ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Farmacia verde - țelina împotriva tuturor bolilor

1. Alergie.

2 linguri de rădăcini tocate sînt infuzate timp de 2 ore într-un 1 pahar cu apă rece. Beți cîte 1/3 cană de 3 ori pe zi cu  15-20 de minute înainte de mese.

2. Boli inflamatorii ale pielii (furuncule, răni purulente etc.).

Peste o jumătate de cană de frunze se toarnă oțet pînă se umple cana, se adaugă 1/2 linguriță de sare. Se aplică în zonele inflamate.

3. Gastrită.

Peste 30-40 g de rădăcină se toarnă 1 litru de apă clocotită, se infuzează 8 ore. Se bea cîte 2 linguri de 3 ori pe zi înainte de mese.

4. Nevroze, tulburări de somn.

Se consumă suc proaspăt de țelină, cîte 1-2 lingurițe de 3 ori pe zi cu 20 de minute înainte de mese.

5. Osteocondroză, artrită, artroză.

spălați 1 kg de țelină cu frunze și rădăcini, treceți printr-o mașină de tocat carne. Apoi macinați încă 3 lămîi cu coajă. Se amestecă cu țelina și se lasă într-un loc întunecat timp de 7 zile. Stoarceți perfuzia, adăugați 300 g de miere. Puneți-l în frigider. Beți de 3 ori pe zi înainte de mese cîte 1 lingură.

După consumarea a două doze, adică a 2 kilograme de țelină și 6 lămîi, veți uita de analgezice.

6. Cistită, pielonefrită.

Peste 1 linguriță de semințe se toarnă 1 cană de apă, miere după gust. Se amestecă și se bea cîte 2 linguri de 3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de mese.

Sau:

2 lingurițe de semințe se fierb cu 1 cană de apă clocotită, se fierbe o jumătate de oră, se bea cîte 3 linguri de 2-3 ori pe zi.

Vineri, 17 septembrie 2021
Vizualizări: 298

Citiţi de asemenea

25 de specii de păsări care sunt întâlnite în Republica Moldova au fost incluse în raportul „Lista Roșie Europeană a Păs...
11
La începutul iernii, un voluntar din Anapa a găsit în pădure șase cățeluși abandonați. Lîngă ei era o pisică, care înc...
157
Găsirea unui job în condiții de pandemie nu este o misiune ușoară. Criza care a debutat în 2020 a afectat în egală măsur...
55
    Un an fără pantaloni: anul de minuni și experiențe noi!   Un an în urmă am aruncat ultimii...
8742