente crude pentru a păstra tinerețea. Și ea este exemplul perfect.

Ea a fost un exemplu minunat al modului în care oamenii ar trebui să arate la bătrînețe.

La vîrsta de 27 de ani, Lilian și-a schimbat stilul de viață, trecînd la 100% fructoză în 9 luni și de atunci menține un nivel ridicat de conținut de fructe în dietă.

Dimineața o începe cu un suc de fructe proaspete și un pahar mare de apă. Îi place să mediteze și să citească cărți.

De la ora 2 pînă la 4 ia prima masă alcătuită din fructe proaspete și nuci sau semințe crude, cu un alt pahar mare de apă. Mănîncă fructele care îi plac: o jumătate de ananas, cîteva smochine sau prune și poate 2 banane și o mînă de nuci.

Seara mănîncă legume proaspete sub formă de salată și poate niște legume pe abur, cartofi copți sau orez sau pîine integrală de secară sau pîine din alte boabe încolțite. Uneori poate mînca produse din soia, dar numai organice ...

Pentru salate, folosește uleiuri vegetale organice presate la rece și oțet de mere crud. De asemenea, îi place foarte mult avocado și mănîncă acest fruct cel puțin o dată pe zi. În loc de bomboane, consumă fructe uscate + ciocolată de soia organică. Evită zahărul și produsele din făină albă. Zahărul ia mineralele din oase și dinți, iar făina este un produs care formează foarte mult mucus.

S-a alimentat astfel mult timp de 31 de ani. De 3 ori pe săptămînă, Lilian merge la sala de sport.

Lilian nu mănîncă niciodată carne, nu fumează, nu consumă alcool și droguri. Nu a apelat la operații plastice.

Cîte calorii pe zi consumi? Ce procent de grăsime mănînci pe zi?

Mănînc cînd mi-e foame și mănînc doar alimente sănătoase. Și practic combinația corectă de alimente. Nu număr caloriile, carbohidrații, grăsimile sau proteinele.

Cât de important este expunerea la soare? Ce crezi?

Cred că soarele are o mare importanță. Mai ales pentru cei care trăiesc în Norvegia, unde locuiesc eu acum. Simt că este important să obții suficientă vitamină D. Cred că unul dintre motivele pentru care mulți norvegieni se îmbolnăvesc de osteoporoză este lipsa de lumină solară.

Fiica ta este vegetariană de la naștere?

Ea a fost vegetariană de la naștere, cu excepția timpului în care a fost mică și a trăit împreună cu tatăl ei timp de 2 ani și în dieta ei a fost inclusă canea de pui. Ea are acum 19 ani și a fost vegetariană cea mai mare parte a vieții ei.

Cum a decurs sarcina?

Foarte bine. Am avut o naștere naturală.

Cine te inspiră și de ce?

John Robbins este un om minunat, care este autorul cărții "Dieta pentru Noua Americă", a scris într-o carte recent publicată, "Sănătate la 100 de ani", unde a explorat 4 culturi de longevivi care trăiesc pînă la 100 de ani. El a descris dieta lor și toți ei au fost aproape 100% vegani, cu o mulțime de alimente crude. Ei au avut un auz, rezistență și vedere excelente. Ei au trăit o viață independentă, energică și plină de bucurie chiar și la 90 de ani.

Dr. Wayne Dyer este unul dintre cei mai inspiranți oameni pe care îi cunosc. Am citit cărți precum "Tranziția", "Înțelepciunea veacurilor" și altele.

În plus, cartea "Alchimistului" de Paulo Coelho, inspiră foarte mult…

Care credeți că este cel mai important lucru pentru sănătate, în opinia dvs.?

Gîndurile pozitive și cunoașterea cum să ții gîndurile negative sub control. Cu cît înaintez în vîrstă, cu atît mai mult înțeleg importanța gîndirii pozitive. Gîndirea pozitivă pură împreună cu alimentele curate și sănătoase fac sîngele curat, care vă oferă un sistem imunitar puternic!

Ей 64 года и она яркий пример, почему нужно вести здоровый образ жизниЕй 64 года и она яркий пример, почему нужно вести здоровый образ жизни

Ей 64 года и она яркий пример, почему нужно вести здоровый образ жизниЕй 64 года и она яркий пример, почему нужно вести здоровый образ жизни

Ей 64 года и она яркий пример, почему нужно вести здоровый образ жизниЕй 64 года и она яркий пример, почему нужно вести здоровый образ жизни

Citiţi de asemenea

Apa este folosită peste tot – în consumul personal al oamenilor, nevoile urbane, în producerea energiei, în industrie. C...
87
La inițiativa echipei ecology.md, Fundația pentru dezvoltare ecologică Ecodava din R.Moldova împreună cu echipa Taborul ...
260
Templul Lingaraja este unul dintre cele mai vechi temple din Bhubaneswar, capitala statului Indian Odisha. Există o asem...
298