--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ferma organică a lui Sting
 

 

Starul rock Sting timp de 15 ani deţine o fermă în Toscana, Italia. Împreună cu soţia sa, Trudie Styler, el a achiziţionat Tenuta il Palagio în 1997. În incinta teatrului din oraşul Toscana cîntăreţul de 57 de ani a relatat despre viaţa lui şi implicarea în procesul de producţie ecologic.

Ferma lui Sting este organică la 100%. Ocupîndu-se de economie naturală, cîntăreţul încearcă să existe într-un mediu înconjurător sănătos. Toată viaţa dlui este implicat în proiecte ecologice, care au ca scop de a face lumea noastră mai curată şi mai bună.

 

Ferma organică a lui Sting 

 

În gospodăria de fermier al lui Sting, situată în imediata apropiere de rîului Figlain Valdarno, cu o suprafaţă de 300 de hectare, se produce un ulei de măsline de prim-clasă, miere de salcîm şi de castan, gemuri, se cultivă fructe şi legume. Bucătarul celebrităţii foloseşte pentru gătit numai produse din grădina proprie sau dintr-o pădure din apropiere. Astfel de alimente, în conformitate cu Sting, sunt mult mai gustoase şi sănătoase.

O grădină de măsline de lux este locul preferat al muzicianului rock şi al familiei lui. Colectarea măslinelor este utilă pentru sănătate, - consideră muzicianul. Produsele ecologice proprii de marcă "Harrods" se vînd în magazinul propriu şi on-line. În scurt timp energicul Sting intenţionează să se ocupe de producerea vinului roşu natural. Dealurile toscane sunt un loc ideal pentru creşterea strugurilor de calitate, precum şi altor fructe şi legume pentru bucuria sufletului.

Muzicianul rock şi-a anunţat intenţia de a direcţiona un anumit procent din veniturile din vînzările vinului şi altor produse alimentare pentru soluţionarea problemelor ecologice. Soţii cooperează cu compania britanică "Soil Association", care promovează producţia ecologică în Regatul Unit al Marii Britanii. Iar în 1989 ei au creat Fondul ecologic pentru apărarea pădurilor, fiind îngrijoraţi de salvgardarea pădurilor tropicale din America de Sud.

În afară de pămîntul din Italia, cuplul stelar are o moşie în Marea Britanie, Lake House, în apropierea celebrului Stonehenge. Aici soţii, de asemenea, sunt implicaţi în producţia ecologică. Trudie Styler produce gemuri şi chutneys (condimente indiene dulce-acrişoare din fructe şi legume) din produsele ecologice sub marcă de „Lake House Organics”.

Avînd grijă de sănătatea sa şi de mediul înconjurător, familia lui Sting se simte fericită în armonie cu natura.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru

 

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 27 decembrie 2011 14:00
Vizualizări: 4248

Citiţi de asemenea

„Ei bine, a dispărut burta sau a rămas?”A fost prima întrebare pe care mi-a pus-o cea mai bună prietenă când am sunat-o ...
81
Una dintre cele mai înalte statui ale lui Buddha de pe Pământ și, timp de mai mult de un mileniu, cea mai înaltă lucrare...
92
Am mers să arunc gunoiul și am văzut pe zăpadă jumătate de pâine. Am ridicat-o, dar pâinea era uscată și semăna mai mult...
93
Tatăl nu este o sperietoare în familie, el nu este o forță cu care să sperie și să intimideze copiii. Tatăl este mândria...
90