ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Eco-geanta împotriva pungilor de plasticEco-geanta împotriva pungilor de plastic

 

Pungile din polietilenă sunt un fenomen răspândit în magazine. La urma urmei, tuturor le este convenabil să ambaleze produse alimentare, să livreze orice mărfuri în pungi de la magazin la domiciliu. Astfel de ambalaje sunt de unică folosinţă, după utilizarea lor, le aruncăm la gunoi. Apoi, se poate vedea că totul zace la gunoişti în grămezi şi nu se descompune. Este mai rău, când oamenii după picnic în pădure sau în parc lasă în urma lor pungi împrăştiate, veselă de unica folosinţă si alte resturi.

Dar astăzi, conştientizând faptul că polietilena este o ameninţare pentru mediu, oamenii au început să re-introducă în producţia de masă pungi de hârtie, saci din in şi sunt chiar la modă.

Fiecare din noi poate contribui cu puţinul şi să facă lumea mai curată şi mai frumoasă, iar pentru acest lucru este suficient doar să refuzăm la polietilenă şi să cumpărăm o eco-geantă, de asemenea, recomandând un astfel de lucru prietenilor, cunoştinţelor, rudelor. Având în vedere că astfel de genţi sunt fabricate dintr-un material practic şi ecologic curat, nu veţi simţi nici un fel de disconfort atunci când le veţi folosi.

Când intenţionaţi să mergeţi după cumpărături la magazin sau la piaţă, ar trebui să aveţi întotdeauna o eco-geantă, care vă va permite să renunţaţi la punga de plastic, propusă în supermarket, şi, astfel, să contribuiţi la curăţarea planetei de gunoi.


Ce este eco-geantă?

Eco-geantă poate fi orice sac reutilizabil sau sacoşă realizată din materiale naturale: bumbac, in, iută.

Avantajul de la o astfel de geantă, fiecare consumator va observa din primele zile de exploatare. Aceasta nu este o pungă de plastic de unică folosinţă, care întotdeauna se rupe la momentul cel mai nepotrivit, este o geantă de încredere, elegantă şi la modă, realizată din materialele ecologice. De exemplu, un sac de in este foarte uşor şi când acesta este pliat, nu ocupă loc chiar şi în buzunar, dar, în acelaşi timp, la încărcare cu produse, va rezista la o greutate mai mare, decât orice pungă de plastic.

Eco-geanta vă va salva într-o excursie la plajă sau atunci când mergeţi la un picnic, ea este foarte încăpătoare şi comodă. Pentru majoritatea femeilor elegante eco-genţi au devenit un accesoriu suplimentar la crearea imaginii lor. Puteţi cumpăra un sac de bumbac cu o inscripţie amuzantă sau cu orice alt statut, care va sublinia individualitatea dvs.

 

Eco-geanta împotriva pungilor de plastic

 

 

Sursa: Ecologico

Vineri, 30 septembrie 2011
Vizualizări: 2720

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
103
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
98
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
115
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
363