Evoluţia umană oprit

/ Vizionări: 5770

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia că evoluţia omului ca specie, este de peste, am ajuns la apogeul dezvoltării sale, şi nu în continuare modificări, nu poate avea loc, potrivit The Guardian.

"Dacă vrei să ştii ce Utopia, doar uita-te in jurul tau, este in jurul tau, - spune profesor universitar, Universitatea din Londra, Steve Jones (Steve Jones), în discursul său la Royal Society din Edinburgh. - Schimbări pozitive şi negative, pentru a speciei noastre este de peste. "

Oamenii de ştiinţă cred că, deoarece procesul de evoluţie se bazează pe proprietăţile modificări cauza genelor în organismele vii să se adapteze la mediul înconjurător, omul a încetat să crească, deoarece a pierdut în mare măsură dependenţa acesteia de biosferă, iar în unele cazuri chiar modifica o pentru a crea condiţiile de viaţă favorabile.

Indiferent de caz, lumea ştiinţifică de acord că aceste susţineri sunt competente în ceea ce priveşte civilizaţia occidentală, în cazul în care, practic, fiecare rezident este prevăzut cu o nutriţie adecvată, bun medicament şi produse de igienă.

În curs de dezvoltare şi ţările sărace, o astfel de protecţie nu există, şi există un fel de procese evolutive poate continua ...