ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

FORMAREA SPIRITULUI COPILULUI NENĂSCUT DE CĂTRE TATĂ
Revenind pe Pămînt, sufletul trebuie să primească o anumită cantitate de spirit. Spiritul porneşte sau este format de către tată. Acest lucru este necesar pentru a obţine energiile acestui timp.

 

 

Sufletul - este ce eşti tu însuţi, este partea ta psiho-emotivă a eternităţii vieții. Acest nod energetic, care nu moare niciodată, dacă trăieşte în conformitate cu regulile dumnezeieşti.

Spiritul - este caracterul, voința, aspirația, împlinirea destinului hărăzit ţie. Fără această energie, omul nu va putea face nimic pentru a se mişca spre obiectivul ce şi l-a propus. Sufletul nu poate face nimic de unul singur, precum nici spiritul de unul singur nu poate face nimic. Sufletul, fortificat de duh, devine viabil și poate să înfrunte orice, să fie blînd, nemilos. Aceasta este - energie care poate trăi practic în orice condiții și nu numai să trăiască, ci să şi acționeze.

Spiritul - este ceea ce se formează, atunci cînd sufletul trăiește încă în mamă. Aşa cum se va forma spiritul, astfel va trăi sufletul, adică omul, care se va naște. De spirit depinde în mod direct viaţa omului, faptele, viziunile, aspirațiile lui.

Sufletul, încarnîndu-se, se eliberează de energiile spiritului, de aceea trebuie să-şi formeze altele noi. Iar acest lucru îl face de regulă tata şi acest lucru e corect, pentru că în diferite epoci energiile sînt şi ele diverse.

Spiritul se formează pentru viaţa curentă dată a omului.
Tatăl copilului posedă energiile care dăinuie pe Pămînt acum (relațiile dintre oameni, obiceiurile, caracterele). Prin sine tatăl poate transmite energiile lui, spiritul lui copilului, dacă se află alături de soția lui însărcinată.

Părinții ar trebui să ia aminte, că ei sînt deja trei, nu doi, să vorbească cu copilul, să nu manifeste agresivitate față de cineva etc.

De la bărbatul-tată trebuie să vină o energie sănătoasă, puternică, încrezută a unei viţei pline de bucurii şi fericire, bunătatea acelei lumi, în care trăiesc părinții. Anume de la tată, pentru că numai tatăl poate modela spiritul, în timp ce mama creşte, formează corpul.

De tată, depinde viitorul caracter al copilului, bunătatea sau agresivitatea lui. Tatăl formează acele energii, care vor face distincţia între om şi animal. Cu cît e mai ridicat nivelul inteligenţei tatălui, cu atît el este mai aproape de Dumnezeu, cu atît mai ridicat e şi nivelul spiritual și calitățile spirituale ale copilului lui.

Dacă bărbatul sădeşte copaci, crește flori și le doreşte sănătate şi tot binele oamenilor, atunci copii vor fi asemenea lui, în ei se vor forma obiective similare la nivel emoţional, adică spiritul.


În cazul în care tatăl este un om avar, comite adulter, este îngîmfat, cinic, mincinos, aceleaşi calităţi le vom regăsi şi în copiii lui.Indiferent de cît de pură n-ar fi mama, totuşi copiii vor fi mai mult ca tatăl lor.

Dacă tatăl va spune pur şi simplu cum vrea să-şi vadă pe viitor copilul, nu va funcționa. Spiritul se formează din atitudinea pe care o are tatăl faţă de soţia lui, familia lui și întreg Neamul, prin atitudinea lui faţă de mediul înconjurător. Toate acestea vor putea fi observate în conversația tatălui cu mama. Dragostea reciprocă ce şi-o poartă părinții, dar şi faţă de bebeluşul lor, care se află în burtică, va forma anume un astfel de spirit: blînd, bun, sincer, îndreptat către energia Dragostei ca spre cea mai importantă energie pentru construirea propriei vieți fericite.

Dacă însă părinții vor vorbi doar și vor trăi doar cu vorbe - cum să vîndă mai multă marfă de vreun fel contra unei sume mai mari de bani, cum să amăgească pe cineva, cum să devină mai bogaţi financiar, chiar dacă acești părinți se iubesc reciproc, în acest caz, se va forma un spirit uman rece, cinic, capabil să mintă și dînsul va privi energia Dragostei, ca pe ceva adiţional, iar cel mai important lucru în viața lui va fi prosperitatea materială.

Acești copii crescînd, treptat iau calea spre auto-îndestularea materială, le place genul acesta de viaţă, ei vor căuta în toate beneficiile pentru activitățile sale, iar să-şi cheltuiască timpul pentru a planta flori pentru a le privi doar, ei nu nu-şi vor sacrifica nicidecum timpul, pentru că nu este productiv. Iar dacă le vor planta, apoi doar pentru vînzare, deoarece aceasta le va aduce profit.

Spiritul viitorului copil se formează în mare parte de la tată – optzeci la sută, iar uneori, chiar nouăzeci. Și acesta este rolul bărbatului ‒ unui creator adevărat, care insuflă omului Dumnezeirea, adică gîndul divin. Acel care investește calcule şi profituri, acela formează energia distrugătoare, iar aceasta nu vine de la Dumnezeu. Orice bărbat străin poate modela spiritul copilului. Toți bărbaţii din jurul femeii însărcinate, îi formează spiritul și-i insuflă ceva de la ei.

Dacă în preajma femeii însărcinate nu este nici un bărbat, atunci spiritul nu se formează deloc, acesta este creat de mediul, în care locuiește mama lui. O astfel de formare este slabă și o asemenea persoană nu are opinia sa, se foloseşte de ce e străin, se supune uşor, din contul acesta i se şi oferă şansa de a trai.


Gîndul femeii, amintirile despre bărbat şi bărbaţi, de asemenea, vor modela spiritul copilului.

Toate sentimentele, aspirațiile se transmit copilul sub formă de energie. Poţi regla emoţiile tale (furie, agresivitate, resentimente). Cîntaţi cîntece despre fericire, pline de optimism.

 

 

 

Sursa: vk.com

 

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 01 mai 2013 12:28
Vizualizări: 7048

Citiţi de asemenea

Mediul înconjurător poluat, lipsa activităților fizice, situațiile de stres permanent, provocate de evenimentele care au...
73
Sezonul estival a început anul acesta mai devreme datorită primăverii neobișnuit de calde. Toate destinațiile de vacanță...
128
Mass-media, „canalele de divertisment”, blogurile imorale și stupide distrug oamenii spiritual, transformându-i treptat ...
98
Acesta este un loc uimitor, unde formele ciudate ale stâncilor stârnesc imaginația cercetătorilor. Cubul are o înălțime ...
78