ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Esenta si mintea. Partea II.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Natura şi Mind Capitolul 1 (7). Natura conştiinţei. Mecanisme de dezvoltare a conştiinţei

Să revenim la posibilităţile de creier, care are la dispoziţia sa în acest stadiu al evoluţiei sale de dezvoltare ... Deci, având absorbit din mediul cantitatea de informaţii necesare pentru schimbări calitative în creier, o persoană dobândeşte o nouă calitate - constiinta. În mod specific ar spune - forma iniţială a gradului de conştientizare. În plus, acest proces de acumulare primară de informaţii trebuie să fie finalizată înainte de a creierului se opreşte în creştere. De aceea, în primele şase la opt ani de viaţă este critică, în care creierul trebuie să aibă loc unele schimbări calitative necesare pentru apariţia de o scânteie de conştiinţă în vehiculului său. De aceea oamenii se nasc ca un potenţial fiinţă raţională şi de a deveni cu menţionate mai sus, de absorbţie a sumei necesare de informaţii din lumea exterioară înconjurătoare, într-o anumită perioadă de timp.

"... Au nevoie de informaţii ..." - ceea ce este în spatele acestor cateva cuvinte?

Ceea ce distinge mediul extern om din mediul extern al tuturor organismelor vii care trăiesc în acelaşi sistem ecologic, şi că omul? Mai ales dacă aveţi de călătorie înapoi în timpurile preistorice civilizaţiei umane numai atunci când au început să apară. Vom intra într-o maşină a timpului "şi pentru a muta pe ea într-un moment noastre" Adam "si" Eva "a făcut pentru prima scânteie a minţii.

Şi ce sunt "mere", precum şi orice astfel de cazuri speciale "copaci" ar trebui "cad" pe capetele celor săraci "păcătoşi" şi ce "umflaturi" era necesar pentru acest chestii "care sa întâmplat în mintea acestor scurt-circuit" şi ei " brusc "se realiza? Volum mare de creier? Şi da, şi, în acelaşi timp, nu. O anumita cantitate de creierul uman este o condiţie necesară însă nu suficientă pentru originea conştiinţei. Există specii cu volumul creierului, cel puţin, şi, uneori, mai mult de oameni. Ce fel de magie se intampla in natura, rezultând într-o condiţie necesară pentru apariţia de conştiinţă şi să devină suficient de barbat? Gregare mod de viaţă preistoric?

Din nou, acest lucru este - doar o condiţie necesară pentru apariţia de constiinta.

Şi, din nou, în natură există mai multe specii, ducând modul gregar de viaţă, inclusiv speciile din volumul creierului - comparabil cu un om (de exemplu, primatele, delfini, elefanţi, balene).

Unele dintre numărul critice de persoane care formează o turmă de oameni primitivi? Atunci când o populaţie () a format un nivel de general de psiho-domeniul şeptel (grup), care arată nadorganizma de stat necesare pentru conservarea speciilor si dezvoltarea de neuroni din creier.

Din nou, acest lucru este - doar o condiţie necesară pentru apariţia de constiinta.

Şi poate că e - apariţia şi dezvoltarea interacţiunii sistemului de semnalizare - discursul - între indivizi în cadrul efectivului?

Şi din nou, în faţa noastră - o condiţie necesară pentru originea conştiinţei.

Pentru ca, destul de des, ca şi non-animală gregar gregar are propriul său sistem de alarmă, întrucât acestea nu au nici o constiinta apare de utilizare. Poate este bipedalism, în care o persoană este eliberat câteva membrelor şi o oportunitate de a dezvolta şi a face le într-o capacitate de noi? Într-adevăr, o proprietate important, care este esenţială pentru dezvoltarea civilizaţiei. "Muncii a făcut o maimuţă din om" - a susţinut Engels. În unele moduri el poate fi dreapta, dar extrem de organizat şi diviziunea muncii în colonii de albine, furnici si termite, de exemplu, care au şase perechi de nivelul membrelor şi de a folosi unul şi, uneori, două perechi ale membrelor, în a sa "de lucru" şi nu a condus la apariţia acestor insecte conştiinţei. Deşi lor "perfectiune" în nu mai puţin de două miliarde de ani, şi aşa ceva de la ei şi a eşuat. Cel mai probabil, lene "a fost şi este forţa motrice pentru progres. Cineva-am saturat de mâinile pentru a greblă sol, în căutare de rădăcini şi viermi, şi ei au inventat instrumente pentru cultivare. Cineva a luat un divorţ cu privire la gravitatea spate şi-au folosit animale de ambalaj, iar apoi a inventat roata.

Si lista poate continua la nesfârşit ...

Din nou, bipedalism, şi, în consecinţă, posibilitatea de a o nouă cerere de vedere calitativ ", lansat de la" o pereche de membrelor sunt doar o condiţie necesară pentru apariţia de constiinta. Poate impuls a fost apariţia de scris, care a făcut posibilă acumularea de informaţii din generaţie în generaţie. Pentru a naşterii care pot fi atribuite Rocky pictura, atunci când oamenii primitivi reprezentate diverse scene din viaţa lor, care acum poate fi "citit" povestea vieţii lor.

Utilizarea de simboluri pentru a descrie ceea ce se întâmplă a condus la dezvoltarea rapidă a vechilor civilizatii din slavă-ariană, Egipt, China, India, America civilizaţii nativ, si multe altele, a căror memorie nu se păstra istoria bipede. Dar apariţia scrisă de limba pot fi atribuite exclusiv la investigarea liber membrelor în. Deci, care dintre condiţiile de mai sus necesare este suficientă pentru apariţia de constiinta?

Care dintre condiţiile - definirea: volum a creierului, modul de viaţă gregar, numărul critic, sistemul de semnalizare sau bipedalism?

Problema este tocmai în faptul că niciuna dintre aceste condiţii nu sunt suficiente pentru apariţia conştiinţei. Uită-te la cazul în care sunt la locul de muncă, devenind, în adaptarea lui la mediul înconjurător, constiinta! Dar, dacă vom analiza modul în care toate aceste condiţii necesare pot să apară într-o singură specie, devine clar că cauza principală a tuturor acesta este un anumit nivel de dezvoltare MEDIU SYSTEMS . Fiecare specie ocupă o nişă ecologică special, trebuie să se adapteze la condiţiile de mediu impuse de nisa lui, care această specie este încercarea de a învăţa.

Selecţia naturală este, nimic mai mult, ca adaptarea optimă de specii de nisa ecologica. Şi ecologice de nişăacolo, nimic altceva, ca un element al sistemului ecologic. Astfel, selecţia naturală este rezultatul de adaptare a speciilor de la condiţiile de existenţă într-o nişă ecologică special, mai degrabă decât forţa motrice a evoluţiei, ca Darwin crezut. Complexitatea sistemelor ecologice este determinată de eficienţa biologică a plantelor [1] . Eficienţa biologică (B.K.P.D.) organisme de plante va arăta cât de mult a energiei solare cad pe suprafaţa planetei este convertit într-o biomasă viaţă. Această biomasă constituie fundamentul oricărui sistem ecologic. Cu o creştere în acest raport, creşterea cantităţii de biomasă, care, la rândul său, duce la o schimbare semnificativă în sistemul ecologic ca un întreg şi duce la o mai mare diversitate de organisme care populează acest sistem.

Apare serie de noi nise ecologice.

Nou "plat" nu rămâne pentru totdeauna gratuit. Ei au încercat să stăpânească speciile existente ale organismelor vii. Acest lucru este posibil numai ca urmare a adaptării la condiţiile de existenţă a unei recente nişă de mediu inferioare pe care încearcă să înveţe.

Adaptarea şi mutaţia conduce la o schimbare în organisme vii şi, în consecinţă, noi specii. Această schimbare şi dezvoltare a sistemului ecologic durează cât vacante nişe ecologice nu toate ocupate de noi specii de organisme vii.

Sistem ecologic a ajuns la un nou nivel calitativ de echilibru. Şi acesta este în această stare de echilibru, până acum, deoarece acest lucru sau din acest motiv, nu apar organisme de legume cu mare B. K. p. D. Si apoi, toate repetate. Nu va fi noi nise ecologice, care, la rândul său, va conduce la apariţia unor noi specii. Şi va continua atât timp cât sistemul ecologic nu va veni la noi starea de echilibru, cu o mare diversitate de forme de viata. Aceasta, în cele din urmă, să conducă la sistem ecologic în termen de care vor avea astfel o nişă ecologică, adaptare la care speciile de animale de la nişe vecine va duce la o astfel de modificare a acestora, în care toate condiţiile cerute anterior pentru apariţia de constiinta nu a merge împreună şi să devină suficient de ,. Astfel, apariţia vieţii inteligente este rezultatul inevitabil al dezvoltării faunei sălbatice, atât pe Pământ şi pe orice altă planetă din univers de viaţă în cazul în care se dezvoltă [2] .

Şi - astfel de planete miliarde.

de viaţă inteligente nu este un fenomen natural unic.

Deci la un anumit nivel de dezvoltare a sistemului ecologic apare forma, adaptarea este stăpânit de o nisa ecologica noua, conduce la o astfel de modificare, în care apare în mod inevitabil, conştiinţa.

Homo Sapiens - confirmarea vizuală a acestui fapt, de caracteristicile speciilor care corespund în totalitate nişă ecologică, în care el locuieşte. Şi nu contează în cazul în careiniţial a apărut un om pe o planetă sau planete. de viaţă inteligente ar putea fi "aborigen" pe aceasta planeta, care au apărut ca urmare a dezvoltării vieţii pe aceasta sau "imigrant" cu alţii. Pentru dezvoltarea unei planete, trebuie doar existenţa unui ecosistem de pe planeta, pe care orice vedere rezonabil, nu neapărat umanoide poate "se potrivesc. Dar", "rezonabile" nişă ecologică dicteze termenii săi să însemne că "îndrăznit" ei okkupirovat.I În consecinţă, toate aceste tipuri de "condamnat" să fie ca alte Pyr, indiferent dacă, pe ce planeta pe care încearcă să deţină sale "ocupaţie". Este necesar doar ca aceste planete au condiţii naturale similare. Şi restul, "scenariu" de viaţă, sistemele ecologice pe aceste planete se vor produce, aproape identic, dar cu unele diferenţe. Diferenţe pot se află în când şi cât de repede au format pe o planetă specifice "rezonabile" sistem ecologic. Dar diferenţe cum ar fi culoarea pielii, unele diferenţe între structura craniului si scheletul nu infirmă, ci, dimpotrivă, decât să întărească efectul legii.

La posibilitatea de Pamant de viaţă inteligentă a apărut de două ori -. Pentru prima dată în epoca dinozaurilor, care a apărut dizanopitek, a căror dezvoltare "brusc", a fost întrerupt în timpul floarea lui. În plus, nu catastrofelor naturale care ar putea contribui la dispariţia aproape instantaneu din această specie, nu sa întâmplat, din moment ce toate celelalte specii a continuat să prospere, chiar mai multe zeci de milioane de ani. Apoi, ca "misterios" dispărut giganţi care au ocupat atât de mult spaţiu în sistem ecologic şi "împiedicat" pentru a forma un sistem progresiv de mediu mai mult. Există doar o întrebare - de ce şi care interferat cu dinozaurii?

Versiune a dezastrelor naturale este la fel de naiv şi copilăros excepţie. Dacă într-o mie de ani, planeta sa confruntat cu noapte, după care se încadrează pe o planetă de mare un meteorit sau cometa ar fi murit toţi afară, fără, tipurile de animale şi plante, atât pe uscat cât şi în ocean. Şi dacă nu sa întâmplat, apoi a fost altceva. Şi dacă te uiţi la acest fenomen din exterior, vă involuntar vine în minte faptul că cineva are de a gestiona toate astea. Nu este o coincidenţă, unii curenţi filozofice si religioase a trasat ideea unui val de forţă rezonabile, pe care unii l numim pe Dumnezeu, altele Logos, al treilea - ideea absolută. Dar, probabil, o substanţă divină evaziv - nimic ca celelalte sau altele de civilizaţie, care, din orice motive, nu sa declar deschis. Poate că nu e încă timpul, probabil, umanitatea - nu doar gata să facă creatorii de "afară" de la "ascunzătorile lor" uimit în faţa ochilor noştri. Şi în cazurile în care acestea sunt, la urma urmei, a apărut, este, în orice mod "civilizat" omenirea nu a ajutat de a se descurca ceea ce se întâmplă pe o planetă mică, a pierdut la periferia "nostru" galaxie.

În unele cazuri, acestea ", a declarat" de către zei, în alte trimişii diavolului. Istoria umanităţii deţine multe exemple de acest lucru. Dar niciodată nu există într-adevăr a fost o reacţie rezonabilă la apariţia de "nou veniţi". Şi, probabil, de aceea aceste Universul Wanderers preferă să facă munca lor invizibil pentru o viaţă. Şi doar legende ale marii profesori, cum ar fi fantome, ratacind de la secol la secol. A fost doar la primirea de la ei de cunoştinţe pe care omenirea trebuie să avanseze. Şi atâta timp cât omenirea nu este gata să se întâlnească cu ei, fac munca lor invizibil, în momentele critice conducerea situaţia într-o direcţie pcooperare muncă, care nu duce la auto-distrugerea civilizaţiei umane.

Deci, poate, doar datorita acestor oameni invizibile "ale civilizatiei frontului de lucru vizibil a apărut, dezvoltat şi, sperăm, va continua să dezvolte ... mistere pe planeta Pamant - destul de mult, dar aş dori să atrag atenţia la un alt legate de cu apariţia unor fiinţe inteligente. Acest puzzle este asociat cu apariţia lui Homo Sapiens de pe planetă şi inexplicabilă din punct de vedere al ştiinţei actuale, dispariţia omul din Neanderthal.

"Rezonabile" nişă ecologică în sistemul ecologic al planetei trei sau patru milioane ani au luat în mod constant specii umanoide ultimul: Australopithekines, Homo «habilis», eretus Homo, Neandarthals. Fiecare dintre aceste specii fiind alungaţi trăit-in "apartamente" de predecesorii săi, fiind mult mai progresivă, în comparaţie cu ei. Dar, în acelaşi timp, o nouă formă progresivă sări în interiorul unul deja existent, ca urmare a anumitor mutaţii. Cu alte cuvinte, o adaptare treptată a unei specii la condiţiile habitatului în nişă ecologică ocupate. Ca urmare a acestei adaptări, acelaşi tip variat şi pe plan extern. enorme rol în acest proces a jucat o mutaţie cauzate de radiaţii. La epicentrul apariţia unor noi subtipuri au fost găsite depozitelor superficiale de minereu de uraniu.

iradiere radioactive provocat numeroase mutaţii, dintre care unele au fost pozitive, acumulării progresive de care duce la apariţia unei subspecii noi. Evoluţia treptată a unei subspecii noi, în cele din urmă, a condus la faptul că el a început să apară diferite de la lor "Desigur părinţi.", Un rol pentru astfel de mutaţii juca radiaţii cosmice greu. Adevărat, stratul de ozon în timpul dezvoltarea unor forme umanoide, a fost deja suficient de puternice pentru a reflecta cele mai multe radiaţii cosmice, care este de două-trei miliarde de ani în urmă a fost una din cauzele principale de mutaţii. Şi, prin urmare, greu de radiaţii cosmice au fost una dintre principalele mecanisme de evoluţie a vieţii pe planetă. Din cauza radiaţiei spaţiu şi a emisiilor de suprafaţă de minereuri radioactive, şi noi noi tipuri de organisme vii şi nişă ecologică umplut de sistem.

noi mutaţii conduce la apariţia unor specii noi care vin în conflict cu muritor existente, pentru locul său sub soare. O astfel de succesiune de viaţă a fost observată timp de patru miliarde de ani şi ... întrerupt în mod neaşteptat, odată cu apariţia lui Homo 8ar1ep8.

Neandartaltsy - ultima legătură în acest emstvennosti-dezvoltarea lanţului de viaţă. Acest aspect manoidny GU-mare a fost în prim de dezvoltare pentru un alt patruzeci sau treizeci de mii de ani atunci când unul de o zi superbă, dacă pot spune aşa, a venit de la nicaieri omul modern - Homo Sapiens. Nu forme de tranziţie, nu de reziduuri, în vârstă de peste patruzeci sau treizeci de mii de ani. Practic, nici o schimbare în ultimii patruzeci sau treizeci de mii de ani, cu excepţia uşoară scădere a craniului. Si ... apariţia simultană a tuturor raselor de pe toate continentele, care contrazice teoria evoluţiei speciilor. Rezultatele studiilor de oase a geneticienilor Neanderthalienii în ultimii ani, a condus ultima pozitie din oamenii de stiinta ortodoxe. Sa dovedit că GM Homo Sapiens şi Neandarthals NU compatibil!

A fost găsit doar un schelet în America de Sud, care a morfologicecaracteristicile ambele specii, şi chiar şi atunci, sa "proprietar" nu s-au ridicat la "varsta".

Şi asta înseamnă un singur lucru - Homo Sapiens nu un produs al dezvoltării vieţii pe planeta Pământ!

Şi dacă da, - apoi Homo Sapiens a venit sau a fost adus din alte planete.

În cazul în care Homo Sapiens este adus la planeta - apoi, de către cine şi pentru ce?

Poate că a fost Domnul Dumnezeu a trimis pe Adam şi Eva din grădini paradis pe Pamant pentru păcatele lor:

"... Si lui Adam, a spus el: pentru că ai ascultat de glasul nevestei tale, şi ai mâncat din pomul despre care am predicat la tine, zicând:" Să nu mâncaţi din el, "blestemat este motivul din cauza ta, în vei durere mânca din el, în fiecare zi din viata ta ... În sudoarea feţei tale vei mânca pâinea, până la întoarcerea lui ai terenurilor de la care ai luat: pentru praf eşti, şi să se întoarcă de praf [3] ...

Conform Bibliei, cauzele lui Adam şi Eva de pe Pamant sunt evidente. Se pare că speriat Domnul Dumnezeu, că omul, care au gustat din pomul cunoaşterii, doriţi să încercaţi, şi pomul vieţii, şi astfel a efectua el însuşi pretendent la Dumnezeu:

"... Si Dumnezeu a zis:" Iată, Adam a devenit ca unul din noi, cunoscând binele şi răul: si acum, ca nu cumva el până mîna să ia şi din pomul vieţii, şi să mănânce, şi nu trăi pentru totdeauna. Şi Domnul Dumnezeu a trimis din gradina Edemovskogo, ca să lucreze pământul de unde a fost luat [4] ....

Speriaţi la o astfel de măsura în care protecţia expuse:

"... Deci, a izgonit El a lui Adam, şi plasat la est de gradina Edenului heruvimi şi o sabie de foc care a transformat pentru a păzi drumul spre pomul vieţii [5] ...

Lăsând problema cauzele apariţiei Homo Sapiens deschise şi a reveni la faptul de a apariţiei sale. Vin de nicaieri, Homo Sapiens a fost subtire, mult mai slabe, mai scurtă decât Neandarthals,. Şi în acest caz, a fost "dispersate" insulele mici dintre acestea.

Dar, totuşi, peste un mileniu de partajare "cazare" într-un apartament comunale »Neandarthals practic au dispărut, în timp ce" kukushonok »- Homo Sapiens, deplasând" cuib "rivale, a început să ia o explorare activă" a câştigat "nişă ecologică.

Ce motive au condus la faptul că specia abundente a dispărut în cea mai îndepărtată perioadă istorică? Schimbarea condiţiilor de mediu, catastrofe planetare? Ei pur şi simplu nu există, şi chiar dacă ar fi, slabe "chirias" ar trebui să aibă, în mod logic, să dispară mai întâi. Dar acest lucru nu sa întâmplat. Aceasta este, în sine, este incredibil, dar, cu toate acestea, de fapt nu o să fie pusă la îndoială. Şi singura modalitate din acest impas ar putea fi sugestia că cineva "a ajutat» Homo Sapiens scăpa de "proprietar". Iar singura alternativă la Dumnezeu aceasta este existenţa unor civilizatii inteligente din univers.

Civilizaţii, care a atins un nivel ridicat de dezvoltare, care să le permită să gestioneze dezvoltarea vieţii pe alte planete. Omenirea are două opţiuni - credinţa în Dumnezeu, într-o formă sau alta, sau de recunoaşterea existenţei altor civilizaţii în univers. Credinţa în unitatea de viaţă apare pe PamantI este o consecinţă a credinţei în Dumnezeu. De aceea, dacă nu acceptă ipoteza de prezenţa Domnului Dumnezeu, prezenţa multor civilizatii din univers este o condiţie prealabilă pentru dezvoltarea materiei. Este firesc să presupunem că un număr de civilizaţii au apărut mult mai devreme decât Pământul. Şi dacă civilizaţiei umane în ultimii o sută ani, a făcut unele progrese, este logic să se presupună că alte civilizatii, pentru milioane, poate miliarde de ani de dezvoltare, a ajuns la un punct de care civilizaţia noastră acum pare improbabilă şi imposibilă.

Ceea ce astăzi este pentru toate obişnuită şi normală, o sută de ani în urmă, a fost imposibil si fantastic ficţiune, şi îndrăznesc doar să viseze şi să scrie în cărţile lor despre lucruri uimitoare ". În mod similar, faptul că - de necrezut şi imposibil "astăzi, după câteva sute de ani poate fi banal si normal. Deci, este destul de logică şi rezonabilă pentru a vorbi despre" fratele mai mare ", care a trecut pe milioane de pământenilor, şi, eventual, miliarde de ani. Şi, prin urmare, ar fi mai corect să nu neagă faptul că astăzi pare incredibil.

Maine am putea fi rusine de ignoranta si orbire. Şi ca să nu râs mâine, deschide-ti mintea o nouă zi, indiferent cat de absurd, la prima vedere, acest nou nu ar fi fost ... dispariţia Neandarthals-ar putea întâmpla ca urmare a interferenţei unor forţe externe, care au trebuit să Homo Sapiens a supravieţuit şi adaptate la sistemul ecologic al planetei Pământ. Şi, cel mai probabil, extern aceeaşi forţă ca "livrate Homo Sapiens» pe aceasta planeta albastra. Cele mai eficiente metode de intervenţie şi necesită minim de "punere departe un adversar" - este de stabilire genetice bombe ".

Destul cu ajutorul ingineriei genetice pentru a face unele modificări în matricea genetică a forma un număr mic de indivizi din această specie la un anumit interval de timp dorit aceste schimbări sunt evidente în cele mai multe exemplare din această specie. Cel mai mic număr de persoane se va schimba în matricea genetică, mai mult timp necesar pentru schimbările evidente în majoritate. Şi, în consecinţă, mai multi indivizi cu matricea genetică la început, mai rapid aceste schimbări se vor manifesta in majoritatea. În acest caz, mecanismul de lucru de o progresie geometrică. Astfel, se poate calcula în avans în momentul în care genetice schimbările dorite manifestă în istoria evolutiei tuturor speciilor. De exemplu, o ajustare uşoară de cromozomi sexuali într-un mic grup de indivizi din această specie a lungul timpului poate duce la faptul că aceste modificări se vor manifesta in majoritatea speciilor. Şi, în cazul în care a schimbat matricea duce genetice la o scadă, dar scăderea, capacitatea de procreare, într-o formă sau alta, în timp, acest tip va muri de îndată ce numărul de persoane cu matrice modificate ajunge la o, critică anumite pentru acest tip de ordin de mărime.

Toate - foarte simplu. Pentru a continua existenţa unor specii trebuie, cel puţin, o reproducere simplă a speciilor. În cazul în care populaţia din numărul speciilor de naşteri este egal cu numărul de animale moarte sau mort. În acest caz, specia are o sansa, singura sansa, posibilitatea de a continuat existenţa. Numai dacă formularul a extins reproducerea posibilitatea reală ca nu supravieţui numai în cadrul ecologice de nişă, dar, de asemenea, să-şi continue evoluţia ei, şi mai mult rădăcinile mai mult în nişă ecologică masterizat si are o reală oportunitate de a învăţa, vecine, noi nise ecologice. În cazul în care numărul naşterilor este mai mic decât numărul de animale moarte sau sacrificate, aceasta specie este sortită dispariţieE. Este pe acest principiu şi se bazează de acţiune "bombe genetice" - o scădere treptată a fertilităţii duce la dispariţie.

Din partea, un fel de, sec neobservate după secol, dispar de pe fata planetei. În acest caz, este necesar cu intervenţia minimă a unei forţe externe s. "Intervenţie care, fără cunoştinţe de biologie evoluţionistă şi legile genetica, trec neobservate, chiar şi civilizaţii se află la un stadiu incipient în dezvoltarea sa. Şi dacă ţinem cont de posibilitatea de bombe genetice şi posibilitatea de diferite valori ale coeficientului de biologice eficienţa de plante (B.K.P.D) din această forţă externe, atunci în mod clar este în curs de elaborare imagine de control artificiale de dezvoltare a sistemului ecologic şi viaţa de pe planetă ca un întreg. Că, în sine nu este ceva incredibil, în cazul în care uita sensibil la esenta a ceea ce se întâmplă. În viitorul apropiat va fi disponibil pe civilizaţiei terestre. Deci, ce să spun despre posibilităţile noastre de "fraţi mai mari", care posedă cunoştinţele necesare şi au o lungă excelent?

Cu aceasta în minte, misterele dizanopiteka dispariţii şi dinozauri, şi mulţi alţii ca ei, încetează să mai fie un mister, şi aproape toate pete albe "de viata pe Pamant a dat explicaţia sensul. Şi dacă ne amintim că, chiar şi în acest secol, triburi primitive din jungla amazoniana, care sunt la nivelul din epoca de piatră, divinitate adorată în forma unei aeronave, după ce au văzut avioane care zboară peste nativ jungla lor, este de mirare că ne strămoşii cu care se confruntă cu incredibil de neînţeles şi, din punctul lor de vedere, a creat o credinţă în Dumnezeu.

Există, totuşi, o întrebare - ceea ce era vorba? De ce, timp de miliarde de ani, "observatori" din alte lumi "crescut" la sistemul ecologic, atâta timp cât nu a existat nici un sistem cu un "rezonabil" de nişă ecologică, şi apoi, "bombe genetice" eliberarea ei şi "colonizat" de diferite rase şi triburi , le-au colectat de la mai multe planete locuibile diferite în universul nostru? O mulţime de necazuri - şi în ce scop? Şi, dacă da, în cazul în care Homo Sapiens este adus din afara, atunci de ce colonişti au fost la un astfel de nivel primitiv? Este planeta, din care au "adus" au fost la un nivel primitiv, şi, cel mai important, toate la aproximativ acelaşi nivel primitiv? Cum civilizaţie (simultană civilizaţiei multe, situate pe acelaşi stadiu de dezvoltare) ar trebui să fie în univers? Şi dacă este încă atât de mult la cine şi în ce a luat pentru a le colecta toate pe o planeta, apoi de ceas în care acestea sunt luptă unii cu alţii, treptat, amestecul într-o civilizaţie? De ce doar câteva procente a neuronilor din creierul lui Homo Sapiens sunt activi, în timp ce o mare parte dintre ei, mai mult de 90 la sută, aşa cum au fost "îngheţate"? Este "îngheţate", blocat în totalitate şi implicat în orice procese de mijloacele de subzistenţă ale proprietarilor respectivi.

Natura nu creează nimic suplimentar, de a păstra la îndemână doar în cazul în. Aceasta înseamnă că, înainte de a îngheţării ", ele sunt undeva şi pentru cineva care lucrează în mod activ. În plus, cele câteva procente de neuroni activi furniza un număr minim de interactiune neuroni, necesare pentru manifestarea a minţii, în forma sa iniţială [6] . Cu alte cuvinte, o închidere artificială a majorităţii neuronilor din creier a revenit trecut prin toate acestea, punctul de plecare pentru evolutia de spirit. Unele vigoare, un foarte inteligent şi, bineînţeles, a făcut transferul tuturor NE "rvolyudey "în trecut evolutive. Cine şi ce scop a luat o mare parte a neuronilor din creierul lui Homo Sapiens "îngheţe" şi a reveni la nivelul tuturor barbar?

Aici este problema! Astfel, toţi rezidenţii noi "rezonabil" nişă ecologică a planetei Pământ au trecut prin procesul de închidere un creier, si, toate la acelaşi nivel de sălbăticie. Singura întrebare este - ce face el iese? "Interesant imagine. Cineva pentru stimularea dezvoltării de viaţă de pe planetă, "creste" acest sistem ecologic, care are un "rezonabil" nişă ecologică. Apoi, probabil, la fel ca cineva care a lansat acest "rezonabil" nişă ecologică a locuitorilor săi. Apoi, el a invadat creaturile ei colectate de la peste tot universul, după întoarcerea-le pe toate la acelaşi nivel de sălbăticie, care acoperă o mare parte a creierului. Şi, în sfârşit, într-o mai mare măsură prin aşa-numitele dedicat, îşi direcţionează invizibil dezvoltarea civilizaţiei hibrid creat în mod artificial la ţintă necunoscut.

Pentru ceea ce sa făcut o astfel de sarcină gigantic? De ce cineva se aşteaptă de la civilizaţia emergente din planeta Pamant, a pierdut la periferia de spaţiu Mare! Desigur că nu, pentru a crea planeta-închisoare din universul nostru pentru deseuri genetice ale altor civilizatii, asa cum unii.

Să ne uităm la toate faptele din faţă şi să încerce să le analizeze şi să pună el însuşi, mental desigur, în locul celor care au creat totul ... Obligaţi să fie la un nivel evolutiv primitiv, noii locuitori "rezonabile" nişă ecologică, au început să se comporte în consecinţă. Aceasta înseamnă că a apărut triburile au început să lupte cu vecinii. În timpul acestor războaie, distruse om slab al tribului, iar femeile, devenind o pradă gustoase, a început să dea naştere la câştigători. Dar, întotdeauna, mai devreme sau mai târziu, a fost altcineva, mai puternic si tot repeta din nou moduri. Şi aşa, de mii de ori, şi continuă să această zi s-ar putea, nu fi atât de barbar.

Dar, daca numai pentru un timp să nu acorde atenţie la toate ororile de războaie şi de consecinţele acestora, benzi de rulare amovibile în mod clar un fenomen social, în care aproape nimeni nu a acordat o atenţie serioasă. Şi este un fenomen social - activ, continuând amestec de genetice fundatii diferite, în primul rând în termen de curse, de asemenea, cu dezvoltarea de civilizaţie şi de tehnologie, precum şi între rase diferite. Şi, de asemenea, o alta consecinta a razboiului - migrarea de triburi întregi şi naţiuni. Ca rezultat al acestor migraţii sunt absorbite noile teritorii. Şi aşa a mers, până când, până când nu vacante mai mult teren. După aceea, numai cu forţa ar putea "primi" un loc sub soare ", solicitând pentru a face loc pentru" masterat, în cel mai bun, sau să distrugă populaţia de sex masculin, cel mai rău. Dar, ca într-una, şi într-un alt caz, din nou, a existat un amestec activ al genetice diferite. Şi dacă tot acest lucru este permis creatorul ", aceasta înseamnă că de amestecare este genetician a fost pentru ceva foarte important, în ciuda moduri barbar de realizare a dorit. Să presupunem că migranţii de la o planeta la planeta Pamant au format un trib care transportă material genetic de calitate şi posibilitatea de a civilizaţiei materne. Din aceste poziţii, numărul de triburi primare corespundea cu numărul de civilizatiilor care au luat parte la "rezolvarea" de planeta Pamant ca reprezentanţii acestora. Mai mult, "rezolvarea" a avut loc în mai multe valuri, separate în timp de mai multe mii de ani.

Din păcate, istoria pământului salva doar ultimele zece mii de ani. Nu contează cât de enervant, mai mult sau mai puţin adecvate informaţii arheologice este păstrată în ultimii 4000 de ani. Prin urmare, o privire detaliată în trecut a planetei timp de treizeci- Patruzeci de mii de ani, din păcate, nu vor funcţiona.

Cele mai multe dintre informaţiile care nu a pierdut în creuzetul de istorie, "pierdute" în favoarea nici unei fractiuni politice, care "se potriveşte" istoria reală a civilizaţiei din pat stricte ale propriilor lor interese. Dar, totuşi, că istoric exacte cunoştinţe încă de mişcare de triburi, care sunt adesea numite marea migraţie, pare foarte interesant. Cele mai supravieţuit faptele pe istoria din Eurasia. Un continent imens locuit iniţial în două rase - indo-europeni şi Mongoloids. Aceste două rase sunt destul de diferite între ele, precum şi diferenţele în cadrul fiecăreia dintre ele sunt, de asemenea, destul de semnificative. Dar cel mai curios este că aceste două rase "ieşit" şi sa stabilit pe unul şi acelaşi domeniu de la centrul continentului eurasiatic - Himalaya. Mai mult, colonizarea a avut loc alternativ valuri de reprezentanţi ai unul, apoi o altă cursă.

Ce explicaţie poate fi asta?

... Mare modificări vor

curge râuri de timpul său ...

Schimbaţi-vă se confruntă cu

Ţara Sfântă din cursa Mare.

Mare de răcire briza va da'Ariysky

pe acest teren, şi pe Marena treia leta

adăpost ei vor fi mantia albă.

Nu va fie hrană pentru oameni şi animale, în acest moment

Citiţi de asemenea

În iunie 2020, în Naryan-Mar din permafrost s-a dezghețat o corabie antică cu o lungime de aproximativ 10 m. Despre fapt...
478
„Viorica-Cosmetic” lansează în premieră pentru Moldova produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis, care promit un ef...
586
Moldova este supusă unei catastrofe ecologice fără precedent. Zilnic, pe rețelele de socializare apar imagini cu păduril...
448