ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În Olanda a fost testat 5G - sute de păsări au murit imediat! Ce a fost asta? (+Foto)

Tehnologia avansată împotriva naturii.

Nu demult, în Olanda au murit mii de grauri. Acest lucru s-a întîmplat imediat după lansarea rețelelor 5G, scrie Galatic Connection.

Acestea au fost instalate în parcul Huygens din Gaag. Pînă în prezent, pe teritoriul parcului au fost găsite aproximativ 150 de păsări moarte.

Aceasta este o priveliște îngrozitoare. Martorii oculari au avut senzația că se aflau la locul crimei.

Și rațele în acea zi se comportau ciudat: ele își ascundeau capurile în apă sau își păroseau locul lor și se așezau acolo unde undele radio nu le puteau face rău.

La început, oamenii au crezut că în rîndul păsărilor există un fel de epidemie. Cu toate acestea, nu au fost găsite semne ale virusului, nici infecții bacteriene, nici urme de sînge sau otravă. La exterior păsările arătau complet sănătoase.

Singura explicație rezonabilă este că păsările au murit din cauza microundelor 5G, care afectează negativ inima păsărilor.

Sîntem asigurați că microundele cu o putere mai mică nu pot dăuna sănătății, dar aceasta este o minciună.

Peter Călin, președintele ONG-ului „Medici pentru protecția mediului înconjurător”, avertizează: tehnologia 5G folosește radiație electromagnetică, care este absorbită în special de piele. Acest lucru crește de mai multe ori riscul de apariție a cancerului.

În acele zile din Gaaga, lungimea undelor de frecvență radio a fost de 4,05 cm. Aceeași lungime are și corpul graurului. Respectiv, păsările sînt afectate negativ.

Turnul care difuza 5G se afla la aproximativ 400 de metri de locul unde au murit graurii.

Păsările moarte sînt acum studiate în laboratorul de cercetări bio-veterinare din Wageningen. Locuitorilor orașului li s-a interzis să viziteze acea parte a parcului unde au fost găsite păsările moarte.

Reamintim că, în Olanda, după lansarea 5G, vacile de la ferme au început să înnebunească: răgeau și băteau ușile saraielor. Animalele s-au liniștit doar atunci cînd stațiile 5G au fost oprite.

В Голландии тестировали 5G - сотни птиц погибли сразу же! Что это было? (+Фото)

В Голландии тестировали 5G - сотни птиц погибли сразу же! Что это было? (+Фото)

В Голландии тестировали 5G - сотни птиц погибли сразу же! Что это было? (+Фото)

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 15 ianuarie 2020 11:26
Vizualizări: 2408

Citiţi de asemenea

Puteți să o încercați în caz de angină, precum și să o beți doar pentru prefilaxie...Pentru a prepara tinctura de ghim...
98
Copacii de măslin de 6.000 de ani din Bhopal, Liban, sînt cei mai vechi măslini din lume...
89
Viorica Cosmetic s-a alaturat campaniei naționale de prevenire a cancerului de col uterin “Păstrează sănătatea. Fă testu...
207
Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
801