ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ghivece de flori inedite pentru gradina ta (+Foto)

Iata o idee isteata si in acelasi timp ecologica: „recicleaza” incaltamintea veche oferindu-i o alta utilizare, cum ar fi ghivece simpatice pentru florile din gradina.

Exista oameni strangatori din fire, acei oameni care se despart cu greu de lucrurile din casa sau de cele personale, chiar daca vorbim de incaltaminte, iar aceasta idee este mai mult decat binevenita in randul lor.

Transformarea pantofilor, cizmelor sau a papucilor de casa in ghivece reprezinta o varianta ideala atat pentru o gradina mica unde florile sau plantele sunt si ele de mici dimensiuni, cat si in situatia in care nu aveti un buget alocat pentru aceste accesorii la momentul respectiv.

Cizmele sunt preferatele noastre, insa si tenisii, adidasii sau chiar pantofii cu toc se descurca minunat in rolul de ghiveci. In functie de marimea si adancimea incaltamintei alegeti si florile pe care doriti sa le plantati. De exemplu, cizmele se preteaza pentru plante curgatoare, in timp ce adidasii, chiar si de copii, reprezinta un mediu placut si practic pentru plantele suculente.

De asemenea, acest tip de ghiveci este practic si flexibil, poate fi asezat direct pe iarba, de-a lungul unei alei pavate sau chiar agatat de gard sau de peretele exterior al casei. Oricum ar fi, va atrage cu siguranta atentia tuturor.

 

Sursa: blog.blitz-imobiliare.ro

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 10 mai 2016 15:00
Vizualizări: 5872

Citiţi de asemenea

În 2007 am cumpărat teren extravilan. Am decis să nu cumpărăm un vagon de construcție, ci să construim o casă de vară ...
446
Potrivit cercetătorilor, ea este mult mai veche decît piramidele egiptene. De asemenea, oamenii de știință au aflat ...
454
El a căzut la fund, pierzînd totul în viață...Nu și-a pierdut doar sufletul și dragostea pentru muzică......
640
Insula plutitoare din Argentina este un fenomen natural unic care a provocat o mulțime de controverse. Experții nu pot g...
317