ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Evoluția națiunii moldovenești și a limbii moldovenești pe Peninsula Crimeea 1897-2014

Poporul moldovenesc și limba a fost, este și va fi!

Moldovenii sînt un popor care-și apără dreptul la existență timp de aproape șapte secole, în ciuda pretențiilor agresive ale celor mai influente imperii ale Continentului European. Moldovenii au trebuit să-și apere nu odată pămîntul său de cele mai diverse amenințări cu armele în mîini. Iar acum, după ce și-a cîștigat independența, amenințările militare au cedat locul armatei propagandistice a falsificatorilor, al căror scop este să submineze suveranitatea Moldovei.

Iar acest lucru se face, în ciuda faptului că națiunea moldovenească locuiește de secole pe Continentul European (există mii de mențiuni în diverse surse și țări diferite despre națiunea moldovenească și limba moldovenească), în ciuda faptului că în toate țările lumii, cu excepția uneia, în Recensămîntul populaţiei moldovenii și limba moldovenească sînt menționați, ținînd cont de existența unor astfel de așezări și de faptul că moldovenii locuiesc în țara respectivă.

Pentru a dovedi absurditatea poziției unei țări, este suficient să atrageţi atenția asupra Peninsulei Crimeea, care a trecut de multe ori de la o putere la alta.

Continuare: noi.md

Citiţi de asemenea

Oamenii de știință ruși au făcut totalurile unui experiment care a durat 24 de ani în pădurile din regiunea Moscovei. În...
125
Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
244
Arborele Dragonului atinge o înălțime de 20 de metri, iar diametrul bazei ajunge pînă la patru metri....
296