ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ecovillage EcoSalviaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translateCondiţii de viaţă pe teren şi fructe de teren pentru auto-suficienţă maximă şi calitatea vieţii, respectând şi iubitoare Mama Pământ. Trăi fără grabă, fără otravă permise de lege, de a trăi liber ...

Introducere

În ianuarie 2003 EcoSalvia a pus prima piatră de vis şi dragostea lui în cadrul proiectului, care pentru mulţi dintre noi părea aproape imposibil: a crea Ecovillage viaţă în armonie cu-mentale natura Mediu, dezvoltarea de sine maxim suficienţei şi independenţa sistemului prin drum liber-de proprii produsele lor alimente, animale, ateliere, etc

După o lungă căutare, am găsit locul perfect în inima Pirinei catalan, - singur, linistita, cu apă curată şi resurse adecvate pentru proiect - cu 45 de acri de teren, fâneţe şi păduri, un râu cu apa limpede de cristal. În plus, au existat pixuri pentru animale, tehnologie şi infrastructură rurală care avem nevoie. Distanta de la locul de oraşe mari şi a instalaţiilor industriale au fost, de asemenea, foarte important avantaj al acestui site.

În primul rând, am avut trei. Teama de dificultăţile întreprinderii nu a fost nici una. În prezent, suntem patru membri permanenţi. Avem o grădină mare în cazul în care vom creste legume, fără otravă, industria chimică a propus, pajişti, cultivate cu plante medicinale-mi, un mic efect de seră, o casă mică din lemn construit pe râul pentru utilizare ca o saună, un atelier pentru distilare, ceea ce face acasă căi de atac diferite şi-ray fitoterapie PRCC, pixuri cu iepuri, pui, porci, vaci şi capre ...

Ne desfăşurăm de asemenea, diverse cursuri de a disemina experienţa de a trăi în Ecovillage, de predare-logică agricultura bio şi vorbesc despre posibilitatea de a trai, furnizând toate au nevoie şi pe schimb.

Vremuri grele

Ori în care trăim - de această dată de conştientizare al mare schimbare în viaţa mea, un moment când mulţi simt nevoia de a trăi o viaţă plină, o mai naturale, în contact cu natura, oferind tot ce le trebuie lor ... Pentru mulţi oameni care simt dorinţa de a schimba lor viaţă, la problemele de probleme coexistenţa adăuga lipsa de experienţă în agricultură şi în viaţa satului.

Mesajul meu pentru mulţi dintre cei care doresc aceste schimbări, clare şi încurajatoare: este timpul pentru a găsi şi de asociere cu colegii, de a combina energie şi efort, idei şi proiecte, de această dată, mă scape de viaţa pe care ne oferă un sistem. A devenit foarte clar că, în acest caz - unirea - vigoare. Evident, pentru a lucra împreună la o grădină comun - aceasta nu este acelaşi lucru pe care persoanele care lucrează pe cont propriu, care, pe de alta parte, oferă un surplus de alţi membri. Am ieşit din egoiste ie şi modelul de consum ale vieţii, în care se angajează să vă calcul doar pe sine. Când creaţi un mesaj ie, devine importantă comunitate foarte, şi propriul său "eu" trebuie să rămână în locul al doilea. Nr gradina mai mult pentru el însuşi, dar, fără îndoială, au libertatea deplină de a dezvolta abilitatile creative Ka-zhdogo, dacă este propria gradina ta sau atelier.

Filosofie Ecovillage

Mi-am petrecut o gramada de timp în căutarea unui loc adecvat, vizitarea diferitelor comunităţi şi a Pe rivaya alte proiecte similare. A fost foarte trist pentru a vedea cum, în unele cazuri, aceste proiecte trebuie să se termine cu un eşec din cauza lipsei de apă. - Apa este viaţă, alimentaţia şi Ecovillage sau proiect pe auto-suficienţă. Fără apă, nu există viaţă fără apă Ecovillage nu va exista si toate legile-chitsya astfel încât oamenii vor trebui să lucreze la sistemul pentru un pumn de euro şi nu va avea timp să iată-BOJ sine. Acesta este timpul preţios, care nu este niciodată suficient pentru a dezvolta lor latentelor abilităţi şi valori.

Unele Ecovillage se bazează pe filosofia ezoterice, şi nu cu picioarele pe pamant: toate încheie un în meditaţie, pace interioară, de yoga, ritualuri shamanice, etc Şi ce despre gradina? El a abandonat ... trist contradicţie.
Alte Ecovillage şi proiecte sunt inconjurate de afaceri pură: Vand casa ta sau pe uscat, şi totul se termină, astfel încât acestea să devină o reşedinţă al doilea rând, da, desigur, biostroitelstvo, dar în cele din urmă, au transformat în zonă rezidenţială în cazul în care sunt efectuate la sfârşit de săptămână.

Mijloace de trai

Uneori locuiesc împreună este motivul pentru eşecul de multe proiecte, ca fermele ekodereven şi altele. Este evident că întregul proiect de auto-suficienţă maxim, şi direcţia de in şi apoi au venit pentru a acoperi costurile, ca întreaga comunitate şi membrii săi.

Există doar două moduri de a rezolva această problemă: fie să lucreze pentru salarii în cadrul sistemului pe gazda, sau de a face bani în cadrul comunităţii şi, astfel, toata lumea lucreaza pe ei înşişi, este-Yas conducătorul absolut al timpului său. Că ar trebui să trezească maximiza talentele şi creativitatea, care este tot în interiorul - arte şi meserii, produse naturale, orez ie, ateliere, cursuri, pieţele de telefonie mobilă, etc De exemplu, EcoSalvia, cu excepţia pentru ateliere, cursuri şi BA-Sarow Artizanat dezvoltă un număr de formare CDdiskov, conţinutul lor - produsul de creativitate MEMBRU Ecovillage. De exemplu, în septembrie 2003, lumina a venit primul CD pe pământ-biologice de cultivare dacă sub numele de "viaţă de grădină. Costul acestora este de 35 euro. Încasări din vânzarea de CD-ROM acest etaj sunt în întregime necesităţile comunităţii.

Earth: o necesară şi indispensabilă

Fără îndoială, este atât de mult să avem. Prin ea avem o asemenea calitate a vieţii, a co-Thoroe ne permite nu numai sa manance natural, dar ei plătesc, de asemenea, nepreţuit de energie pozitivă. Acest lucru - baza foarte existenţei noastre şi centrul filozofiei noastre. Pentru noi, de exemplu, cultivarea de gradina nu este o muncă grea şi obositoare. Acest lucru - arta si tion creativ. Ne bucura de ea şi se conectează cu terenurile astfel încât să putem lua de la randamentele nu numai, dar în acelaşi timp, energia ei şi dragostea. Cei care cred ca pot crea un Ecovillage sau un proiect similar, nu mai accepta la calculul pământului se vor, de la început, sortite eşecului.

Muzica: acest cadou este tot în interiorul

Există oameni care încă mai cred că muzica - un cadou care are doar unele secară a jucat-. De fapt, tot un fel sau altul, a fost implicat în muzică - chitara, flaut şi percuţie instrumente-lor, cântând sau doar aplauze din mâini. Muzica umple deliciul şi bucuria din viaţa noastră şi în mod adecvat pentru a fi prezente în Ecovillage şi comunităţi.

EcoSalvia ar dori să mai plătească tribut acest frumos dar de unele dintre subiectele ", a scris pentru MP3 şi CDA. Puteţi comanda un CD cu muzică, timp de 6 euro la ecosalvia@ecoaldea.com.

Reuniunilor şi a activităţilor

În scopul de a împărtăşi experienţa şi cunoştinţele noastre, şi să difuzeze noua alternativa la viata de pe auto-moobespechenii, EcoSalvia deţine reuniuni periodice şi cursuri privind agricultura ecologică, de subzistenţă Medicină Generală, magazine de artizanat. Una dintre problemele noastre este de a dezvolta de schimb. În acest scop, vom organiza o întâlnire în fiecare primăvară pentru a dezvolta o bază de date pentru cei intere-sate în schimbul de produse sau servicii. Dacă sunteţi interesat, scrie-ne, inclusiv numele dvs., numărul de telefoane şi pe e-mail de contact, ne spune cum si ce produse sau servicii pe care doriţi să le partajaţi. Veţi obţine datele reuniunilor sub forma unei liste de schimb de membri "banca de date.

EcoSalvia, primul an (2003)

Un an mai pot zbura sau drag pe totdeauna. 2003 în EcoSalvia fulgeră neobservate: la locul de muncă în natură pentru ei înşişi, creând, De însămânţare şi cultivarea plantelor, ceea ce face ceea ce am mulţumit, stvuya sentimentul ei înşişi de masterat din timpul său de la răsărit până la apus de soare, de partajare, de învăţare şi predare - desigur, că un an a trecut repede. În cursul anului 2003 am pus bazele EcoSalvia, au învăţat să monitorizeze lui / ei natura proprie, adaptate la teren, climă, anotimpuri, tradiţii şi, mai presus de toate, am creat ceea ce au vrut: o Europă unită şi echipa de auto-suficiente că pot trăi în afara lor energie şi resurse, nu depinde de şefii mari.

Suntem vizitat de mai multe persoane la întâlniri şi cursuri realizate de noi, sau ca un voluntar care a locuit cu noi timp de câteva zile, multi dintre noi a scris într-un e-mail sau apel, afişarea dorinţa de a schimba viaţa ta şi de a găsi Ecovillage sale sau stil de viaţă auto-suficiente. La sfârşitul acestui an, precum şi evaluarea varietate de experienţele anterioare, putem spune cu toată inima, ca acest proiect, acest vis pe care îl doresc cu pasiune si dorinta, şi munca poate deveni o realitate.

Dintr-o data, totul se schimbă, un simplu contact permanent cu natura te regenera, aţi deschis toate chakrele, şi te trezeşti sentimentul de auto-suficienţă. Când acest proiect, doar a trăit în nostru Cerda Zach, fiecare dintre noi a fost un individ, pe deplin conţinute în sistem. Şi acum ajungem la una şi aceeaşi: plin de viata, sănătos, natural, fără grabă şi ambiţiile economice, locuieşte împreună cu sensul, în contact cu solul, plantele, animalele, de viaţă, plin de culoare, lumina si aer.

Dorim aceste cuvinte să vă inspire pentru a începe să realizeze visele tale şi proiecte similare oriunde in lume, deoarece este posibil să se facă. După ce am sunat o femeie care dorea o revizuire a vieţii lor, părăsească oraşul şi de a trăi o viaţă diferită de la ţară ... Cel mai uimitor a fost că ea a crezut că e aproape imposibil, deoarece a fost de numai 240 000 de euro şi este sigur că aceşti bani nu pot cumpăra nimic. Ce-o frică mare am avut învăţat sistem pentru a ne ţine în cursă lor!

Capacitatea de a implementa proiectul Ecovillage grup de persoane sau de cuplu, nu trebuie să depindă de bani. Există multe moduri foarte reală, pentru a începe acest proiect, fără a fi nevoie de a avea un capital dominantă de a cumpăra. Unde este credinţa voastră, la începutul acestui proiect? În bani ai sau în mass-media, care produc pe propriul teren, folosind ingeniozitatea lor? Este uşor de a pretinde a fi un ecologist, cu o multime de euro în buzunarele lor pentru a putea să cumpere toate aceste produse scumpe de la magazinele alimentare de sănătate, şi să spun că mâncaţi alimente curate. Dar adevărul este că, astfel, va deveni doar un un-l de mai mulţi utilizatori ai sistemului.

Curajul şi adevărul sunt revelate cand te intalnesti cu o oportunitate de a trezi în el însuşi toate aceste virtuti si calitati, cum ar fi cultivarea terenului, nu meserii, a face pâine sobst-venoase sau săpun, să crească propria lor hrană ... Mulţi oameni doresc aceste schimbări în viaţă: să trăiască în Ecovillage este potrivit pentru el, este de asemenea adevărat că există puţine ekodereven alegere, insa, toate GDA poate crea Ecovillage în funcţie de gustul dvs. cu alte persoane care sustin ideile tale şi filozofie.

Sarcina noastră era foarte simplu: autonomie maximă, viaţa la ţară, departe de oraş şi mirosurile şi zgomotul continuu, să fie fericit, a avea doar produse alimentare şi care acoperă anumite costuri recurente prin veniturile provenite din produse de artizanat pe care le facem noi înşine.

Mulţi oameni vor să trăiască în Ecovillage, în timp ce obiceiurile de economisire impuse asupra sistemului: zakaba Liv-un credit ipotecar, continuând în acelaşi timp pentru a merge la sala de gimnastică, sau de a duce o viaţă plină de obicei "oraş-ing" obiceiuri. Viaţa în Ecovillage este destul de diferit. Acest lucru devine evident imediat. Sau esti cucap-înmuierea eshsya în această viaţă, sau să continue să trăiască în oraşul de munca sa sau de afaceri. Iubirea de bani multi-MMG-ul nu realiza acest vis, pentru că ei nu pot de pe cârlig.

Un alt mare temere pentru mulţi - să intraţi în viitor "ameninţătoare", coşmarul "zavtrash-ţiilor pe zi, de care suntem în mod repetat, a spus de sistem, oferind planuri de pensii, de asigurare, de asigurare de viaţă din partea casei şi La, la, la. Şi acum? Ce se intampla cu viata ta acum? Vă puteţi bucura de afară? Mulţi se tem că a început să trăiască în Ecovillage sau începute în cadrul proiectului, eliberat din sistem, OS-tanutsya fără mijloace de subzistenţă şi fără bani, şi ei mănîncă frica. Oamenii care se protejeze cu bani pentru proiecte punerea ie în viaţa satului, nu reuşesc în mod necesar, şi pot să vă asigur că ştiu de mulţi care au început proiecte similare, cu capital foarte puţin şi sunt întotdeauna suficienta, de altfel, ele sunt scaldate in abundente şi nu au nevoie de a cumpăra produse de care au nevoie.

Luaţi, de exemplu, EcoSalvia: în ianuarie 2003 am început proiectul în Pirinei catalană. Kage-dy dintre noi a avut 3.000 de euro. Astăzi Rezultatul nu poate fi mai bine: camara proprie de produse culturale, conserve, mezeluri, cartofi, ceapă, usturoi, gem, oua, pui, iepuri, care nu sunt gura-ly reproduce, produse pentru a vinde pe piaţă a unor plante medicinale, ciuperci . O gradina frumoasa plina de legume şi pâine noastre, tărâţe, săpun noastre, pantofii noştri, medicamentele noastre, şi, desigur, veniturile noastre, de imaginatia ta ... Şi, şi muzica noastră. De ce sunt WMS, dar încă mai mult pentru a fi daca esti fericit si pe masa de multime? Mai mulţi bani? Desigur! Acesta este un sistem capcana, vom: obţine mai mult de bani, obţine mai mult - mai mult pentru a cheltui, consuma, consuma, de a re-câştiga că, atunci poate să investească în case sau speculaţii la bursă în militare sau de întreprindere chimice.

Când chiar vrei să scape de o viaţă lipsită de sens, atunci va fi temerile că Bu TVP vă păstraţi. Şi dacă acestea apar, veti avea puterea de a le satisface. Dar, exact ceea ce va fi, de aceea este că nu sunteţi de gând să stai închis într-un apartament, căutarea prin fereastra la cer gri sau de pe gard de piatră în faţa unei clădiri. Veţi trăi într-un mod diferit, dar o hodtsev plin de viaţă pervopro. Când te ating într-un fel, nu este nevoie să încărcaţi un rucsac ataşamente şi dorinţe ale sistemului.
Te arunca şi punctul. Şi o fac pentru că nu există ceva puternic în tine, care-susţine pentru tine să o faci, vreau. Viaţa în Ecovillage este transformat într-o alegere de viaţă alternativ pentru disperată în interiorul multe, goale, nu au fost de acord şi dezgustat de această mare şi atotputernic sistem.

Dar, aici e problema întrebat de multe: ce, de fapt, este Ecovillage?

Din păcate, multe lucruri sunt mari de pe piaţa modei şi speculaţiile. Este trist pentru a vedea, de exemplu, în cazul în care de afaceri Ecovillage numit în domeniile biostroitelstva, unde oamenii petrec valoarea producţiei, de dizolvare stresul acumulat în oraş. Sau unele proiecte comunitare în mediul rural, fără contact cu pământul, sau natura ezoterica a acestor întreprinderi în natură, în cazul în care nu există cameră mare pentru meditaţie şi yoga, şi cursuri de nesfârşită de iluminare şi forţa interioară, precum şi divulgarea fiecare chakra, şi, fără îndoială, nu plante cultivate.

Ce este un Ecovillage? Ecovillage nu are sens fără un contact strâns şi cooperarea cu lei pământului. Ecovillage iubeşte, îngrijeşte şi de lucrări pe teren. Ecovillage fără apă nu va deveni niciodată o adevărată Ecovillage, ca apa - aceasta este viaţa, apa - este alimente. Puteţi spune că pur şi simplu Ecovillage - este satul ecologic, compus din mai multe persoane, care a împărtăşi unele de proprietate, ocuparea forţei de muncă şi servicii, fără a pierde prostranstva.Chto lor de viaţă se întâmplă astăzi, este atât de puternic pecuvintele loupotreblenie "biologic", "ecologic" sau "naturale" care Che-Prince a fost început să urăsc acest mod. Apropo, cum strămoşii noştri legume nu au fost curate, deşi, desigur, nu le-a numit acest lucru.

Ce sa întâmplat este că industria chimică mare parte a timpului nostru, nu este îndeplinită de către noastre de sănătate şi menţinerea droguri sintetice, a început să se gândească că ar fi foarte în-bylno ne dau produse chimice pentru domeniul de origine animală pentru controlul dăunătorilor, etc e. dacă şi născut "ecologic" şi "biologic".

Întrebare de Ecovillage mi place foarte mult fiind un hippie, atunci când mai multe persoane sunt unite, ceva la depunerea actiune, cheltuieli, etc Dar este de asemenea adevărat că problema Ecovillage este un mare interes în oameni din întreaga lume, ca răspuns la sensibilizarea nemulţumirea generală şi frustrare, precum şi alţi factori interne de căutare a fericirii. Cineva a aruncat cu capul inainte in societatea de consum, lucrările toată ziua şi în cele din urmă, devine câteva euro, care plăteşte câţiva metri de beton, unde locuieşte, alimente de proastă calitate şi alte cheltuieli în cazul în care aceasta este scurtă, de fonduri. zi, aşa - a doua zi după, an după an, până când a observat deşertăciune şi în interiorul frustrare, dar nu cred că nu toată lumea cumpără-Xia pentru bani, că nu există timp pentru muzică, sau la plimbări prin munti sau cu privire la cultivarea de propriile sale ie de produse alimentare. Şi, în sfârşit, o persoana se simte altui consumator inutil într-un sistem în care, se pare că numai cei bogaţi sunt singurii care locuiesc dreapta. Şi numai atunci se începe toate leagăn, zero capul şi va explora posibilităţile.

Propria afacere? Condiţii de viaţă într-un orăşel mai calm? Ecovillage? Dar mai multe întrebări tulburătoare va apoi: In ce fel am trăi? Ce se întâmplă cu o ipotecă sau împrumut pentru un apartament sau o casa? Îmi place răspunsul lui Isus Hristos, că a dat ucenicilor săi, atunci când cere, dacă ceea ce vor mânca şi ce să poarte. El pur si simplu le-a spus să ia prima grija de împărăţia cerurilor, şi că restul va veni de la sine. Acesta este de ce atât de îngrijoraţi de viitor, dacă nu putem trăi şi se bucură de prezent? Nu fi copleşită de îndoieli care se bucură de acest lucru - a face ceva care strigă corpul şi sufletul tău: de a trăi o viaţă diferită şi să se simtă util. Nelinişte şi teama de societăţile de consum occidentale cum ar fi saci de roci pe spate: Dacă cineva nu este proprietarul casei - aceasta este totuşi. Şi atât de mulţi oameni intrat în ipoteca pe grumazul lui, să aibă câţiva metri pătraţi de beton într-un oraş zgomotos, cu un aer teribil, şi nu simt fericit.

Omul nu a fost creat pentru a trai permanent, înconjurat de asfalt, departe de a prirody.Konechno, sunt cei puţini care au crescut cu astfel de o viaţă, dar terenul este enormă şi nu poate înţelege modul în care milioane de oameni ghemuiţi împreună în oraşe, pentru motivul că nu este locul de muncă, spitale, cinematografe, şcoli-ly, universităţi ...

De ce vă că tot ce vrei, dacă nu vă simţiţi fericit?
În Ecovillage - toate diferite.
Ecovillage - este, în primul rând, fericirea interioară a individului şi a întregului grup sau comunitate.
În Ecovillage este întotdeauna prezent în teren oras este numai asfalt şi o grădină mică, cererea-ing banii lor.
În Ecovillage - aer curat, în oraş - înăbuşitor atmosferă în care este imposibil de a respira.
În Ecovillage - apă curată, fără de albire şi curăţare, în oraş - prelucrate şi dezgustător, şi trebuie să cumpere.
În Ecovillage începe să înveţe tăcere şi muzică, în oraş - zgomot şi să plătească pentru muzică.
În Ecovillage crească propria lor hrană, fără otravă, în achiziţionarea unui chimic-pe locul de muncă.
În Ecovillage este stapanul in fiecare minut din timpul său în oraş vinde pentru câteva euro.
În Ecovillage la noapte te vad steleoraş - lumini.
În Ecovillage picioarele mers pe jos de pe pământ şi o simt eu în oraşul merge doar pe asfalt.
În Ecovillage simt util şi de proprietate în oraşul în care vă - doar numarul de pe cardul cu asigurările sociale.
În lucrarea Ecovillage - plăcerea şi creativitate, în oraş - taxe şi opresive.
În Dawn Ecovillage vă spune o mie de lucruri în oraş - abia se observa.
În Ecovillage toate prelucrate şi nu există nici un coş de gunoi în containere de gunoi oraş cu o teribilă supra-inghinal vorbesc de la sine.
În spaţiul Ecovillage infinit în oraş - opresive.
În Ecovillage "mâine" nu exista in acest concept este transformată în frică şi paranoia.
În impozitele tale Ecovillage este sudorii voastre, în oraşul în care mâncaţi în viaţă.
În TV Ecovillage are nici o valoare, în oraşul este condus de către bărbaţi.
În pensiune Ecovillage tu nu-mi pasă în oraşul face ea însăşi se simt nesigure şi este cauza a numeroase tulburări.
În solidaritatea Ecovillage - o stare de natural şi de zi cu zi şi funcţionarea, în oraş - în cazul sindicatelor.
În creativitatea Ecovillage trezeşte în fiecare, în urma sa este în valoare de bani.
În Ecovillage ...

Da, poate nu sunt încă o idee clară despre ce este. Acest lucru este de înţeles, deoarece eu încă nu ştiu. Cine poate defini ceea ce Ecovillage? Aşa cum este creat? Cati bani este nevoie pentru a trăi permanent în Ecovillage?

Într-adevăr, multe dintre aceste probleme nu au apărut, pur şi simplu am permis să se comporte vigoare, care este in fiecare dintre noi, şi am cântărit ancora, şi a căutat, studiat, călătorit, a încercat să fie int-rovoltsem, colonişti în primul rând, dar întotdeauna am văzut obiectiv şi, în cele din urmă găsit ceea ce am fost în căutarea. Şi în măsura în care vine schim-am găsit ce a căutat şi a găsit cât de greu şi trebuie să fie toate aceste "dar dacă nu-mi place luminează," şi dacă mi-ar mă găsi cu nimic de pe strada, "ceea ce altii ar putea spune," Nu cred că aş putea să plecăm de aici, "" Eu nu cred că există "şi mai încântaţi temerile şi scuze care ne împiedică în căutare de fericirea veşnică. Pentru mine Ecovillage poate consta din trei persoane, de exemplu, ladyaschih bine unele cu altele, unite printr-un scop comun, care trăiesc în sat, de lucru în comun, de proiecte, speranţele, şi împreună se bucură de natura.

Ecovillage - nu este centrul oferind cursuri privind iluminarea ezoterice şi alimentat cu aer. Ecovillage - este, în primul rând, terenurile, munca pe ea şi trăieşte cu ea ... Nu confunda centrele de diverse tratamente sau comunităţi spirituale cu Ecovillage. Dacă sunteţi în căutarea Ecovillage, apoi căutaţi pentru oameni, şi în cazul în care te potrivesti, şi vă împărtăşesc principiile cele mai comune şi stilul de viaţă, dacă s-au transformat-etsya trăi în armonie, pace şi dragoste, atunci putem spune ca ai fondat sau au găsit Ecovillage.

În ceea ce pentru noi, suntem în imposibilitatea de a accepta noi membri din cauza lipsei de locuinţe. Suntem deschise pentru reuniuni şi alte activităţi, precum şi aşa cum am have multe proiecte pentru a încuraja un grup de oameni care doresc să organizeze Ecovillage cu contactele noastre, experienta, etc Ce can am ska-Zat cei care doresc schimbare - Acest lucru poate fi făcut. Si asta este - nu este o chestiune de bani. Şi că, în multe cazuri, necesitatea de a creşte pur şi simplu din spate cu acest al naibii de canapea, opriţi TV şi începe să se deplasează, du-te de locuri şi se simt ei.


Ecovillage EcoSalvia situate în Spania, Pirinei, în apropiere de graniţa cu Franţa, nu-Cât de multe mile de la Andorra.

Adresa de Internet: http://www.ecoaldea.com/ .

ABONAȚI-VĂ
Joi, 24 mai 2007 16:06
Vizualizări: 7824

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
299
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
292
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
311
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
161