ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Eco-casa de ţară de la arhitecții germani
 

House K este o casă de ţară neobișnuită situată în Osterreynen (Germania), care combină tradițiile arhitecturale locale și principiile de construcție durabilă modernă.

 

Сельский эко-дом от немецких архитекторов

 

Această oază de linişte este invocată să devină o fortăreață de confort și de pace, unde puteți uita pentru un timp despre viața zgomotoasă din oraș și înalte tehnologii din jurul nostru. Locuitorii casei au obţinut un loc pentru a se bucura de lucrurile simple - plimbările îndelungate, cărțile bune, păsările cântând și stilul de viață modest.

 

Сельский эко-дом от немецких архитекторов

 

Casa House K, construită după proiectul experților din studioul arhitectural Becker Architekten din Germania, tratează cu respect specificul naturii locale și caracteristicile tradițiilor arhitecturale.

 

Сельский эко-дом от немецких архитекторов

 

Structura casei este similară cu fermele locale. Pentru a realiza integritatea părţii exterioare, fațada clădirii a fost învelită cu șipci de lemn, dintre care unele acționează ca jaluzele. Jaluzelele de lemn reglementează lumina şi filtrează razele solare puternice.

 

Сельский эко-дом от немецких архитекторов

 

Partea exterioară şi partea interioară albă care reflectă lumina sunt orientate pe consumul redus al energiei. Ca urmare, casa este echipată cu un sistem special de ventilație și de încălzire prin pardoseală cu cazanul pe pereţi (wood pellet boiler), care foloseşte ca combustibil așchii de lemn presate, rumeguș și alte reziduuri de prelucrare din industria lemnului.

 

Сельский эко-дом от немецких архитекторов

 

În ciuda interiorului elegant minimalist, nimic aici nu este prea modern pentru a perturba pacea și armonia fuzionării cu natura. Cu toate acestea, în ciuda structurii tradiționale și utilizării principiilor de construcție durabile, House K este o casă de ţară foarte confortabilă.

 

 

Sursa: green-dom.info

 

Marţi, 28 mai 2013
Vizualizări: 2972

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
184
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
166
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
161
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
149