Ex-preşedinte SUA Bill Clinton a devenit un vegetarian

/ Vizionări: 3508

Ex-preşedinte SUA Bill Clinton a devenit un vegetarian

Recent al 42-lea preşedinte al Statelor Unite, Bill Clinton a ajuns la vîrsta de 65 de ani, cu această ocazie îi aducem felicitări. Dar este remarcabil faptul că acum Bill se simte mult mai bine decît în anii guvernării sale.

Totul este simplu: Bill Clinton a devenit un vegetarian devotat.

Alexei Martânov, vegetarian, adeptul dietei crude (Video în rusă)
Alexei Martânov, vegetarian, adeptul dietei crude (Video în rusă)

Vom menţiona că lucrul foarte nervos şi dificil, precum şi dragostea tradiţională a multor americani pentru fast-food, a dus la problemele cardiace serioase. Ca urmare, în 2008 şi 2010, fostul preşedinte a suferit două operaţiuni, care au îmbunătăţit circulaţia sîngelui în inimă.

Într-un interviu recent publicat Bill Clinton a povestit cum el a devenit vegetarian: un rol decisiv a jucat fiica lui Chelsea, care încă în adolescenţă a trecut la produse alimentare de origine vegetală.

Deci Bill Clinton nu consumă carne, produse lactate, ouă şi practic a exclus din meniul său, toate tipurile de uleiuri, inclusiv cele vegetale. Baza dietei acum constituie fasole, legume şi fructe. Şi în fiecare dimineaţă, dlui bea un coctail special din proteine, care îmbogăţeşte organismul şi este făcut din lapte de migdale cu adaosuri de proteine şi fructe. Bill vrea să-şi reducă greutatea lui la 84 de kilograme, anume atît el a cîntărit în adolescenţă.

 

 

Sursa: iaplanet.com