ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Editoriale din ziare germane: filozofie, gospodine casnice .. .nici un fel de cadavre sau proteste




 

Am fost toamna în Germania. Acolo există un ziar Die Zeit, cel mai popular în țară. Odată ce este cel mai popular , înseamnă că este conceput pentru cel mai larg public și gusturi cele mai comune, nu oricare specifice.
În special, am fotografiat articolele de fond.

Unul dintre ele - "Filosofii redescoperă sensuri" - despre un seminar filozofic organizat în Germania.
Imaginați-vă că la noi Komsomolskaia Pravda sau Argumente şi Fapte ar scrie pe prima pagină despre seminarul filosofic! Nonsens! Iar pentru ei anume seminarul filosofic este un eveniment demn de prima pagină!
Și nici un fel de cadavre, accidente, mitinguri de proteste locale, nici un fel de Navalnîi autohton sau divorțuri din viața starurilor. Deși acolo astfel de proteste, clovnii de tip Navalnîi, catastrofe și maniaci nu sunt mai puțini!
Sau al doilea articol editorial cu titlu: "Îmi pare rău, eu sunt o gospodină casnică!" - un articol care tratează subiectul că femeile nu trebuie să lucreze în mod obligatoriu ca şi bărbaţii în birouri, educaţia copiilor este o profesie destul de decentă!
Iar nou ne bag în minţile ideea că maniacii și catastrofe sunt ceea ce este interesant pentru publicul larg!
Puteţi riposta că la ei viaţa este mai bună, prin urmare şi mass-media sunt astfel, însă eu sunt de părere că se întâmplă drept contrariu: anume pentru că la ei valorile mai sunt ridicate, şi viaţa este mai bună. Iar când la ei poponarii vor ocupa toate poziţiile, atunci totul de asemenea se va prăbuşi într-un infern infernal.

 

Передовицы немецких газет: философия, домохозяйки.. ни трупов, ни митингов

 

 

Sursa: vk.com

 

Joi, 01 august 2013
Vizualizări: 1909

Citiţi de asemenea

Încă nu demult nici măcar nu auzisem de acest cuvînt - "microplastic". Și astăzi nu scrie despre el doar cel leneș.Desch...
58
Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente d...
0
Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
103
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
146