ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Eco-casa de ţară de la arhitecții germani
 

House K este o casă de ţară neobișnuită situată în Osterreynen (Germania), care combină tradițiile arhitecturale locale și principiile de construcție durabilă modernă.

 

Сельский эко-дом от немецких архитекторов

 

Această oază de linişte este invocată să devină o fortăreață de confort și de pace, unde puteți uita pentru un timp despre viața zgomotoasă din oraș și înalte tehnologii din jurul nostru. Locuitorii casei au obţinut un loc pentru a se bucura de lucrurile simple - plimbările îndelungate, cărțile bune, păsările cântând și stilul de viață modest.

 

Сельский эко-дом от немецких архитекторов

 

Casa House K, construită după proiectul experților din studioul arhitectural Becker Architekten din Germania, tratează cu respect specificul naturii locale și caracteristicile tradițiilor arhitecturale.

 

Сельский эко-дом от немецких архитекторов

 

Structura casei este similară cu fermele locale. Pentru a realiza integritatea părţii exterioare, fațada clădirii a fost învelită cu șipci de lemn, dintre care unele acționează ca jaluzele. Jaluzelele de lemn reglementează lumina şi filtrează razele solare puternice.

 

Сельский эко-дом от немецких архитекторов

 

Partea exterioară şi partea interioară albă care reflectă lumina sunt orientate pe consumul redus al energiei. Ca urmare, casa este echipată cu un sistem special de ventilație și de încălzire prin pardoseală cu cazanul pe pereţi (wood pellet boiler), care foloseşte ca combustibil așchii de lemn presate, rumeguș și alte reziduuri de prelucrare din industria lemnului.

 

Сельский эко-дом от немецких архитекторов

 

În ciuda interiorului elegant minimalist, nimic aici nu este prea modern pentru a perturba pacea și armonia fuzionării cu natura. Cu toate acestea, în ciuda structurii tradiționale și utilizării principiilor de construcție durabile, House K este o casă de ţară foarte confortabilă.

 

 

Sursa: green-dom.info

 

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 28 mai 2013 11:00
Vizualizări: 3431

Citiţi de asemenea

„Viorica-Cosmetic” lansează în premieră pentru Moldova produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis, care promit un ef...
202
Moldova este supusă unei catastrofe ecologice fără precedent. Zilnic, pe rețelele de socializare apar imagini cu păduril...
283
Norocoșii din cadrul Tombolei Cosmeplant „203 Premii: Câștigă-le tu!” și-au ridicat premiile generoase. Ceremonia de înm...
423
Potrivit oamenilor de știință, vîntul a suflat dintr-o anumită direcție specială, a îndepărtat o parte din stîncă, iar r...
363