ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

„Elixirul nemuririi” de la vechii vindecători din India

Vechii vraci ne-au lăsat o mulțime de secrete și rețete miraculoase. Aceste rețete sînt simple, pentru că ele sînt pregătite din produse naturale. Din ceea ce ne-a dăruit natura. Haideți să încercăm.

În India această rețetă se numește elixirul nemuririi.

Cum să pregătim elixirul tinereții?

În timpurile străvechi, călugării, alchimiștii, vrăciuitorii și tămăduitorii au încercat să inventeze rețete ale nemuririi. Ce substanțe nu au adăugat ei în băuturile lor, nu se temeau să folosească nici otrava, dar nu au obținut rezultatul scontat. Ce-i drept, pînă în zilele noastre au ajuns și rețete cu efect de întinerire. Fie că nu vom ajunge să trăim pînă la 150 de ani, în schimb vom întîmpina bătrînețea într-o stare excelentă a spiritului și organismului.

Cel mai frecvent în rețetele nemuririi și ale tinereții se întîlnesc produse ca usturoiul și laptele. Nu e de mirare. Or încă Avicena considera usturoiul drept panaceu de toate bolile.

LEGENDA indiană de apariție a elixirului tinereții în bază de usturoi și lapte

Cîndva demult, între demoni și zei s-a aprins o luptă dură și sîngeroasă. Fiecare dintre ei dorea să obțină dreptul la deținerea celor „Nouă taine”. Una dintre secrete era usturoiul. În una dintre aceste lupte a fost rănit unul dintre zei. Și atunci vracii indieni i-au pregătit un elixir al tinereții, din usturoi și lapte. Acest elixir l-a salvat de moarte pe Dumnezeu și războiul a fost cîștigat.

Lapte lu usturoi – REȚETA elixirului tinereții

Turnați într-un vas mic 1 pahar de lapte și îl punem pe foc. Cît timp fierbe laptele, luați 2 căței de usturoi și zdrobiți-le mărunt. Imediat ce va fierbe laptele, adăugăm usturoiul, scoatem de pe for și acoperim cu capacul.

Peste 10 minute, elixirul tinereții este gata.

Se recomandă consumul elixirului din usturoi cu lapte o dată pe săptămînă cîte un pahar într-o priză.

ÎNAINTE DE ÎNTREBUINȚARE, CONSULTAȚI MEDICUL.

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
48
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
315
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
229
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
372