ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Familia britanică este amenuințată cu închisoarea sau expulzarea pentru că trăiește în afara sistemului
 Familia Mason a cumpărat o grădină abandonată și a părăsit casa municipală. Viața independentă a nedumerit autoritățile locale care i-au ordonat să abandoneze proprietatea sau să meargă la inchisoare. Site-ul This Is Devon scrie după cumn urmează:

Familia care trăiește "în afara sistemului" a declarat că a fost amenințată cu închisoarea în cazul în care nu va părăsi propriul  teren în Villande și nu va reveni la viata normală. Stig și Dina Mason au cumparat grădina Maksbirsky atunci când cu doi ani în urmă au primit o moștenire neașteptată și au reușit să pună capăt vieții sărace în locuința municipală din Hartforshire.

Familia Mason a cumparat un teren abandonat de patru acri ( = 1,6 ha ), pe care
l-a transformat într-o moșie complet autonomă, cu o grădină de 400 de metri pătrați, sere pentru cultivarea legumelor și fructelor, găini ouătoare și o livadă pe care Mason au reînvivat prin plantarea a 14 de noi meri de soiuri diferite. Dina a primit o moștenire de la o mătușa care a murit subit, și 47000 de funți au fost cheltuiți pentru cumpărarea terenului și înființarea gospodăriei auxiliare personale, în care nevoile lor de energie sunt acoperite cu sobe pe lemne și panouri solare.

Cuplul are doi băieți în vârstă de 8 și 9 ani și spune că din cauza  faptului că ei s-au mutat în acest loc pentru a lucra pe teren, Consiliul Județean local Mid Devon le alungă de pe pământ, pe motiv că ei încălcă statutul terenurilor cu destinație agricolă.

Venitul curent lui Dina asigură familia cu toate cele necesare în afară de ceea ce ei înșiși cresc, dar nu le ajunge mijloace pentru a deține câinele într-o cușcă  separată.
Cuplul spune că acum ei nu primesc nici o indemnizație de la stat și se tem că, dacă vor renunță la viața "în afara sistemului", pot nimeri printre locatarii casei municipale și va trebui să primească ajutor de la stat pentru a achita locuința și facturile comunale.

Uolington Anna, a cărei familia deține o proprietate în sat timp de 44 de ani, a scris o scrisoare consiliului județean în sprijinul familiei, citând drept exemplu eforturile lor perseverente pentru a revigora "teritoriile rapid degradate". Un alt sătean David Thompson spune că "ei încearcă să trăiască conform deciiziilor Guvernului, având o mare grija pentru mediul înconjurător,  terenul lor este ultima grădină din împrejurimile Villande".

John Clark, șeful departamentului funciar spune că pentru a obține permisiunea de a se reinstala pe terenul agricol, mai întâi este necesar să se dovedească faptul că acolo trebuie cineva să trăiască ca să aibă grijă de animale sau să prelucreze culturile, și în al doilea rând, că această gospodărie poate asigura un venit vital pentru cel puțin un angajat".

 

 

Sursa: allpravda.info

Miercuri, 30 octombrie 2013
Vizualizări: 2275

Citiţi de asemenea

Retailerul britanic ASDA și-a deschis următorul său magazin în formatul "fără ambalaj".Se spune că acesta este cel mai m...
24
Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
582
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
246
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
326