ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Eliminați toxinele din organism timp de 3 zile: metoda ce previne cancerul, elimină grăsimea și excesul de apă!

Să înțeleg nocivitatea anumitor produse pentru sănătatea noastră e una, iar să renunța la obiceiul de a le consuma e cu mult mai greu! Încercați această metodă de detoxifiere a plămînilor, dacă doriți să renunțat la alimentele dăunătoare.

1. Cu două zile înainte de a începe procesul de detoxifiere a organismului, eliminați produsele lactate din meniu. Ele se digeră foarte lent de organism și pot interveni în procesul de detoxifiere. Înainte de a începe curățarea plămînilor, organismul trebuie să fie curat de toxine.

2. Înainte de culcare, seara, în ajunul primei zile a curei de 3 zile, beți o cană de ceai laxativ din plante. Eliminați toxinele din colon, care ar putea conduce la constipații.

3. Înainte de micul dejun, beți o cană cu apă și sucul a 2 lămîi. Astfel, veți putea pregăti organismul de digestia produselor alcaline, ce vor contribui la regenerarea plămînilor.

4. Înainte de micul dejun beți 1,5 pahare de suc de grepfrut. Puteți să-l înlocuiți cu sucul de ananas, aceste sucuri conțin antioxidanți naturali, ce contribuie la asanarea sistemului respirator.

5. Între dejun și prînz veți 1-1,5 pahare de suc de morcov. Timp de 3 zile, sucul de morcov va alcaliniza sîngele, datorită conținutului de beta caroten, care în organism se transformă în vitamina A.

6. Cu o oră înainte de prînz beți 1 pahar de ceai din măceș, ghimber și mentă.

7. Înainte de somn beți 340 ml de suc de merișoare. Acest suc ajută în lupta antibacteriană din plămîni, care pot cauza infecții. Merișorul este un antioxidant foarte puternic și contribuie la curățarea sîngelui și a urinei.

 

Sursa: fithacker.ru

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
529
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
109
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
235
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
208