ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

EVOLUTION RĂMÂNE respingeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Impas: nu există forme de tranziţie

Conform teoriei evolutiei a tuturor organismelor vii a avut loc unul de altul. Vedere anterioare de un organism viu, în cele din urmă se transformă într-altul. Şi astfel a apărut tot felul. Conform acestei teorii, această transformare a durat doar câteva sute milioane de ani, a progresat pas cu pas.

În acest caz, în timpul o astfel de conversie lung, trebuia să apară şi să fie specii de tranziţie. De exemplu, au existat fiinţe dotate cu proprietăţi de peşti şi reptile. Sau au fost acolo fond, care poartă în sine caracteristicile şi reptile si pasari. Şi deoarece aceste creaturi au fost într-o fază de tranziţie, acestea ar trebui să fi fost ciung, imperfectă, sau cu defecte evidente. Evolutionistii cred în existenţa unor creaturi imaginare în trecut şi le numim "forme de tranziţie".

Atunci când aceste creaturi într-adevăr a existat în trecut, numărul şi varietatea lor ar trebui să fie în milioane şi chiar miliarde. Deoarece numărul acestor forme de tranziţie nu trebuie să depăşească numărul de cunoscut la noi, astăzi, a speciilor de animale, şi toată lumea trebuie să fie în continuare de aceste forme de tranziţie. Darwin în cartea sa "Originea speciilor", a explicat în acest fel:

"Daca teoria mea este corectă, trebuie să existe forme de tranziţie, formulare cu caracter obligatoriu între ele. Dovedi existenţa lor este posibilă numai prin fosile 1."

Cu toate acestea, Darwin a scris aceste rânduri, ştia despre lipsa unor astfel de urme. Si asta duce la impotenta al teoriei sale. Prin urmare, în secţiunea intitulată "Dificultăţi ale teoriei în cartea sa" Originea speciilor, el scrie:

"Dacă într-adevăr au existat specii unul de altul, treptat, în curs de dezvoltare, apoi, în acest caz, de ce nu suntem confruntaţi cu tranziţie forme nenumărate?" De ce tot în natură în locurile lor şi nu în haos? Trebuie să fie de tranziţie forme nenumărate în mai multe straturi de pământ ... De ce nu fiecare structura geologică şi fiecare strat nu este completat cu aceste conducte? geologie nu a fost în măsură să propună un proces pe etape, nu a găsit nici forme de tranziţie, şi, probabil, în viitor va fi cel mai convingător argument împotriva teoriei mele 2. "

Singura explicaţie de Darwin în această situaţie a fost lipsa de descoperiri arheologice la timp. El a argumentat că "un studiu mai detaliat a rămâne, formele de tranziţie ar fi necesar găsit".

Evolutionistii au crezut în profeţia lui Darwin, în mijlocul secolului al XIX-lea febril studiat rămâne peste tot în lume, încercarea de a găsi forme de tranziţie.

Cu toate acestea, căutarea diligentă a încheiat inconclusively. Rămăşiţele găsite în urma săpăturilor, în ciuda aşteptărilor de evoluţionişti au arătat că organismele vii au apărut instantaneu, fără defecte şi deficienţe. Evolutionistii, încercând să demonstreze o teorie, propriile mâini şi distrus.

Celebrul paleontolog britanic Derek Ager recunoaşte acest fapt, în ciuda faptului că el este un evoluţionist:

"Problema noastră este aceasta: după un studiu detaliat al rămâne la nivel de specii sau clase, suntem în mod constant cu care se confruntă cu acelaşi adevăr, şi vom vedea nici un pas apariţia în proces de evoluţie şi formarea instantanee a grupurilor de pe Pamant." 3

Un alt evoluţionist Mark paleontolog-Charneki comentat după cum urmează:

"Rămâne au fost întotdeauna un obstacol mare pentru o dovadă a teoriei (evoluţie) ... Ei nu reprezintă forme de tranziţie care Darwin propus brusc. Specii apar şi la fel cum a disparut subit. Iar această situaţie neaşteptată a fost sprijinul argument în favoarea creării unui Dumnezeu cel viu." 4

Aceste arheologice "lacune" nu pot fi umplute consolare căcă o zi de necesitatea continuare obligat să fi găsit. Profesor de paleontologie, Universitatea din Glasgow, TN George explică motivul pentru acest lucru:

"Acum este imposibil să se dea o explicaţie, care ar umple un evoluţionistă" decalaj "în a rămâne, ca fiind disponibile pentru a ne gaseste foarte bogat Şi se pare că noi studii, nu ar schimba nimic.." 5Organismele vii au aparut brusc pe pământ şi în stare perfectă

Examinând rămâne şi straturi ale scoarţei terestre, putem vedea că trăiesc dintr-o dată a apărut pe Pământ. Vârsta celei mai adânci strat, în care rămâne au fost găsite de creaturi vii complex, este 520-530 milioane de ani şi este numit "Cambrian". Rămăşiţele descoperite în acest strat aparţinut la o astfel de complex, cum ar fi nevertebrate melci, trilobites, bureţi, viermi, Aurelio, stea, crustacee înot şi crini mare. Un fapt interesant este că toate aceste specii, diferite una de cealaltă, a apărut în acelaşi timp şi nu au un stramos comun, din care au avut loc. Astfel, în geologie acest incident uimitor este menţionată ca "explozia Cambrian".

Găsit în acest strat, organismele vii au un astfel de sistem avansat şi complex fiziologice, cum ar fi ochii, branhii şi sistemul circulator, care în acelaşi timp, nu diferă de moderne. De exemplu, structura ochiului dvulinzovyh trilobit asemănătoare cu faguri de miere, chiar incredibile.

"Eye of trilobit are o structură, care este reprodusă în timpul nostru poate doar talentat si realizat optica inginer", - spune profesorul de Geologie, Universitatea Harvard, Rochester, şi Chicago, David Raup.6

Aceste nevertebrate complexe au nimic de-a face cu unicelulare, care au fost înaintea lor, numai organismelor vii, şi a apărut imediat, fără forme de tranziţie, cu structura moderna a organismului ...

Editor al revistei popular printre evoluţionişti "Earth Science" de Richard Monestarski oferă informaţii despre astfel de explozie "Cambrian", care a lovit evoluţioniştilor:

"Este suficient să forme complexe de animale pe care o vedem astăzi, a venit instantaneu această dată reprezintă începutul perioadei Cambrian, atunci când, ca urmare a unei explozii evolutiv de mare şi pe uscat umplute cu organisme vii complexe. Există astăzi nevertebrate existau deja în perioada Cambrian,. Şi ca şi astăzi, diferite unele de altele "7.

Cum a fost că a apărut pe pământ, cât mai curând mai multe specii de nevertebrate, diferite unele de altele şi nu au un stramos comun? Ce au aceste tipuri diferite de organisme vii? Aceste întrebări evolutionistii nu a răspuns. Unul dintre susţinătorii evoluţionismului biolog englez Richard Dawkins pe faptul oprovergnuvshego bine subiectul tezei sale, spune următoarele:

"Stratul Cambrian - cel mai vechi strat în care nevertebrate au fost găsite. În forma sa originală suficient de dezvoltate, ei părea să fi apărut fără riscul de evoluţie, şi nu sa schimbat, este firesc ca acest fapt a creaţionişti încântat.." 8

Cum se recunoaşte şi Dawkins, explozie Cambrian este o dovadă clară a Creatiei, deoarece originea instantanee de organisme vii care nu au strămoşi comune, dar numai din cauza la crearea. Biologul Douglas Futuyma a recunoscut, de asemenea, acest lucru în propriile sale cuvinte:

"Alive sau a apărut pe teren direct în formă perfectă, sau altcineva a evoluat de la unele specii care au existat anterior. Daca ti se pare puţin o dată într-o formă perfectă, fără latura negativă, mintea trebuie să fie prezente, de a crea o" 9.

"În cazul în care numeroase specii, atribuireaschiesya la o singură clasă, a început să existe în acelaşi timp, ar fi o lovitură fatală teorie, care implică evoluţia de la un stramos comun prin selecţie naturală ", - scria Darvin.10 perioada Cambriana si este" lovitură fatală ", menţionate de Darwin. Prin urmare, ca este vorba de perioada Cambriana, suedeză evoluţionist Stephen Bengston recunoaşte lipsa de forme de tranziţie, şi a spus: "Acest incident a lovit şi în dificultate Darwin continuă să ne uimească încă ..." 11

ГЛАЗА ТРИЛОБИТА

Trilobites, imediat a apărut în perioada Cambrian sunt complicate de structura ochiului. Cei ochii a sute de particule hexagonale cu două lentile de sistem şi, în cuvintele de Profesor de Geologie David Payne, şi "au o structură care pot fi proiectate bine educaţi şi să poată inginer optician din timpul nostru." ochii trilobit a apărut imediat şi într-o formă perfectă 530 milioane ani în urmă. Şi, desigur, acest lucru apariţia bruscă, dovedind adevărul de creaţie, evolutia este inexplicabilă. În plus, trilobit compages ochi mai exista si astazi ca o libelulă şi o albină au o structură similară cu a ochilor *. Acest fapt respinge în mod clar teoria evoluţiei organismelor care au evoluat, de exemplu, "evoluat" de la primitiv la complex.

* RLGregory, ochi si creier: Fiziologia Văzând. Oxford University Press, 1995, p.31


Pietrificate rămâne de animale arată că a venit în viaţă într-o clipă şi într-o formă perfectă, mai degrabă decât a dezvoltat de la inferior la superior, după cum a susţinut printr-o evoluţie. Pe scurt, organisme vii, nu evoluează, dar au fost create.Note
1. Charles Darwin, Originea speciilor: unui facsimil de la prima ediţie, Editura Universităţii Harvard, 1964, p. 179
2. Charles Darwin, Originea speciilor, p. 172, 280
3. Derek A. AGER, "Natura fosile", Proceedings al Asociatiei Britanice de explorare geologica, volum 87, 1976, p. 133
4. Mark Czarnecki, "Renasterea a cruciadei creaţionistă", Maclean's, 19 ianuarie, 1981, p. 56
5. TN George ", Fosile în perspectiva evolutionista", Progresul Stiintei, volum 48, ianuarie 1960, p. 1, 3.
6. David Raup, "conflicte între Darwin şi" Paleontologie, Buletinul, Muzeul de istorie naturală, vol.. 50, ianuarie 1979, p. 24
7. Richard Monestarsky, "Misterele Orientului", Discover, aprilie 1993, p. 40
8. Richard Dawkins, Ceasornicarul orb, Londra: WW Norton 1986, p. 229.
9. Douglas J. Futuyma, ştiinţă de la proces, New York: Pantheon Books, 1983. p. 197.
10.Charles Darwin, Originea speciilor: unui facsimil de la prima ediţie, Editura Universităţii Harvard, 1964, p. 302.
Bengston 11.Stefan, Natura, Vol.. 345, 1990, p. 765.

Sursă

Sâmbătă, 17 aprilie 2010
Vizualizări: 4876

Citiţi de asemenea

Multe lucruri în lumea noastră sînt create special pentru femei, există chiar și plante medicinale pentru sănătatea feme...
85
În Germania, în permacultură există un astfel de concept "Teiche mit Spinat abdichten" - "a face fundul iazurilor impe...
51
Un videoclip complet, pas cu pas despre cultivarea castraveților în cîmp deschis, toate îngrățămintele și tratamentele î...
1030
Intoleranța la gluten este o reacție alergică a tractului digestiv la această componentă. Aceste semne tăcute nu ar tr...
275