Hrișca - planta tămăduitoare
Cinci fapte interesante:
1. După conținutul de aminoacizi esențiali și proteine hrișca se apropie de produse de origine animală și de aceea este considerată un substitut pentru carne. În același timp hrișca se digerează mult mai ușor decât carnea.
2. Hrișca stabilizează nivelul de zahăr din sânge. După ce consumi hrișca, nivelul de zahăr se ridică încet, și nu brusc, ca atunci când consumi alte produse care conțin carbohidrați.
3. Crupele de hrișcă sunt bogate în acid folic, care contribuie la creșterea generală a rezistenței organismului la factorii nocivi din mediul exterior.
4. Hrișca este un produs ecologic. Este, probabil, singura plantă pe care nu a putut-o să modifice genetic. Hrișca nu conține nici un fel de nitrați, pesticide și erbicide. Această plantă pur și simplu nu are nevoie de substanțe chimice. Crește și se dezvoltă bine și fără îngrășăminte, și se descurcă cu buruiene și insecte dăunătoare fără nici un ajutor.
5. Una dintre cele mai importante proprietăți ale sale este protecția organismului de cancer. Datorită flavonoidelor pe care le conține, hrișca previne creșterea tumorilor. În afară de proprietățile anti-cancer, consumul de hrișcă reduce riscul trombozei, contribuie la curățarea vaselor de sânge de colesterol "nociv" și previne dezvoltarea bolilor cardiovasculare.
Consumați hrișca, domnilor și doamnelor. În ziua de azi acest produs este unul dintre cele mai bune!!!!