ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Farmacia verde - țelina împotriva tuturor bolilor

1. Alergie.

2 linguri de rădăcini tocate sînt infuzate timp de 2 ore într-un 1 pahar cu apă rece. Beți cîte 1/3 cană de 3 ori pe zi cu  15-20 de minute înainte de mese.

2. Boli inflamatorii ale pielii (furuncule, răni purulente etc.).

Peste o jumătate de cană de frunze se toarnă oțet pînă se umple cana, se adaugă 1/2 linguriță de sare. Se aplică în zonele inflamate.

3. Gastrită.

Peste 30-40 g de rădăcină se toarnă 1 litru de apă clocotită, se infuzează 8 ore. Se bea cîte 2 linguri de 3 ori pe zi înainte de mese.

4. Nevroze, tulburări de somn.

Se consumă suc proaspăt de țelină, cîte 1-2 lingurițe de 3 ori pe zi cu 20 de minute înainte de mese.

5. Osteocondroză, artrită, artroză.

spălați 1 kg de țelină cu frunze și rădăcini, treceți printr-o mașină de tocat carne. Apoi macinați încă 3 lămîi cu coajă. Se amestecă cu țelina și se lasă într-un loc întunecat timp de 7 zile. Stoarceți perfuzia, adăugați 300 g de miere. Puneți-l în frigider. Beți de 3 ori pe zi înainte de mese cîte 1 lingură.

După consumarea a două doze, adică a 2 kilograme de țelină și 6 lămîi, veți uita de analgezice.

6. Cistită, pielonefrită.

Peste 1 linguriță de semințe se toarnă 1 cană de apă, miere după gust. Se amestecă și se bea cîte 2 linguri de 3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de mese.

Sau:

2 lingurițe de semințe se fierb cu 1 cană de apă clocotită, se fierbe o jumătate de oră, se bea cîte 3 linguri de 2-3 ori pe zi.

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 17 septembrie 2021 16:14
Vizualizări: 495

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
142
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
471
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
645
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
528