ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Folosim această otravă în fiecare zi, opriți-vă pînă nu este prea tîrziu

Ar trebui să-l evitați cu orice preț!

Cu acest articol, am dori să vă avertizăm despre cele mai dăunătoare ingrediente pe care le folosiți în fiecare zi și utilizarea lor pe termen lung poate duce la consecințe grave asupra sănătății!

Mîncarea noastră conțin un ”ucigaș” incredibil de periculos, glutamatul monosodic E621, care este un supliment alimentar folosit pentru a înlocui sarea, precum și pentru a îmbunătăți gustul.

Este un ingredient comun în mîncarea gătită în restaurante. Consumul acestuia duce la obezitate, supra-alimentare și creșterea poftei de mîncare.

El acționează ca un drog, stimulează celulele creierului, intră în sînge și creier și provoacă o schimbare a genelor responsabile de simțul gustului.

Aceast component face parte din toate tipurile de salam, chipsuri, cîrnați, hot-doguri, supe gata preparate, bere și multe altele. Doza sigură este de 1,5 grame pe zi pentru un adult și mai mică de ½ grame pentru copii.

Pînă în prezent, 200 mii tone de acest supliment sînt folosite anual, iar supradozajul său este cunoscut sub numele de "sindromul restaurantului chinezesc". Are numeroase efecte adverse, cum ar fi greață, dureri toracice, migrene, somnolență, amețeli, tulburări vizuale, dezechilibre hormonale, slăbiciune și multe altele.

Această substanță a fost descoperită în 1907 de Ikeda Kikunae, care a experimentat și a descoperit că acest ingredient schimbă gustul alimentelor. În plus, el schimbă și gustul, și aroma fast-food-urilor și alimentelor congelate.

Cu toate acestea, acest ingredient este, probabil, principalul vinovat al dorinței noastre de neoprit pentru dulciuri, conserve, chipsuri, carne prelucrată și multe altele. În plus, el crează dependență, de aceea adesea folosit de producătorii mari de alimente pentru a crește vînzările produselor lor.

Ei vor beneficia în urma utilizării E621, deoarece reduc costurile de producție și oferă cel mai bun gust alimentelor de proastă calitate. Astfel, utilizarea condimentelor naturale este complet sigură și utilă pentru dvs.

Sfatul nostru pentru dvs., cînd veți dori să cumpărați produse alimentare încă o dată, asigurați-vă că conținutul acestei substanțe nu este indicat pe ambalaj.

Marţi, 11 iunie 2019
Vizualizări: 1017

Citiţi de asemenea

Președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Vas...
19
Ayurveda învață metode foarte exacte de detectare a unui proces dureros înainte de apariția oricăror semne externe ale b...
31
Iahtul electric SolarImpact cu o lungime de 24 m este un concept creat pentru a fi drept primul iaht oceanic de acest ge...
27
Președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului Municipal Chișinău, Vasile Chirt...
43