--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În armonie cu natura, omul devine cea mai bună versiune a lui însuși

Cînd începi a trăi în armonie cu natura, atunci începi să te schimbi în mod surprinzător - toate obiceiurile inventate și impuse de oraș, ideile străine încep să dispară imediat.
Atunci cînd nimerești într-un mediu natural pentru oameni, îți dai seama că cea mai mare parte din ceea ce face omul în orașe sînt prostii, activități inutile care necesită timp și atenție și ți se deschid ochii și începi să te gîndești: "DE CE AM FĂCUT TOATE ASTEA???”


Trăind în natură, începi automat să te alimentezi mai corect, mănînci mîncare mai sănătoasă, cultivată în pămînt, fără adaosuri de chimicale. Organismul reacționează imediat la acest lucru – începe să nu-l mai doară nimic, adică nu mai are nevoie de pastile și mai puțin transpiră (se are în vedere, desigur, mîncarea fără consumul de carne). Din acest motiv, nevoia de a face un duș fierbinte în fiecare zi, de asemenea, dispare.


Atitudinea față de modă se schimbă complet. Mai degrabă, acest concept pur și simplu se autolichidează. CÎT DE CIUDAT ESTE SĂ TE ÎMBRACI AȘA CUM ÎȚI DICTEAZĂ CEILALȚI!!!
Deci, de ce se întîmplă toate acestea?


De ce încetăm să ne mai iubim și ne acceptăm așa cum sîntem? Și încercăm să ne "corectăm" mereu?


Acest lucru se datorează faptului că în lumea civilizată de astăzi domină IMAGINEA artificială impusă, adusă din afară, care ni se impune din toate părțile: prin intermediul revistelor, filmelor de la Hollywood, spectacolelor de modă, televiziunii, mass-mediei etc.


Aceasta este imaginea picioarelor lungi, tocurilor înalte, a fețelor rase curat, coafurilor la modă, unghiilor lungi la femei și lustruite la bărbați, cravatelor, extensiilor de gene, mașinilor de ultimă generație, a busturilor mari, fustelor scurte și blugilor strîmți.


Oamenii încearcă să corespundă acestei imagini impuse - încep să lucreze mai mult pentru a cumpăra o haină mai scumpă, o mașină mai scumpă, să meargă mai des la saloanele de înfrumusețare, să mănînce în restaurante bune pentru a-și crea o imagine...


Alergăm, alergăm, alergăm... Dar unde? De ce?
Însă cînd pleci din oraș, tu ieși din acest egregor, adică te deconectezi de la această imagine și totul revine la locul său. Începi să realizezi că multe dintre acțiunile tale au fost lipsite de sens.


Anume ÎN NATURĂ conștientizăm cît de artificială este viața în oraș, cît de mult ni se întunecă mințile acolo, conștiința se umple cu informație absolut inutilă, care oprește gîndul, forțîndu-ne mereu să ne agităm și să ne gîndindim la lucruri inutile.


În orașe, omul nu aparține lui însuși, el aparține sistemului. Doar trăind în natură, începi să înțelegi ce înseamnă să trăiești LIBER!

 

Citiţi de asemenea

„Ei bine, a dispărut burta sau a rămas?”A fost prima întrebare pe care mi-a pus-o cea mai bună prietenă când am sunat-o ...
71
Una dintre cele mai înalte statui ale lui Buddha de pe Pământ și, timp de mai mult de un mileniu, cea mai înaltă lucrare...
77
Am mers să arunc gunoiul și am văzut pe zăpadă jumătate de pâine. Am ridicat-o, dar pâinea era uscată și semăna mai mult...
83
Tatăl nu este o sperietoare în familie, el nu este o forță cu care să sperie și să intimideze copiii. Tatăl este mândria...
87