ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În Olanda, consumul alimentelor crude este recunoscut ca o metodă oficială de tratare a cancerului

Aceasta este o senzație! Trebuie doar să vă schimbați regimul de alimentație - și asta e tot, boala se va retrage!

De asemenea, această metodă este perfectă pentru profilaxie!

Consumare alimentelor crude este o modalitate foarte bună de a te alimenta corect, care este capabilă să reînnoiască organismul, să scadă din greutate, care a apărut din cauza alimentelor dăunătoare!

Vestitul medic olandez Cornelius Moerman a luptat cu cancerului multe decenii la rînd (a murit în 1988 la vîrsta de 95 de ani). El și-a dezvoltat metodele sale de tratament a cancerului, reieșind din refuzarea principiilor fundamentale, clasice ale medicinii despre cancer.

Teoria lui Moerman a fost recunoscută în 1987 de către Ministerul Sănătății din Olanda după vindecarea copleșitoare a pacienților care au refuzat medicina oficială. Comisia strictă de stat a înregistrat clar vindecarea a 115 persoane din 150 de bolnavi cu cancer. Restul au avut ameliorări. Dr. Moerman a primit un mare sprijin de la: Laureat de două ori al Premiului Nobel, Linus Pauling (California) și Laureatul Premiului Nobel, G. Domak. Ambi au numit teoria sa și tratamentul pentru cancer doar prin metode de alimentație corectă "un mare progres în rezolvarea problemei cancerului".

Alimentație terapeutică în cancer

Dieta lui Moerman nu este în totalitate bazată pe crudități – ea se bazează pe legume proaspete, fructe și sucuri naturale, dar include și cereale: pîine, paste din făină integrală, orez nedecorticat și produse lactate.

Există dovezi ale tratamentului de succes al cancerului doar prim consumarea de crudități: "Săptămîna trecută am efectuat o biopsie - nu au fost detectate celule canceroase. Să spun că sunt fericit, este să nu spun nimic. [...] Alimentația a fost următoarea: în timpul zilei am băut un amestec de sucuri după Broys, nefiltrat, de la 1,5 la 2 litri pe zi, seara mîncam legume crude - dovleac, conopidă, ridiche verde, ceva, cîte unul. Din băuturi, beam infuzii de ierburi și fructe de măceș. Așa m-am alimentat cîteva luni. În ultima vreme, ma-m săturat de sucuri, mănînc doar legume - sfeclă, morcovi, varză, dovleac și, uneori, mere. Totul este crud și mono".

Vindecare individuală de cancer

Cauza cancerului, mai mult decît atît, cauza tuturor celor patru sute de varietăți ale lui, este cunoscută. Acesta este un stil de viață nesănătos, o alimentație inumană, canceroasă. Adică, toată omenirea consumă alimente comestibile mai mult pentru celulele canceroase, decît pentru cele normale.

Consumîndde monozaharide și de proteine de origine animală, noi hrănim celulele canceroase, care se formează mereu în orice organism și pînă la un moment dat sînt distruse de sistemul nostru imunitar. Și astfel ne creștem propriul cancer. Toate sistemele reușite de tratare a cancerului limitează dulciurile și proteinele. Refuzul de monozaharide și proteine animale, cu care ne-am obișnuit atît de mult, de decenii întregi, hrănindu-ne cancerul, ne provoacă senzația de foame, slăbiciune, dureri de cap.

Dar, după trecerea la o alimentație naturală, vegetală, starea sănătății noastre se îmbunătățește și greutatea noastră corporală începe să crească, în ciuda conținutului scăzut de calorii al hranei vii și al activității fizice (dacă are loc acest lucru). Sîngele se îmbunătățește, durerilr dispar, metastazele încep să se absoarbă. Racul - 100% este merit personal! Dar tumoarea canceroasă este vie, dar ea poate fi ucisă, strangulată cu înfometarea numai de purtătorul însuși - proprietarul - hrănitorul acestei tumori. Vă rămîne doar să supraviețuiți! Noi nu vindecăm, nu salvăm pacientul - cancerul este incurabil, este singura formă nemuritoare de viață cunoscută științei. Noi doar învățăm omul cum să-și omoare cancerul.

Experiența de tratare a cancerului cu alimente crude

"Eu nu am scris niciodata despre dieta crudă și cancer. Cu toate acestea, anume această boală este pentru mine motivul principal al dorinței constante pentru un stil de viață bazat pe crudități.

Primul exemplu al beneficiului vegetarismului și a alimentelor crude în viața mea a fost tatăl meu vitreg, care, la fel ca toți frații săi, a avut cancer de prostată. Acest cancer poate fi diagnosticat cu siguranță irecuperabil - principalul indicator este un test de sînge la un anumit indicator PSA. Cu cît este mai mare, cu atît mai mult medicul te convinge să tai prostata sau să te supui unei proceduri mai teribile, cum ar fi radiațiile. Tatăl meu vitreg a efectuat în mod regulat această analiză timp de mai mulți ani, dar cînd indicatorul a crescut, mama l-a convins să nu se ducă la operație, a găsit o casetă video a unui medic care s-a lecuit de cancer la sân și l-a convins să încerce dieta vegană. Părinții au cumpărat un storcator și au început să facă sucuri, cumpărînd morcov organic cu sacii. Indicatorul PSA a scăzut, așa că a continuat aproximativ un an. Apoi americanismul și lenea au cîștigat, tatăl vitreg a decis că carnea prăjită este mai importantă decît sănătatea, un an mai tîrziu PSA a crescut brusc și a suferit o intervenție chirurgicală, apoi a fost supus și radiațiilor, crezînd naiv că acum el poate mînca tot ce vrea și va fi ca nou. El, în principiu, nu trăiește rău, și crede că veganismul și sucurile sînt prostiile trecutului, dar încă bea lapte de soia.

Se crede că o dietă vegană face ca mediul din organism să fie alcalin, iar alimentele precum zahărul, făina și carnea oxidează organismul. Cancerul nu se poate dezvolta într-un mediu alcalin. În 1931, fiziologul german Otto Warburg a primit Premiul Nobel pentru descoperirea enzimelor celulelor respiratorii, în special a celulelor canceroase. El a considerat că principala cauză de apariție a cancerului este înlocuirea respirației normale cu oxigen a celulelor cu fermentarea zahărului. El era sigur că cu cît pH-ul este mai scăzut, cu atît este mai mică concentrația de oxigen și, în consecință, cu atît mai multe celule canceroase sînt.

Eu personal cred că, prin excluderea unor factori externi extremi, cum ar fi Cernobîl și azbestul, o persoană care are o dietă alimentară bazată pe crudități nu se îmbolnăvește de cancer. Iar o persoană care deja este bolnavă de cancer se poate vindeca.

ABONAȚI-VĂ
Luni, 29 iulie 2019 15:08
Vizualizări: 1083

Citiţi de asemenea

Cîteva locuri confortabile în pădure, care cu siguranță nu vor dezamăgi:- glamping "Лес", satul Civijepse, Ținutul Krasn...
86
Apa este folosită peste tot – în consumul personal al oamenilor, nevoile urbane, în producerea energiei, în industrie. C...
281
La inițiativa echipei ecology.md, Fundația pentru dezvoltare ecologică Ecodava din R.Moldova împreună cu echipa Taborul ...
390