--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

IarmarEco - Iarmarocul Oportunităților Ecologice și Antreprenoriatului Social

"IarmarEco - Iarmarocul Oportunităților Ecologice și Antreprenoriatului Social” este un eveniment socio-cultural ce unește principalii actori din lumea ecologică a Moldovei. Scopul acestui eveniment este de a informa publicul larg despre posibilitățile de a schimba rutina într-un stil de viață mai activ, sănătos și sustenabil.

Evenimentul în sine este o combinație dintre iarmaroc, networking facilitat și prezentări/lecții interactive – ceea ce îl face un eveniment deosebit și unic în domeniul ecologiei și anterprenoriatului social în Moldova.

Expozanții noștri sunt ONG-uri de mediu, inițiative și întreprinderi ecologice sau sociale care activează în domeniul educației, acțiuni de promovare a unui stil de viață eco, sănătos și sustenabil, cu produse și servicii precum: fructe și legume organice, restaurante, alimente sănătoase, cosmetice naturiste, surse alternative de energie renovabila, întreprinderi specializate în dezvoltarea sustenabilă, practici alternative în educație și sănătate holistică.

În acest context, avem deosebita plăcerea de a vă invita la cea de-a III ediție a Iarmarocului Oportunităților Ecologice și Antreprenoriat Social „IarmarEco” care va avea loc la 25 Octombrie, la orele 10:00-17:00 în incinta „Palatului de cultură al Feroviarilor” Decebal 2.

La orele 10:00-12:00 (Partea deschisă numai pentru expozanți) va avea loc „World Cafe“ unde vom face cunoștința, vom schimba experiența, discuta probleme actuale a mediului, soluții posibile, oportunități de colaborare între activiști, organizații și antreprenori.

12:00-17:00 (Partea deschisă publicului larg) Expoziția și ateliere de lucru IarmarEco. Programul detaliat urmează să fie publicat în curând.

Pentru informații suplimentare: Veronica Cazacov +373 60 691360, iarmareco@ecovisio.org, veronica@ecovisio.org; Maria Burlacu 069312332.

 

Sursa: iarmareco.md

ABONAȚI-VĂ
Joi, 15 octombrie 2015 11:15
Vizualizări: 1805

Citiţi de asemenea

Încă în uz astăzi, în Anglia....
169
 Recent am povestit aceste povești unei prietene și am decis să le scriu acum. Copiii sunt profesorii noștri, nu mă...
123
Descoperiți proprietățile uimitoare ale semințelor de măr cu vitamina B17, capabile să distrugă bolile ca prin magie. Mă...
280
"Suntem Creatorii, Domnul ne călăuzește, iar noi îl simțim prin Conștiință, aceasta este Domnul în noi, mergi cu Conștii...
165