ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Educaţia copiilor în formă de învăţământ extern şi de familie. Experienţa regiunii Penza. Despre ziarul “Moşiile” şi acţiunea naţională rusă împotriva sistemului de justiţie juvenilă şi pentru adoptarea legii cu privire la moşiile.Educaţia copiilor în formă de învăţământ extern şi de familie. Experienţa  regiunii Penza. Despre ziarul “Moşiile” şi acţiunea naţională rusă împotriva sistemului de justiţie juvenilă şi pentru adoptarea legii cu privire la moşiile.


În zonele Penza şi Nijnelomovsk organele de auto-guvernare locală au adoptat reglementări în domeniul educaţiei de familie, care au fost aduse în conformitate cu legislaţia în vigoare. Ca urmare, părinţii copiilor, antrenaţi în educaţie externă, primesc pentru fiecare copil compensaţie bănească în mărime de 80%  din mijloacele allocate pentru fiecare elev instituţiilor de învăţământ. Copilul se duce la şcoală pentru a da examene fiecare jumătate de an.

Menţionând acest experiment, vrem să vă relatăm despre o implementare activă a  tehnologiilor de justiţie juvenilă în domeniul educaţiei, inclusiv introducerea,  începând cu noul an academic, a "Paşaportului de Sănătate al elevului" (în care copiii sunt literalmente obligaţi să raporteze detalii despre familia lor, inclusiv, cât de mult şi ce au mâncat la micul dejun, prânz şi cină şi ce fel de cameră au), precum şi lecţiilor de educaţie erotică, etc.

Pe scurt, în ţară se planifică crearea sistemul de justiţie juvenilă, care va include angajaţii administraţiilor locale, procuraturii, organelor de sănătate publică şi educaţie, Baroului, precum şi crearea unui sistem de tribunale pentru minori, unde pe lângă judecători vor fi aprobaţi posturi de asistenţi, care vor fi ocupate de lucrători sociali, acestea urmează să primească drepturi prea largi şi anume:

să intre în casă pentru orice motiv (de exemplu, apelul vecinilor despre abuz asupra copilului, inclusiv anonim), să ia copii din familii perfect normale şi la faţa locului, imediat, fără anchetă sau process, să privească părinţii de drepturi părinteşti pentru următoarele motive:

  • • lipsa de fructe în frigider;
  • condiţiile precare de locuit, reparaţii în apartament;
  • jucării împrăştiate prin toată casa;
  • copilul ajută părinţii să facă ordine în apartament;
  • lipsa de vaccinuri, copiii nu au trecut controlul medical;
  • copilul nu primeşte carne,
  • iubire sufocanta de mamă, etc.


Iar în documente asistenţii sociali pot indica orice dată, chiar cu trei zile înainte.

În regiunile din Rusia are loc sensibilizarea planificată şi activă a opiniei publice prin intermediul mass-media, înrădăcinarea în conştiinţa socială a informaţiilor de bază privind standarde internaţionale, principii, reguli şi reglementări, care stau la baza sistemului de justiţie juvenilă. Informaţii despre sistemul de justiţie juvenilă (abreviat Yu.Yu.) pe Internet abundă. În Rusia sunt mii de părinţi care au avut de suferit din cauza acestor hotărâri. Există oameni, care organizează mitinguri şi colectează petiţii, dar aceştia sunt dispersaţi între ei. Însă  când oamenii se unesc, ei pot deveni o forţă puternică, care poate efectua restructurări pozitive în ţară.

Pentru a crea şcoli în aşezări avem nevoie de o bază legislativă. Mi se pare că educaţia copiilor la moşii ar trebui să fie organizată în formă externă sau de familie, şi este necesar să fie adoptate legi la nivel federal, asigurând părinţii cu compensaţii băneşti pentru a invaţa  copiii în afară de şcoală. Şi dacă noi toţi împreună vom ajuta lui V.N. Megre să comunice oamenilor ce este moşia, în ce carti am putea citi despre ea şi să reînvie în oameni imagini de naştere corectă, educaţie, instruirea copiilor, atitudinea umană faţă de animale şi de plante, stil de viaţă sănătos, oferind oamenilor informaţii reale despre vaccinări, despre alimente modificate genetic, despre avorturi,  atunci noi timp de 3 luni vom face atâtea lucruri, pe care forţele al întunericului  doar peste 3 ani vor putea învinge.

 

 

Sursa

Citiţi de asemenea

Oare într-adevăr prin activitatea sa vitală omul influențează atît de mult planeta, încît este capabil să-i schimbe cicl...
99
Astăzi problemele climatice alarmează întreaga planetă. Se schimbă clima, temperaturile cresc întruna și asta amenință î...
92
Întîmpinarea Anului Nou în așezarea ecologică Sceastlivoe schastlivoe.com este întotdeauna un eveniment frumos de mai mu...
93
Petrecerea Vechiul An în așezarea ecologică Sceastlivoe schastlivoe.com, s-a desfășurat ca întotdeauna distractiv și int...
78