Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2014/06/yes_organic.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Forum YES! Organic-2014
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Forum YES! Organic-2014
Forum YES! Organic-2014 este unul dintre evenimentele cheie ale industriei  produselor organice din Europa de Est care va avea loc pe 11 iulie la Kiev.

Noua etapă de formare geopolitică cu care se confruntă în prezent Ucraina a forțat țara să răspundă la o serie de provocări în domeniul economic. Procesul de integrare al Ucrainei în UE necesită de la economia națională o dezvoltare durabilă a segmentelor active care contribuie la o creștere a prezenței ucrainene pe piețele europene, precum și o funcționare a piețelor locale conform standardelor europene.

Pe 26-27 martie 2014 la Moscova, în principala universitate din țară, Universitatea M.V. Lomonosov, a avut loc Forumul Economic 2014 "Viitorul Rusiei nebazat pe materie primă".
Rezultatele Mesei rotunde pe tema moșiilor de familie organizate în cadrul Forumului Economic din Moscova (26-27 martie 2014, USM).

Una dintre ramurile cu cea mai rapidă creștere în Ucraina de astăzi este industria produselor organice. Ucraina este unul dintre furnizorii-cheie ai produselor agricole organice pe piața europeană. În conformitate cu previziunile optimiste ale analiștilor din industrie, peste 3-4 ani Ucraina va intra în grupul celor cinci cei mai mari furnizori de produse organice la nivel mondial.

De asemenea, se formează în mod activ piața internă ucraineană a produselor organice. În special, în segmentul de retail al produselor organice din sortimentul  general al mărfurilor vândute cota organicilor este în creștere rapidă. Conform previziunilor Centrului de Afaceri Inovatoare IBCentre, în 2016 pe rafturile supermarketurilor ucrainene produsele ecologice vor ocupa cel puțin 15% din toate bunurile. Astăzi cifra constituie în medie 2%.

Participanții de pe piață așteaptă că principalul impuls pentru dezvoltarea acestui segment al industriei va fi crearea unui cadru legislativ eficient, care va permite de a forma un model transparent de certificare și de control al calității de astfel de produse: în 2014 intră în vigoare Legea "Cu privire la producția și cifra de afaceri a produselor agricole organice și materii prime". De asemenea, la o dezvoltare activă ar trebui să contribuie și creșterea rapidă a cererii pentru produse organice în țările UE. În special, participanții de pe piață speră că în 2014 cererea pentru astfel de produse în UE va crește cu 50-60% față de 2013.
Împreună cu segmentul alimentelor ecologice din Ucraina se dezvoltă în mod activ și promovarea mărfurilor organice – produselor cosmetice, produselor de curățare, îmbrăcăminte, etc. În 2014 acest segment ar putea crește cu 40 de milioane de euro până la 60 de milioane de euro.
Noilor oportunități de afaceri în segmentul produselor organice, inclusiv pe piețele externe, instrumentelor eficiente de marketing pentru a promova produse din acest domeniu, precum și a produce mărfuri organice, sunt dedicate evenimentele principale de ramură din acest an - Conferința și Expoziția Forum YES! Organic-2014, care va avea loc pe 11 iulie 2014 de la Kiev, la Congres Centru Olimpic. Participanții la Forum vor fi producători, comercianți, inclusiv  comercianții cu amănuntul, companii de consultanță în acest segment, precum și specialiști ai agențiilor guvernamentale de resort din Ucraina, Germania, Polonia, Republica Cehă, Italia, Spania, Macedonia, Turcia, Grecia, Kazahstan, Republica Moldova.
Pentru informații detaliate, va rugam să vizitați site-ul nostru http://www.yes-organic.com/ sau contactați  organizatorul.

Informații cu privire la parteneriat și acreditarea mass-media:
Yulia Kozlova
+38 063 762 00 07
july.kozlova @ ibcentre.org

Luni, 30 iunie 2014
Vizualizări: 1321

Новости наших партнеров

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
27
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
175
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
29
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
117