ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Fericirea copilului este în mâinile părinţilorFericirea copilului este în mâinile părinţilor

 

 

 

Dorinţa firească a părinţilor este fericirea copiilor. Părinţii se gândesc foarte mult la succesele copiilor, în special, la nivelul social. Şi prin urmare greşelile copiilor sunt luate la inimă. Unii părinţi visează să realizeze în copil visurile neîmplinite şi insistă ca copilul să primească studii pe care cândva nu a obţinut mama, sau le impun acele înclinaţii, pe care copilul nu are, în comparaţie cu tata.

Psihologii sfătuiesc ca copilul să fie tratat aşa cum este din născare. Nu înaintaţi cerinţe prea mari, de exemplu, ca copilul la un an şi jumătate să recită multe versuri. Pentru a obţine ceva, ar trebui să ajutaţi copilul dvs. Si cel mai important este să ajutaţi copilului să crească.

În procesul de creştere un copil nu ar trebui să aibă sentimente de a fi pierdut. Nu trebuie să respingeţi un copil, care întreabă pentru a suta oară: "De ce?". Cu ajutorul dvs. copilul trebuie să cunoaşte lumea din jurul nostru, să înveţe să comunice cu semenii şi adulţii.

Permanent ar trebui să curmaţi de la rădăcină capriciile copilului dvs. În caz contrar, educaţia poate să se dezvolte după schema următoare: părinţii de fiecare dată cumpără o jucărie nouă şi cu vârstă jucăriile numai cresc în valoare, iar copilul după cumpărare o perioadă scurtă de timp se va purta corect, până la următorul capriciu.

Din frageda copilărie copilul însuşeşte mai multe obiceiuri proaste. De exemplu, un regim alimentar nesănătos. Majoritatea părinţilor, în mod inevitabil, sunt confruntaţi cu problema în cauză. Cumpărând chips-uri, pesmeţi săraţi, etc., gândiţi-vă la consecinţele unei astfel de alimentaţii.

O problemă la fel de importantă este însuşirea de copilul dvs. a sentimentului de timp. Pentru a evita dificultăţile, familia trebuie să aibă un program intern şi să-l urmeze strict pentru ca la copil să se dezvolte un sentiment de timp.

Unii părinţi sunt nevoiţi să încredinţeze educaţia copilului lor oamenilor străini - bone şi guvernante. Comunicarea cu oamenii străini provoacă adesea nesiguranţă şi frică la copii. Intrusul nu va da dragoste, pe care ar putea oferi unui copil părinţii lui.

Copilul simtă când părinţii sunt în conflict. Şi aceasta este literalmente scris pe faţa lui. Copilul retrăieşte, pentru că vă iubeşte! Cel mai bun lucru pe care îl puteţi face, este să creaţi armonie şi căldură în cadrul familiei.
Părinţii ,învăţaţi să faceţi copiii dvs. fericiţi! Când copilul este fericit, sunt fericiţi şi mama lui şi tatăl!

 

 

Sursa: maximka.kiev.ua

 

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 07 decembrie 2011 9:31
Vizualizări: 3124

Citiţi de asemenea

Oare într-adevăr prin activitatea sa vitală omul influențează atît de mult planeta, încît este capabil să-i schimbe cicl...
99
Astăzi problemele climatice alarmează întreaga planetă. Se schimbă clima, temperaturile cresc întruna și asta amenință î...
94
Întîmpinarea Anului Nou în așezarea ecologică Sceastlivoe schastlivoe.com este întotdeauna un eveniment frumos de mai mu...
93
Petrecerea Vechiul An în așezarea ecologică Sceastlivoe schastlivoe.com, s-a desfășurat ca întotdeauna distractiv și int...
78