Eco-casa este profitabilă în toate privințele

/ Vizionări: 4620

Экодом - это выгодно во всех отношениях 

 

Barkli Park: Eco-casa de la Philippe Starck la Moscova
Barkli Park: Eco-casa de la Philippe Starck la Moscova

Principalul parametru al caselor cu consum redus al energiei, numite de asemenea eco-case, este obţinerea temperaturii confortabile pe tot parcursul anului fără utilizarea sistemelor voluminoase de încălzire sau de aer condiționat. Eco-casa se construieşte permeabilă la aer, prin urmare căldura nu este irosită în van. Pentru a avea mereu aerul proaspăt, sunt utilizate sisteme de ventilație care fac un schimb al aerului interior cu cel exterior. Apa pentru încălzire suplimentară, în perioada rece, se încălzeşte cu ajutorul sistemelor de recuperare a căldurii sau pompelor de căldură, colectoarelor solare.

 

Casa economă ca şi cea activă, funcționează ca un termo-scaner. Nu este vorba de căldura provenită de la încălzire, ci de căldura generată în mod automat în orice gospodărie, adică, emisă de becuri electrice, calculatoare, mașini de spălat și oameni. Dacă veţi avea nevoie să instalaţi în casă coroane de doliu împletite din flori vii, atmosfera va fi potrivită (desigur, este o glumă laolaltă cu publicitate - informaţia ne trimite la un site respectiv - care subliniază faptul că în eco-casă se formează o ventilaţie naturală şi prin urmare florile nu se vor ofili mult timp – trad.).

De asemenea, în această casă este preconizată şi o opțiune pentru perioada de vreme rece, de exemplu, încălzirea cu gaze, etc. Iar vara, casa care nu are nevoie de încălzire, se încălzeşte rapid și aşa. Iată de ce la etapa proiectării eco-caselor ar trebui să includeţi copertine, prelate de protecţie, streşini ale acoperişului care umbresc ferestrele.

În eco-casă nu va apărea mucegai, datorită garniturilor de abur termopan / stratului impermeabil la vapori din folie specială. Prin acest lucru veţi proteja orice parte a clădirii de penetrarea vaporilor de apă și depunerea lor în formă de condens.

 

 

Sursa: sibhouse.com

 


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.