ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În ce constă puterea femeii

Psihologii spun:

 dacă soția nu observă calitățile de caracter negative ale soțului său, dar îl laudă permanent și acordă atenție doar calităților lui pozitive, atunci ea dezrădăcinează treptat calitățile lui negative.

 dacă soția nu are încredere în soțul său, atunci nimeni nu va avea încredere în el.

 dacă soția vede în toate doar binele, atunci îl montează pe o astfel de viziune pe soțul său.

 dacă soția este nemulțumită, atunci toată familia va fi nemulțumită.

 dacă soția nu este fidelă soțului său, atunci familia nu va fi fericită.

 dacă soția nu ascunde nimic de la soțul ei, își deschide inima, atunci soțul nu va putea să-și înșele soția și să o schimbe.

 dacă soția își servește sincer soțul, ea va putea evita toate dificultățile vieții, ea va fi protejată.

 dacă soția va trata cu înțelegere temperamentul soțului ei și va încerca să-l satisfacă, atunci soțul va răsturna pentru ea munți.

 dacă soția își consideră soțul ca fiind "nu cea mai bună" opțiune, atunci soțul va începe să o schimbe, o astfel de femeie nu va fi fericită și familia se dezintegrează.

 dacă soția își va trata soțul cu răceală, nu-i va oferi toată dragostea, tandrețea și afecțiunea, soțul ei va începe să abuzeze de alcool.

Totodată, dacă familia se destramă, atunci toate eforturile trebuie să le depună femeia. Cu forța sa universală, cu energia, ea trebuie să atragă numai gînduri pozitive, iar soțul va începe să acționeze în această direcție cu propria sa putere!

Soția este energie, soțul – putere. Forțele tainice ale femeii, îndreptate spre soțul ei, vor aduce rezultate tangibile!

Luni, 29 ianuarie 2018
Vizualizări: 2130

Citiţi de asemenea

Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
126
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
153
Există un obicei foarte bun...Un obicei vechi de mulți uitat...Obiceiul de a începe ziua cu contemplarea frumuseții...De...
259
Atracția pentru dulciuri o are majoritatea oamenilor. Dar cît de inofensiv este zahărul? Majoritatea dintre noi consum...
332