ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Faceți acest lucru în fiecare zi înainte de somn și veți dormi ca un prunc (VIDEO)

Experții recunosc importanța și avantajele masajului și automasajului picioarelor pentru starea generală a sănătății. Masajul este foarte benefic pentru circulația sangvină, ameliorarea secreției glandelor sudoripare și sebacee, a țesuturilor subcutanate. Schimbul de substanțe în țesuturi se accelerează, se ameliorează fluxul limfei, pielea capătă fermitate și are un aspect mai tînăr și mai sănătos.

Acțiunea asupra mușchilor cu ajutorul masajului contribuie la eliminarea acidului uric și reduce riscul dezvoltării inflamațiilor și gutei, se reduce riscul convulsiilor și durerilor musculare.

Totodată, masajul nu doar stimulează și ușurează digestia, dar și este unul dintre metodele de tratament a multor boli ale sistemului gastrointestinal.

În imagini puteți vedea că fiecare parte a piciorului este legată de un anumit organ și masînd o anumită porțiune de pe picioare veți acționa asupra unui organ.

S-a dovedit că prin masarea unor părți ale picioarelor se pot vindeca diferite boli și se diminuează durerile.

Faceți masajul tălpilor înainte de somn și re recomandă insistent să-l repetați în fiecare zi. El durează doar 5-10 minute.

Dacă suferiți de vreo boală, atunci acest masaj este necesar.

Masînd doar tălpile, puteți exercita o acțiune de vindecare asupra întregului organism.

 

 

Sursa: fithacker.ru

Citiţi de asemenea

1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
7
În iunie 2020, în Naryan-Mar din permafrost s-a dezghețat o corabie antică cu o lungime de aproximativ 10 m. Despre fapt...
605
„Viorica-Cosmetic” lansează în premieră pentru Moldova produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis, care promit un ef...
721