Generator eolian mobil de la UPRISE Energy. SUA (+Video)

/ Vizionări: 5062

E bine că energia verde nu este statică. Ea oferă planetei noastre o șansă la o existență lungă și prosperă. Tehnologiile ecologice devin tot mai compacte și prin urmare, mai potrivite pentru diferite regiuni, chiar şi cele îndepărtate. Un exemplu în acest sens este generatorul eolian mobil cu o capacitate de 50 de kilowați-ore, proiectat de firma californiană UPRISE Energy.

 

Мобильный ветрогенератор от UPRISE Energy. США (+Видео) 

 

Generatorul eolian pliabil este conceput ca o remorcă, care se potriveşte într-un container de transport standard. Turbina eoliană este optimizată pentru viteza scăzută a vîntului. La o viteză a vîntului de aproximativ 19 kilometri pe oră instalaţia poate furniza energie, care va fi suficientă pentru nevoile a 15 case. La o viteză a vântului de aproximativ 32 kilometri pe oră electricitatea va ajunge deja, pentru 70 de case.

 

Мобильный ветрогенератор от UPRISE Energy. США (+Видео) 

 

Sistemele speciale reacționează la creșterea excesivă a vîntului şi generatorul eolian în mod automat se pliază. Datorită acestui fapt sunt evitate deteriorările. Turbina eoliană poate fi pusă în funcțiune de un singur om în cîteva ore. Instalaţia va fi perfectă pentru așezările izolate, tabere cu corturi, precum şi evenimentele sportive și culturale.

 

 

 

 

Sursa: arhinovosti.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137