--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Guvernul filipinez a luat decizia de a transfera complet țara pe energie din surse regenerabile în următorii 10 ani
 

Dezvoltând harta energetică a drumurilor, Comisia pentru schimbările climatice va analiza potențialul surselor alternative de energie: în primul rând, al soarelui și vântului pentru diferite zone ale arhipelagului, în scop de a concepe mai clar trecerea la energia regenerabilă.

 

Reprezentantul Comisiei, Heherson Alvarez a remarcat că ţara Filipine de azi este serios preocupată de încălzirea globală:"Ţară începe să planifice distanţarea de la hidrocarburi spre sursele de energie regenerabilă",- a menţionat dlui și a adăugat că pentru a crea un sistem energetic durabil va trebui organizată o conlucrare a instituțiilor publice și private cu organele financiare internaționale.

"Această țară are toate oportunităţile pentru a demonstra lumii cum în secolul XXI ar putea arăta o planificare energetică corectă, - a spus Alexander Okx. - Fiecare țară din lume are o predispoziție pentru un anumit tip de sursă regenerabilă, dar în Filipine acestea sunt prezente toate în acelaşi timp, pe un picior de egalitate cu resursele umane, know-how și dorința autorităților de a reduce la maxim emisiile în mediul înconjurător".

 

Foto: ATN Philippines Solar Energy Group Inc.

 

Правительство Филиппин приняли решение полностью перевести страну на возобновляемые источники энергии

Правительство Филиппин приняли решение полностью перевести страну на возобновляемые источники энергии

 

 

Sursa: vk.com

 

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 21 septembrie 2013 9:45
Vizualizări: 1904

Citiţi de asemenea

Încă în uz astăzi, în Anglia....
179
 Recent am povestit aceste povești unei prietene și am decis să le scriu acum. Copiii sunt profesorii noștri, nu mă...
128
Descoperiți proprietățile uimitoare ale semințelor de măr cu vitamina B17, capabile să distrugă bolile ca prin magie. Mă...
289
"Suntem Creatorii, Domnul ne călăuzește, iar noi îl simțim prin Conștiință, aceasta este Domnul în noi, mergi cu Conștii...
167