ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Hyperborea — civilizatie dimineaţăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Hyperborea - civilizatie dimineaţă

Câţi ani are omenirea? savanţi moderne au tendinţa de a pune numărul de la 40000 ani - de la apariţia omului de Cro-Magnon de pe Pamant. Acest lucru - intervalul de timp standard alocat istoria umană în educaţional, ştiinţific şi literatură de referinţă. Cu toate acestea, există alte figuri, absolut nu se încadrează în cadrul a administraţiei. 400 mii ani - data se calculează prin istoricilor antici - caldean, egipteană, greacă - şi în Rusia, proiectate Lomonosov fapt. "(, Scara de evenimentele din istoria lumii nu există altul,-fix data de bine, care nu poate găzdui imaginatia de oameni moderne: scrupulos calcule ale astronomilor şi preoţii de istorie antică Maya a omenirii a început în anul 5041738 î.Hr.!)

Literalmente etnonim Hyperboreans înseamnă "cei care locuiesc în Bor (vânt de nord), sau pur şi simplu -" Cei care locuiesc în partea de nord. Raport ei numeroase scriitorii antici. Una dintre cele mai respectate savanţi ale lumii antice - Pliniu cel Bătrân a scris despre modul în care Hyperboreans despre un vechi oameni reali, care locuia lângă Cercul Polar, şi genetic înrudit cu grecii, prin cultul lui Apollo hiperborean. Asta e ceea ce literal spune "Istorie Naturală" (IV, 26): "Pentru cei Ripeyskimi [munţii], pe de cealaltă parte a Aquilonia, oamenii fericiti (dacă puteţi să-l cred), care se numeşte Hyperboreans ajunge la o avansată vârstă foarte, si este renumita pentru legende minunat. Ei cred că există buclele din lume şi limitele extreme de manipulare organisme. Soarele străluceşte acolo timp de şase luni şi este la numai o zi cand soarele este ascuns (de genul asta s-ar gândi "neinformat"), din primăvara anului echinocţiului de toamnă stralucitoare acolo o singură dată în an, la solstiţiul de vară, şi vin numai cu iarna.. Ţara se află în întregime pe soare, cu liniştitor climatice şi lipsită de negative orice vânt case pentru aceste rezidenţii sunt livezi, paduri, cultul zeilor gestionează indivizilor şi societăţii în ansamblu, există necunoscut şi tot felul de conflicte bolii. Moartea vine nu numai din viaţa saţietate.. <...> nu se îndoiască de existenţa acestui popor "

Chiar şi din acest fragment scurt de la "Istorie Naturala" este uşor să se întocmească o imagine clară a Hyperborea. În primul rând - şi în primul rând - a fost plasat în cazul în care soarele nu poate merge pentru mai multe luni. Cu alte cuvinte, putem vorbi doar despre regiunile polare, cele care au fost numite în limba rusă folclor regat de floarea-soarelui. Un alt fapt important: climatice în partea de nord a Eurasia în acele zile a fost destul de diferite. Acest lucru este confirmat de studiu complet recent realizat recent în nordul Scoţiei, de pe agenda internaţională: au arătat că, chiar acum 4000 de ani, climatul la aceasta latitudine a fost comparabilă cu Marea Mediterană, şi aici vodilos număr mare de iubitori de animale de căldură. Cu toate acestea, chiar înainte de oceanografii Rusă, şi paleontologii constatat că, în mileniul 30-15 î.Hr. climatice din zona arctică a fost suficient de moale, şi Oceanul Arctic a fost cald, în ciuda prezenţei a gheţarilor de pe continent. Aproximativ aceleaşi concluzii şi a cadrului cronologică a venit şi canadian cercetătorii americani. Potrivit acestora, în timpul glaciaţie Wisconsin în mijlocul Oceanului Arctic a existat o zona de climat temperat, potrivit pentru o floră şi faună care nu ar putea exista pe polară arctică şi America de Nord.

Dar dovezile principale ale Faptul de netăgăduit climatice situaţia favorabilă sunt migraţia păsărilor anual de Nord - programat genetic de memorie de o patrie cald. dovezi indirecte pentru existenţa în latitudinile nordice ale Dr.avansată civilizaţie gelos poate fi localizată aici structuri masive de piatra de pretutindeni şi alte monumente megalitice (denumit în celebrul Stonehenge din Anglia, Dolmen, Menhirs în alee frantsuzsskoy Bretagne labirinturi de piatră Solovky şi Peninsula Kola).

Salvaţi harta G. Mercator - cel mai celebru cartograf al tuturor timpurilor, care sa bazat pe unele cunoştinţe vechi, în cazul în care Hyperborea descris ca un continent imens cu Arctic munte înalt (Meru) la mijloc.

În ciuda atenţie redusă de istorici, lumea antica au puncte de vedere extinse şi detalii semnificative despre viaţa şi obiceiurile hiperborean. Şi pentru că rădăcinile a şi strânse legături de lungă cu ei merg în indo comune-europene civilizatiei antice, în mod firesc asociate cu Cercul Polar şi marginea "de pământ" - coasta de nord a Eurasia si vechi continent şi cultura insulei. Este aici, ca Eschil a scris : "de la sfârşitul pământului," în deşert sciţi sălbatice "- la ordinele lui Zeus, a fost înlănţuit de o stâncă Prometeu rebel: spre deosebire de interzicere a zeilor, el a dat foc la oameni, a dezvăluit mişcările secret al stele şi trupuri cereşti, a predat arta de a adăugarea de scrisori, pentru agricultură şi înot în conformitate cu vele. Dar teren în cazul în care balaurul stagnat zmeul chinuit Prometeu, pana cand a fost eliberat nu Heracle (primite pentru aceasta epitetul hiperborean) - nu întotdeauna a fost atât de pustiu şi deznădăjduit. Totul arăta diferit atunci când un pic mai devreme aici, pe marginea de spumă pentru a Hyperboreans venit erou celebru din antichitate - Perseu a lupta cu Medusa Gorgon şi a obţine acest sandale înaripate magie, pentru care a fost poreclit, de asemenea, hiperborean.

Aparent, nu fără motiv, mulţi autori antici, inclusiv cea mai mare istoricilor antici recomandam abilităţile de zbor hiperborean, care este, de achiziţie a echipamentelor lor zburătoare. Acestea, însă, nu fără ironie, pentru a le descrie este Lucian. Mai poate fi astfel - pentru locuitorii vechi deţinute de tehnologie din Oceanul Arctic aeronautica? Şi de ce nu? Conservate, deoarece în multe imagini de aeronave probabil - tipul de baloane - inclusiv petroglife de lacul Onega

Arheologii nu încetează să uimească abundenţa de aşa-numitele "obiecte cu aripi", se găseşte o eschimos cimitire permanentă şi atribuită de la distanţă ori mai istoria Arcticii.

Aici este un alt simbol al Hyperborea! Fabricat din fildeş (de la remarcabila conservarea lor), aceste aripi întinse, nu amestec în orice directoare se sugerează arborează dispozitive antice. Ulterior, aceste caractere, transmisă din generaţie în generaţie, răspândit în întreaga lume şi au fost stabilite în aproape toate culturile antice: egipteană, asirieni, Hetitul, persană, Aztec, Maya şi aşa mai departe - pentru a Polinezia.

Nu există îndoială că cele mai vechi Hyperborea are un impact direct asupra istoriei antice din Rusia şi poporul rus şi limba lor este direct legată de dispărut sau dizolvat în ocean şi pământul ţării legendarul hiperborean. Nu pentru nimic, deoarece Nostradamus în "Secolul" DeţinutRuşii Al numai ca "poporul hiperborean." Să se abţină de basme ruseşti despre regatul floarea-soarelui, care se află la distanţe mari - reprezinta, de asemenea, amintiri din vremurile antice, când strămoşii noştri au venit în contact cu Hyperboreans şi au fost ei înşişi Hyperboreans. Există mai multe descrieri detaliate ale regatului de floarea-soarelui. Astfel, în epopee de poveste din colecţia PN Rybnikova povesteste modul in care erou pe un vultur din lemn de zbor (o aluzie la toate la fel de zbor hiperborean) zburat în Împărăţia de floarea-soarelui:

A zburat în tărâmul de soare,
Dă-te jos de aeronave Eagle
Şi el a început să ritmul regat,
În pogulivat floarea-soarelui.
În acest taram de floarea-soarelui
Topit turn - de aur-topped,
Conditii de sferturi femeilor erau albe curte
Despre poarta tyh din cei doisprezece
paznic Despre tyh pe stricte ...

Dar regatul legendar de floarea-soarelui sunt corecte şi actuale adresa geografică. Una dintre cele mai vechi nume indo-europene comune a Soarelui - Kolo (de aici "inel" si "Roata" şi "clopot"). În antichitate, aceasta corespundea zeitate păgână soarele Kolyada Colo, în a cărui onoare la sărbătoarea neutralizate kolyadovaniya (zi de soare solstitiul de iarna), şi au fost cântate în cântece rituale arhaice - colinde, care poartă amprenta unei viziuni kosmistskogo antice:

... Sunt zlatoverhovye trei conace;
La început, un conac luna junior luminoase,
În al doilea rând, apoi solnushko conacul roşu,
În treia stea un conac frecvente.
Mlad luna luminoase - bătrânul gentleman.
solnushko Roşu - gazda,
Există stele frecvente - copiii mei sunt mici.

Este pe numele vechi Solntseboga Colo Kolyada şi acolo a fost un nume al râului Cola si toate Peninsula Kola.
Pe de antichitati culturale Soloveyskoy (Kola) terenuri disponibile aici arată labirint de piatră (cu diametrul de pana la 5 m), cum ar fi cele care sunt împrăştiate pe tot şi europene migraţiilor ruse de la nord la cretan-miceniene (labirint cu celebrul Minotaur), Antic si alte lumii cultura greacă.

A fost sugerat multe explicaţii cu privire la predestinare Solovetsky spirale piatra : cimitire, altare, şi machete de capcane de pescuit. Ultima dată: Labirintul - modele de antene pentru a comunica cu civilizaţiile extraterestre, sau în paralel. Cel mai aproape de adevărul explicaţia sensul şi scopul labirinturi din nordul Rusiei făcut celebru în trecut, de uz casnic ştiinţă istoricul D. O. Svyatskaya. În opinia sa, se mută labirint, forţându-călător a şi inutil de căutare mult timp pentru producţia şi, în sfârşit, la urma urmei l-au pus afară, sunt nimic mai mult decât o plimbare ca simbolizând soarele în timpul nopţii polare, semi-anuale şi anuale zi semi comunităţii, sau mai degrabă pe mare spirala proiectate pe sfera cereasca. În labirint de cult, amenajat probabil procesiune pentru a simboliza soare plimbare. labirinturile nordul Rusiei au fost nu numai în circulaţie pe ele, dar, de asemenea, serveşte ca un memento pentru schema de dans magic.

labirinturi de Nord caracterizează prin faptul că lângă ei sunt deal (piramida) pietre. Mai ales o mulţime de ei în limba rusă Laponia, în cazul în care se intersectează cu cultura Sami sanctuare tradiţionale - Sadie . Ca Tundra Lovozero, acestea sunt găsite în întreaga lume şi, împreună cu India şi piramidele egiptene clasice, precum şi movile în vrac sunt simboluri, ca une strămoşesc acasă de polari şi montare universal Meru, situat la Polul Nord. Este surprinzător că toate spirala-conservate labirinturi de piatră şi piramidele în partea de nord Rusă. Până de curând, au puţine persoane interesate, dar un indiciu pentru un prizonier în ascuns în sensul lor a fost pierdut.

Mai mult de 10 labirinturi de piatră găsite până în prezent pe Peninsula Kola, mai ales pe coasta. Majoritatea celor care au scris despre labirint rus respinge însăşi posibilitatea unei apropieri cu megalitic cretan: minoice, spun ei, nu a putut participa la Peninsula Kola, deoarece acestea ar avea nevoie de mai mulţi ani în Oceanul Atlantic pentru a ocoli Scandinavia, ajunge la Marea Barents, deşi Odyssey, după cum ştim, pentru a obţine la Ithaca cel puţin 10 ani. Între timp, nimic nu împiedică procesul actual de răspândire a labirinturi în ordine inversă - nu de la sud la nord, şi invers - de la nord la sud. Într-adevăr, cretani sine - creatorii civilizaţiei din Marea Egee, este puţin probabil să participe la Peninsula Kola, deşi nu este complet exclus, deoarece intră într-o zonă de Hyperborea, care a avut contacte regulate cu Marea Mediterană. Dar, stramosii Cretani şi Aegeans, probabil, a trăit în nordul Europei, inclusiv în Peninsula Kola, în cazul în care stânga a supravieţuit până azi urme-labirint, prototip al tuturor lucrărilor ulterioare de acest fel. Way "de la vikingi la greci", a fost nu a trasat la punctul I şi milenii II. œ., nu leagă pe Scandinavia, Rusia şi Bizanţ. Ea a existat din timpuri imemoriale, vorbind migratoare pod natural între Nord şi Sud.

Şi aşa a mers pe acest pod "," fiecare strămoşii alte persoane moderne - fiecare la vremea lui, fiecare în direcţia lui. Şi le determina să katostrofa climatice fără precedent asociate cu răcire bruscă şi care rezultă din deplasarea axei terestre şi, prin urmare, polii.

Literatura:
Valeri Demin. Hyperborea - mama a culturii mondiale.
Pe acest site: http://historic.ru/ "Historic.Ru: Istoria lumii"

Citiţi de asemenea

În iunie 2020, în Naryan-Mar din permafrost s-a dezghețat o corabie antică cu o lungime de aproximativ 10 m. Despre fapt...
483
„Viorica-Cosmetic” lansează în premieră pentru Moldova produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis, care promit un ef...
590
Moldova este supusă unei catastrofe ecologice fără precedent. Zilnic, pe rețelele de socializare apar imagini cu păduril...
449