ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

eMonitor — controlul total asupra consumului de energie electricăeMonitor  - controlul total asupra consumului de energie electrică

 

Dispozitive, consumatoare de energie electrică, devin mai multe, şi, dacă o jumătate de secol în urmă cea mai mare parte a energiei se cheltuia pentru iluminat şi, mai rar, pentru încălzire, acum numărul de aparate electrice din casa dvs. este dificil de enumerat. Da, numărul consumatorilor este în creştere, dar contorul, familiar tuturor, continuă să ia în considerare doar consumul total de energie pentru a determina costul de cheltuieli conform tarifelor determinate.

În astfel de circumstanţe, practic, este imposibil să se identifice "vinovaţii" principali de facturile de electricitate umflate. Aparatele electrice puternice nu sunt întotdeauna principalii consumatori, deoarece, funcţionează o perioadă scurtă de timp (ceainic electric, fier, cuptor cu microunde, etc.). În acelaşi timp, TV de 100 de waţi, inclus zi şi noapte, poate consuma o mare parte din bugetul de energie electrică acasă sau la birou.

Compania PowerhouseDynamics a dezvoltat un sistem de monitorizare a consumului de energie electrică pentru casă sau birou de mici dimensiuni. Sistemul include controlor special, care se conectează la reţea de alimentare (la intrare), şi un software, care în regim de timp real, urmăreşte valorile de încărcare pentru fiecare subreţea. Informaţii sunt colectate şi prezentate utilizatorului sub formă de grafice si diagrame pentru o perceptie mai simplă şi permite utilizatorului să identifice cu uşurinţă cauzele de creştere a consumului de energie electrică şi principalii consumatori. Aceste informaţii pot fi folosite ulterior pentru a economisi energia electrică şi a căuta "scurgeri".

În afară de monitorizare, eMonitor  notifică utilizatorul despre apariţia situaţiei anormale printr-un comunicare prin e-mail. De exemplu, frigiderul dumneavoastră a început să consume mai multă electricitate, decât de obicei, poate, pur şi simplu, cineva a uitat să închidă uşa sau a apărut o defecţiune tehnică. În camera pentru copii se produce o creştere a activităţii electrice, probabil, copiii dvs. petrec prea mult timp la calculator. Cazanul a încetat să mai consume energie electrică, probabil, a ars tenul.

 

eMonitor - controlul total asupra consumului de energie electrică


De asemenea, sistemul eMonitor vă va avertizează despre apropierea  nivelului maxim admisibil de putere, în scopul de a preveni defecţiunea siguranţei.

Arătând consumul energiei de fiecare aparat electric, sistemul va permite să identificaţi cu uşurinţă locuri de "scurgeri" şi să le eliminaţi. Rezultatul eforturilor dvs. veţi vedea imediat pe ecranul computerului  sau în  iPhone.

Utilizând «Smart Outlet» - prize speciale, care sunt incluse în cele obişnuite  şi furnizează informaţii controlorului principal, puteţi obţine datei despre fiecare dispozitiv a parte.

Sistemul include şi monitor special pentru efectuarea controlului asupra reţelei electrice la distanţă.

 

eMonitor - controlul total asupra consumului de energie electrică

Sistemul eMonitor de sine stătător determină principalii consumatori şi oferă o listă de recomandări pentru a reduce consumul energiei electrice. Uneori este suficient să deconectaţi aparatele electrice sau să le transferaţi la un regim de funcţionare mai economic, şi uneori este  necesar să  înlocuiţi echipamentul electric veche cu cel mai modern, informaţiile de pe monitorul reţelei vor simplifica motivarea şi adoptarea unor astfel de decizii.

Potrivit companiei, deMonitor permite să reducem facturile de electricitate în medie cu 25%, şi ca o opţiune suplimentară, să primim sporirea securităţii reţelei.

eMonitor susţine pănă la 100 de subreţele, 50 de prize «Smart Outlets», reţele de 120V şi 240V, iPhone de şi iPad.

 

 

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 20 octombrie 2010 10:03
Vizualizări: 3298

Citiţi de asemenea

Un copac frumos banyan pe plaja Waikiki, Hawaii...
79
Nu există oameni care nu au nimic bun în ei, la fel cum nu există oameni absolut răi. În fiecare suflet există și bune ș...
81
Lansarea incitantă a Inițiativei pentru antreprenoriatul feminin la începutul lunii octombrie a oferit femeilor o ocazie...
86
Doar că majoritatea oamenilor nu știu despre acest lucru, motiv pentru care apar toate nenorocirile lor. Și primul mirac...
81