ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Eco-tratament: clinicile din Elveția 

Elveția este un loc popular pentru călătorii din toată lumea, în special oamenii care doresc să-şi îmbunătățească sănătatea: aerul curat de munte, clima blândă, priveliști uimitoare și o bucătărie excelentă. Datorită acestor factori, Elveția se plasează pe primul loc de onoare printre principalele țări europene pentru turismul medical.

 

Zona de servicii este dezvoltată, ca nici una alta: un nivel ridicat de servicii și de calitate a serviciilor, abordarea individuală a fiecărui pacient și zâmbetele calde ale personalului atrag de la sine.

Pentru medicină elvețiană sunt caracteristice reţelele mari de clinici publice și private. De exemplu, rețeaua Genolier include 12 instituţii medicale cu diferite specializări. În fiecare dintre acestea calitatea serviciilor este pur și simplu impecabilă. Nivelul ridicat de servicii este o garanție de siguranță a reputației instituției medicale.

Mulţi străini cunosc clinica Valmont - centrul medical specializat în ortopedie şi neurologie, ferestrele căruia oferă o vedere minunată a orașului Montreux și Lacului Geneva, unde chiar și în timpul iernii vă puteți bucura de plantele verzi.

 

 

O adevărată realizare a medicinii elvețiene – clinica Genolier. Aceasta este situată la 25 de kilometri de Geneva. Aici se tratează aproape toate bolile de la mic la mare și se efectuează cele mai complexe intervenţii chirurgicale. În Genolier a fost deschis primul de acest gen departament pentru încetinirea îmbătrânirii. Tot aici se adresează oamenii chinuiți de sforăit. O nouă metodă de tratare fără intervenţii chirurgicale a acestei abateri mici, cu o maximă inconvenienţă, se consideră cea mai eficientă și cea mai rapidă.

Şi cel mai uimitor lucru – în clinica Genolier la 168 de saloane medicale revin 160 de medici. Cu alte cuvinte, chiar şi la o ocupare completă, practic fiecare pacient primeşte un specialist personal. Iată ce înseamnă grija elveţiană.

 

ЭКО-ЛЕЧЕНИЕ: Клиники Швейцарии

 

În toate clinicile din Elveția niciodată nu vă veţi simți "bolnav". Nivelul de servicii și atmosfera de "casă" special creată vă permit să vă trataţi în condiţii  maxim confortabile. Orhidee albe, tablouri de mari dimensiuni şi instalaţii moderne - toate acestea amintesc de un hotel de clasa lux.

Cu toate acestea, în opinia cetăţenilor elveţieni medicina evoluează. Nu există nici o limită până la perfecțiune. Pentru tratamentul de înaltă calitate și recuperarea rapidă sunt de asemenea necesare alimente sănătoase și gustoase. Prin urmare fiecare clinica dispune de un restaurant cu drepturi depline, unde meniul este actualizat zilnic. Există un meniu separat pentru vegetarieni, vegani și crudivori. Clinica încearcă să țină cont de dorințele fiecărui client.

 

 

Sursa: rodovid.me

 

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 05 iulie 2013 9:28
Vizualizări: 2935

Citiţi de asemenea

Totul răspunde. Iar noi uneori nici măcar nu ne gîndim la ceea ce aducem pe lume......
36
În Elveția, o femeie a crescut doi lei.Autoritățile i-au confiscat pentru grădina zoologică. 7 ani mai tîrziu, o femeia ...
40
Oamenii de știință ruși au făcut totalurile unui experiment care a durat 24 de ani în pădurile din regiunea Moscovei. În...
680
Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
772