ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Germanii îl numeau Zeu
 

Până în ziua de azi, Porfirii Ivanov continuă să rămână o persoană de mister. Unii îl numesc păgân, alții - un vindecator din popor. Cineva îl venerează ca pe un idol sau un cumir. Sunt și cei care-l cred eretic sau nebun. Renumitul scriitor și mistic, binecuvântatul Ioan susține că Porfirii este unsul lui Dumnezeu, vestitor al unei umanități noi, venit din Hyperborea. Persoana precum Porfirii vine pe pământ cu misiunea de a arăta lumii că omul are un potențial spiritual inepuizabil, de care nici măcar nu-și dă seama un om de rând.

Porfirii a reușit să depășească stereotipurile gândirii umane. El a restaurat arhetipul Omului-Zeu. La exterior el arăta ca un om obișnuit, dar pe plan intern a lansat un potențial divin, ascuns de oamenii obișnuiți.

La această stare interioară au ajuns oameni care au trăit pe vremea Atlantidei și Hyperboreii. Trăiau parcă într-o altă dimensiune, într-o altă lume, cu alte reguli și legi. Multe din procesele fiziologice ale corpului (precum boala, durerea, moartea) pentru aceștea aveau un sens și o menire surprinzătoare.
Nu întâmplător Porfirii susținea că omul posedă corpuri subtile nemuritoare și formații nepieritoare. În acestea e posibil să trăiască pe pământ mii de ani, nefiind supus bolilor, pentru o perioadă lungă să supraviețuiască sub apă, să se afle concomitent în diferite locuri, să admire cerul și să coboare în sfera subterană.

El a atins o armonie perfectă cu natura. Cerul i-a deschis intrările sale misterioase în lumea de elementali. Puterea divină a aerului, apei și pământul îl susțineau mereu.

Unicitatea lui Porfirii e în aceea, că el inspira persoana spre perfecțiune fără a utiliza imagini și simboluri religioase. Un lucru este sigur: el invoca la o naștere nouă, perfectă, îndemna oamenii să devină puri, iubitori și mărinimoși.

Порфирий Иванов

Miercuri, 25 februarie 2015
Vizualizări: 1817

Citiţi de asemenea

Încă nu demult nici măcar nu auzisem de acest cuvînt - "microplastic". Și astăzi nu scrie despre el doar cel leneș.Desch...
61
Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente d...
0
Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
107
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
151