--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Hub 01: Cămin belgian energetic eficient pentru studenți
Proiectul ecologic realizat de grupul arhitectural dmvaArchitecten a venit pe gustul studenţilor unei dintre instituţiile de învăţământ din Flandra (Belgia). Eco-pensiunea modulară acum servește ca o casă și adăpost pentru câţiva zeci de studenţi belgieni.

 

Hub 01: энергоэффективное общежитие для бельгийских студентов

 

Conceptul Hub 01 reprezintă mai multe case module, fiecare dintre ele constă dintr-o camera (celulă). Toate modulele sunt unite prin terminalul central cu o bucătărie, o baie și o sală comună. Unele dintre case sunt acoperite cu vegetație și energia electrică este de origine solară - pe acoperișul terminalului central sunt instalate panouri fotovoltaice.

 

Hub 01: энергоэффективное общежитие для бельгийских студентов

Hub 01: энергоэффективное общежитие для бельгийских студентов

 

Proiectul Hub 01 este o soluţie înțeleaptă, modernă și eficientă atât pentru studenți, cât și pentru stat, deoarece astfel de pensiuni sunt transportabile și energetic eficiente!

 

 

Sursa: rodovid.me

 

ABONAȚI-VĂ
Luni, 29 iulie 2013 17:55
Vizualizări: 2298

Citiţi de asemenea

Locuitorii din comuna Ivancea se confruntă cu o gravă provocare de mediu: o gunoiște provoacă neliniște și revolta în rî...
83
Copilăria fericită, conform viziunii IA... ...
145
„Ei bine, a dispărut burta sau a rămas?”A fost prima întrebare pe care mi-a pus-o cea mai bună prietenă când am sunat-o ...
158