ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Frumusețea în viața omului modern (Video)

Cum frumusețea salvează omenirea modernă am aflat astăzi în studioul nostru de la Vselena – autoarea proiectului „Noua concepție a frumuseții”. Ea ne-a povestit despre ”odrasla” sa și cum a ajuns să pună accentul pe frumusețe.

Vselena și-a împărtășit experiența din realizarea proiectului, observațiile asupra vieții omului modern, răspunzînd la întrebările noastre și creînd o atmosferă inexprimabilă de frumusețe și splendoare în vizită la ecology.md.

Frumusețea în suflet, frumusețea spațiului, formele și liniile, viziunea și receptivitatea, atitudinea și transformarea frumuseții – acesta nu este întregul spectru al fenomenelor descoperite de Vselena. Mulțumim oaspetelui nostru minunat și dorim să continuăm relațiile cu ea.

Vselena se poziționează drept un maestru al frumuseții și fericirii, ea elaborează stiluri și imagini individuale pentru femei. Ea este și antrenoare, specialist în crearea relațiilor fericite și în definirea cauzei vieții. La intersecția dintre psihologie și estetică, activitățile ei sînt strîns legate în primul rînd cu chipuri de femei, iar pseudonimul îi caracterizează linia fină de abordare a problemelor dificile de autodeterminare.

La sfîrșitul conversației noastre, Vselena a îndemnat publicul să se gîndească la rolul pe care frumusețea îl joacă în viața lor. Vselena ne-a trezit interesul într-atît, încît am decis să facem un alt videoclip cu ea pe tema feminității. Deci, în ajunul sărbătorii femeilor, vom avea despre ce vorbi și ce împărtăși cu jumătatea feminină a umanității. Între timp, vă invităm să vizionați "frumusețea" noastră.

 

Citiţi de asemenea

Puteți să o încercați în caz de angină, precum și să o beți doar pentru prefilaxie...Pentru a prepara tinctura de ghim...
253
Copacii de măslin de 6.000 de ani din Bhopal, Liban, sînt cei mai vechi măslini din lume...
231
Viorica Cosmetic s-a alaturat campaniei naționale de prevenire a cancerului de col uterin “Păstrează sănătatea. Fă testu...
334
Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
857