ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Expoziţia „Upakovka/ Upak Italia 2012”
 

 

Expoziţia Internaţională „Upakovka/ Upak Italia 2012” a 20-ea oară va avea loc la Moscova în perioada: 24-27 ianuarie 2012, pe adresa: Kraisnaia Presna "Expocentru". Intrarea pentru vizitatori este gratuită, iar participanţii au nevoie de înregistrare electronică.

În 1976, compania Glahe din Köln a organizat prima expoziţie "Upakovka" la care au participat oamenii interesaţi în îmbunătăţirea ecologiei ţării. În fiecare an, aproximativ 10% din participanţi se schimbă, sunt, în principal, mici producători, dar companiile mari rămân întotdeauna. Şi cu fiecare an, companiile participante la acest eveniment, devin tot mai multe. In cadrul expoziţiei, diverse companii vor discuta planul ecologic comun, care în fiecare an se completează cu puncte noi.

 

Expoziţia „Upakovka/ Upak Italia 2012” 

 

Vizitatorii pot vedea echipament pentru producţia diverselor ambalaje, materialelor de ambalare, echipament de ambalare. Ca întotdeauna, pe prim plan sunt maşini pentru producerea ambalajelor ecologice şi recipientelor ecologice.

Organizatorii expoziţiei: Messe Düsseldorf, directorul general Miriam Russ (Germania), Guvernul de la Moscova, firme italiene ACIGMA şi UCIMA.

Expoziţia va primi un suport informaţional din partea multor publicaţii ruse, cum ar fi revista "Tara şi upakovka”, „Russian Food Market”, on-line va fi promovată de portalul upakovano.ru. Presa străină: revista „PrintWeek / PackagingNews”, August Borg şi multe altele.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru

 

Duminică, 25 decembrie 2011
Vizualizări: 1709

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
240
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
420
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
305
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
429