ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

ECO-design: bazele eco-interiorului




Urbanizarea rapidă a societății moderne a dus la o schimbare a atitudinii faţă de lucrurile materiale din jurul nostru, în special tehnologiile moderne care îmbunătățesc condițiile de viață. Oamenii tind spre o viață confortabilă, neîmpovărată cu nimic: construiesc zgârie-nori cu pereți izolați și pardoseli fabricate în întregime din sticlă și metal. Însă noi nu putem să fim de acord cu faptul că printre metalele şi mașinile "reci" din jur, începem să tânjim după mediul natural, condiţii naturale, o gură de aer proaspăt, o plimbară desculță pe iarbă, pe care au mai rămas picături de rouă de dimineața.

 

 

Omul este o creație a naturii, copilul ei. Cine altcineva, dacă nu mama este capabilă să oferă copilului său un mediu cel mai confortabil și un sentiment de liniște și de securitate? O senzație similară apare la fiecare dintre noi în mijlocul naturii. De aceea, la sfârșitul secolului XX fanii eco-designului s-au răspândit în întreaga lume. Eco-designul este popular nu numai în apartamente și case de locuit, vile suburbane, dar şi în birouri, centre de fitness, salonuri-spa, cafenele, hoteluri și restaurante – în toate locurile unde oamenii se pot relaxa atât fizic, cât și spiritual.

 

ЭКО-ДИЗАЙН: основы эко интерьера

 

Eco-stilul nu este atât de neobișnuit, cum ar putea părea la prima vedere. Acesta nu implică doar culoarea verde şi o mare varietate de plante și lumină "naturală" a soarelui ". El nu este atât de primitiv. Referindu-se la tema naturii comune pentru toate stilurile de minimalism din Asia, fiecare din ele diferă prin caracteristicile sale culturale și geografice.

 

Japonia:

 

ЭКО-ДИЗАЙН: основы эко интерьера

 

China:

 

ЭКО-ДИЗАЙН: основы эко интерьера

 

Taiwan:

 

ЭКО-ДИЗАЙН: основы эко интерьера

 

Indonezia:

 

ЭКО-ДИЗАЙН: основы эко интерьера

 

Eco-Designul înseamnă libertatea în toate sensurile cuvântului. Camerele spațioase, minimalismul în raport cu mobilier și mobilierul de forme "corecte", discrete și de culori ale materialelor naturale de înaltă calitate. Un rol important în eco-interior îl joacă lumina – moale şi discretă. Folosiţi lămpile eficiente energetic cu efectul luminii de "soare", precum și reglaţi puterea lor în funcție de ora zilei, astfel veţi reuşi să creaţi o lumină naturală și să economisiţi energia electrică, ceea ce este foarte propice pentru mediul înconjurător.

 

ЭКО-ДИЗАЙН: основы эко интерьера

 

Este foarte important să alegeţi corect tapetele: joacă un rol atât culoarea, cât și materialul din care acestea sunt făcute. Desigur, cele mai potrivire sunt materialele naturale: trestie, bambus și Glebionis segetum (syn. Chrysanthemum segetum - trad.) - aceste plante, spre deosebire de copacii simpli, din care în zilele noastre se face hârtia, inclusiv şi pentru tapete, sunt capabile să se recupereze și cresc de 17 ori mai rapid. Adică, chiar dacă toată producția de hârtie va folosi aceste plante, efectul nu va fi atât de periculos, din punct de vedere ecologic. Totodată, această hârtie are o calitate mai bună, ceea ce este de asemenea foarte important.

 

ЭКО-ДИЗАЙН: основы эко интерьера

 

Casa este templul nostru. Şi este de responsabilitatea noastră de a proteja locul în care trăim și de a crea confort și ordine. Cu un rău minim pentru toată omenirea - planeta Pământ.

 

 

Sursa: rodovid.me

 

ABONAȚI-VĂ
Luni, 08 iulie 2013 12:27
Vizualizări: 4669

Citiţi de asemenea

Haideți să ne amintim programa școlară, să zicem, de literatură. Și să începem, de exemplu, cu clasicii. Ce studiem la ș...
233
La Detail Garage oferim o gamă completă de servicii de detailing auto, pentru ca mașina dvs. să arate mereu ca nouă și s...
318
Deși toamna este în plină desfășurare, la XOstudio FLOWERS am început deja să ne pregătim pentru magia sărbătorilor de i...
448
Astăzi dorim să vă prezentăm o băutură naturală de casă, care este excelentă pentru organismul dumneavoastră. Dacă beți ...
474