ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Farmacia verde - țelina împotriva tuturor bolilor

1. Alergie.

2 linguri de rădăcini tocate sînt infuzate timp de 2 ore într-un 1 pahar cu apă rece. Beți cîte 1/3 cană de 3 ori pe zi cu  15-20 de minute înainte de mese.

2. Boli inflamatorii ale pielii (furuncule, răni purulente etc.).

Peste o jumătate de cană de frunze se toarnă oțet pînă se umple cana, se adaugă 1/2 linguriță de sare. Se aplică în zonele inflamate.

3. Gastrită.

Peste 30-40 g de rădăcină se toarnă 1 litru de apă clocotită, se infuzează 8 ore. Se bea cîte 2 linguri de 3 ori pe zi înainte de mese.

4. Nevroze, tulburări de somn.

Se consumă suc proaspăt de țelină, cîte 1-2 lingurițe de 3 ori pe zi cu 20 de minute înainte de mese.

5. Osteocondroză, artrită, artroză.

spălați 1 kg de țelină cu frunze și rădăcini, treceți printr-o mașină de tocat carne. Apoi macinați încă 3 lămîi cu coajă. Se amestecă cu țelina și se lasă într-un loc întunecat timp de 7 zile. Stoarceți perfuzia, adăugați 300 g de miere. Puneți-l în frigider. Beți de 3 ori pe zi înainte de mese cîte 1 lingură.

După consumarea a două doze, adică a 2 kilograme de țelină și 6 lămîi, veți uita de analgezice.

6. Cistită, pielonefrită.

Peste 1 linguriță de semințe se toarnă 1 cană de apă, miere după gust. Se amestecă și se bea cîte 2 linguri de 3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de mese.

Sau:

2 lingurițe de semințe se fierb cu 1 cană de apă clocotită, se fierbe o jumătate de oră, se bea cîte 3 linguri de 2-3 ori pe zi.

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 17 septembrie 2021 16:14
Vizualizări: 949

Citiţi de asemenea

Uau! Jacqueline Berrido Pisano – cea mai frumoasă bunică din lume, conform ediției engleze The Sun. Este uimitor că ac...
81
În Marea Britanie a fost publicat un raport în urma unei anchete de cinci ani privind infectarea a mii de pacienți cu HI...
100
Războiul nu poate fi câștigat cu arme. Dacă dorim să nu avem vărsare de sânge între popoare, trebuie să lucrăm pentru un...
87
Se înalță în mijlocul pădurilor mlăștinoase nesfârșite ale tundrei din nordul Iakutiei.Pe lanțul muntos se află coloane ...
236