ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ghivece de flori inedite pentru gradina ta (+Foto)

Iata o idee isteata si in acelasi timp ecologica: „recicleaza” incaltamintea veche oferindu-i o alta utilizare, cum ar fi ghivece simpatice pentru florile din gradina.

Exista oameni strangatori din fire, acei oameni care se despart cu greu de lucrurile din casa sau de cele personale, chiar daca vorbim de incaltaminte, iar aceasta idee este mai mult decat binevenita in randul lor.

Transformarea pantofilor, cizmelor sau a papucilor de casa in ghivece reprezinta o varianta ideala atat pentru o gradina mica unde florile sau plantele sunt si ele de mici dimensiuni, cat si in situatia in care nu aveti un buget alocat pentru aceste accesorii la momentul respectiv.

Cizmele sunt preferatele noastre, insa si tenisii, adidasii sau chiar pantofii cu toc se descurca minunat in rolul de ghiveci. In functie de marimea si adancimea incaltamintei alegeti si florile pe care doriti sa le plantati. De exemplu, cizmele se preteaza pentru plante curgatoare, in timp ce adidasii, chiar si de copii, reprezinta un mediu placut si practic pentru plantele suculente.

De asemenea, acest tip de ghiveci este practic si flexibil, poate fi asezat direct pe iarba, de-a lungul unei alei pavate sau chiar agatat de gard sau de peretele exterior al casei. Oricum ar fi, va atrage cu siguranta atentia tuturor.

 

Sursa: blog.blitz-imobiliare.ro

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 10 mai 2016 15:00
Vizualizări: 5721

Citiţi de asemenea

    Secolul XX a trecut sub lozinca: "Noi nu putem aştepta favoruri de la natură. Scopul nostru este de a le l...
8477
"Dacă sînteți în depresie, înseamnă trăiți cu trecutul. Dacă sînteți îngrijorat, înseamnă că trăiți cu viitorul. Dacă sî...
335
Fundația pentru Dezvoltare Ecologică ECODAVA din Republica Moldova a realizat o acțiune ecologică în preajma lacului din...
335
Cosmoprof Worldwide Bologna este una dintre cele mai mari expoziții B2B dedicate industriei frumuseții, în cadrul căreia...
667